Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vixa.eu [Dedyk] [Hard]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojebao bao bao ! Komuś się w dupce poprzewracało. Hajsu się myślało , że się będize zarabiało . Jednak graczy się nie wydymało , na inny serwer się większość udało iść ! 

Pozdro 500

haha co Ty pierdolisz :D 

15 lat ? wy tylko na IS patrzycie ? 

Ja pierdole wszystko jest w grze , a w IS dla osób co mają pieniądze żeby sobie kupić proste. 

Nie rozumiem ludzi co patrzą na IS i kończą grać. 

Wszystko idzie wykombinować bez wydawania złotówki na grę :) 

Ja tak  robie bynajmniej . Zważając na ceny  , nie kupie nic . Ale mi to nie przeszkadza :) 

Polecam , gramy :)

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Nikt nie musi tego kupować jak jest dla niego za drogo.. 

pdki lecą ze skrzynek . 

wiadomo ktoś ma pd z is + tego ze skrzynki to lepiej mu leci , ale jeżeli ktoś sobie może pozwolić za tą cenę kupić to jego sprawa:)

No tak ale zobacz że już na 86+ musisz tego PDka z ISu sobie kupić, chyba że chcesz expić 2x więcej na takim serwerze.

Osobiście boję się że zafascynowane grupy gimbusów ekscytujące się serwerem przestanią grać po kilku godzinach, lub dniach bo serwer jest aż za hard. Niektóre rzeczy to przesada w stosunku do pla, tutaj chodzi mi o drogi IS.

Opublikowano

Pet, który jest na tydzień kosztuje 60 zł, Bojowy koń 55 zł, militarny koń 75 zł, pd na 1 dzień 20 zł. 

Kto wam to kupi ? przesada. Dziękuje dobranoc. 

xD 

Opublikowano

No tak ale zobacz że już na 86+ musisz tego PDka z ISu sobie kupić, chyba że chcesz expić 2x więcej na takim serwerze.

Osobiście boję się że zafascynowane grupy gimbusów ekscytujące się serwerem przestanią grać po kilku godzinach, lub dniach bo serwer jest aż za hard. Niektóre rzeczy to przesada w stosunku do pla, tutaj chodzi mi o drogi IS.

Rozumiem Cie , ale na pewno będą  różne konkursy itp , i będą do wygrania SM , 

A nie wierze że osoba która wbije 86 bez pd z IS'u nie będzie w stanie sobie kupić pierścienia na tydzień.. Różnie bywa wiem . 

Tu przyjemność sprawia rozgrywka a nie IS , 

Jest to Hard/Klasyk . Zapraszam wszystkich :) 

Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Pet, który jest na tydzień kosztuje 60 zł, Bojowy koń 55 zł, militarny koń 75 zł, pd na 1 dzień 20 zł. 

Kto wam to kupi ? przesada. Dziękuje dobranoc. 

A w czym Ty masz tu kolego problem , że tak zapytam ? :) 

Przecież nie musisz tego kupować ,

Peta mozesz zdobyć w grze :)

Konia też w grze :)

Pierścień doświadczenia masz ze skrzynek :) 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Pojebao bao bao ! Komuś się w dupce poprzewracało. Hajsu się myślało , że się będize zarabiało . Jednak graczy się nie wydymało , na inny serwer się większość udało iść ! 

Pozdro 500

Hehe teraz hejt, a w zapowiedzi inne komentarze dawałeś tak zachwalałeś xD wygląda na to że nie jest tak kolorowo :).

P.S Serwer fajny na taki czekałem, ale czy będzie sens grać? (już nie chodzi tu o IS) 

Dodajcie PayPala!!!

Opublikowano

Z drugiej strony pety/mounty na 10 dni tylko i takie drogie przesada czy tez nie trudno zobaczymy ilu graczy zostanie po tygodniu :/

Opublikowano

I co jest 2k luda? Ciekawe kiedy się ludziom oczy otworzą, bo grają tylko ze względu na cb costa czy jak ty tam masz. Zawiodłeś pewnie dużo ludzi tym ISEM. 

Rozumiem takie coś jak jest wszystko nowe, czyli wjebane sporo własnego czasu i skilla. Ale kurwa wszystko na gotowcach i takie coś? Dajcie jeszcze pd 1h za 20zł.

Opublikowano

Pogram,czekam z niecierpliwością :)

|Members|-Tyle starczy,bez spiny o lepszą rangę.

Opublikowano

I co jest 2k luda? Ciekawe kiedy się ludziom oczy otworzą, bo grają tylko ze względu na cb costa czy jak ty tam masz. Zawiodłeś pewnie dużo ludzi tym ISEM. 

Rozumiem takie coś jak jest wszystko nowe, czyli wjebane sporo własnego czasu i skilla. Ale kurwa wszystko na gotowcach i takie coś? Dajcie jeszcze pd 1h za 20zł.

Kurw* idioto skończ gre której nawet nie zaczołeś  ISa zmienią pewnie pomyśl  nie zostawia takiego ,a ty Sh4ke gruby się uspokój bo ty masz na serwerze wszystko na czas Pety , PPK , Lizak . 

Opublikowano

A jaki serwer nie jest pod IS? każdy tylko większość ma go w miarę sensownie rozłożonego, a tutaj niby wielki projekt to i wielkie ceny :D co nie ma nic czego nie idzie zobaczyć na innych serwerach no chyba po za zmienionymi nazwami szkat i npc. Osobiście zagram :) POLECAM

Opublikowano

Kurw* idioto skończ gre której nawet nie zaczołeś  ISa zmienią pewnie pomyśl  nie zostawia takiego ,a ty Sh4ke gruby się uspokój bo ty masz na serwerze wszystko na czas Pety , PPK , Lizak . 

Gruby jesteś może Ty, dałem "like" niewyżyty Bzyku. Mogę każdemu dać i niezależnie od tego czy Ci się to spodoba czy nie.

Zobaczymy jak Wam wyjdzie serwer ;)

Powodzenia i polecam ze względu na Hool'a.

Opublikowano

NIE POLECAM. CHCA SOBIE ZWROCIC HAJS KTORY WLADOWALI NA PL-A. CENY W IS MOWIA SAME ZA SIEBIE.

serwer pewnie jest w topce najdrozszych pod wzgledem is-u :)

Opublikowano

Ceny w IS popieram, mniej zarobku dla nich więcej funu dla graczy :) Bo nie będzie co drugi napakowany tym IS'em chodził :)

Ciekawe czy powiesz tak po tygodniu, gdy Ty będziesz chodził z gównianym eq bez jakichkolwiek wspomagaczy a inny z pełnym IS'em, wtedy ujrzysz ten swój "fun".

Serwer spoko tylko ten IS. :rolleyes:

Opublikowano

Gruby jesteś może Ty, dałem "like" niewyżyty Bzyku. Mogę każdemu dać i niezależnie od tego czy Ci się to spodoba czy nie.

Zobaczymy jak Wam wyjdzie serwer ;)

Powodzenia i polecam ze względu na Hool'a.

Widziałem twoje zdjęcie ledwo co się zmieściłeś w obiektywie no teraz schudłeś ,bo karnet wykupilęs za hajs z exaliona.

@Co do serwera czekam i myśle ,że równo wystartuje z zegarkiem.

Opublikowano

NIE POLECAM. CHCA SOBIE ZWROCIC HAJS KTORY WLADOWALI NA PL-A. CENY W IS MOWIA SAME ZA SIEBIE.

serwer pewnie jest w topce najdrozszych pod wzgledem is-u :)

a jak im sie to zwroci skoro nikt nie zladuje bo za drogo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...