Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vixa.eu [Dedyk] [Hard]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakład przez neta, rozjebałeś mnie... Jest tyle serwerow ktore podchodza pod klasyka, a oni leca na tego, bo youtuberzy w administracji...

Skończ z tym technikiem, zaloze się, że jezeli byscie zrobili temat o tematyce "Technicy prywatnych serwerow" to on na 100% nie znalazl by sie w czolowce.

Możliwe , ale wiem , że daje z siebie wszystko i jest dobry. 

Jak i cała Administracja :) 

Także zachęcam i polecam serwer ! 

17:30 . :) Ja dopiero zaczynam w niedziele . 

Pozdro ;)

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zakład przez neta, rozjebałeś mnie... Jest tyle serwerow ktore podchodza pod klasyka, a oni leca na tego, bo youtuberzy w administracji...

Skończ z tym technikiem, zaloze się, że jezeli byscie zrobili temat o tematyce "Technicy prywatnych serwerow" to on na 100% nie znalazl by sie w czolowce.

Boli Cię to, że gracze tutaj idą bo są youtuberzy? Takie życie, nie zmienisz tego.

Serwer wygląda świetnie, polecam.

Opublikowano

Prezka nie oddaje wszystkiego co znajdziecie na serwerze, a na pewno nie klimatu który tam panuje :) Polecam wszystkim osobom szukającym stabilnego harda z bardzo dobrym zespołem :) 

99994253930592351282.jpeg

Opublikowano

Zapraszam serdecznie, być może to właśnie ten serwer, na który wszyscy czekamy. Najbardziej przyciąga perspektywa, że żeby na wszystko zapracować potrzeba sporo czasu, więc to nie kolejny serwer na tydzień czasu;) Zapraszam raz jeszcze!

Opublikowano

Nawet on!

Jak wszyscy wiemy Pan Piotr poleca tylko "Kolekcje Klasyki".

Czy ceny w IS są prawidłowe? Bo coś nie chce mi się wierzyć że militar przez sms kosztuje 75zł. :D

Opublikowano

Prezka tragiczna 3lata temu takie robili, serwer nudny pliki resti nic kompletnie nie dodaliście od siebie, ceny w is haha jebł*** pozdro

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

ZAGRAŁ BYM NO ALE.... LIMIT MI NA TO NIE POZWALA FAJNIE BY BYŁO GDY BYSCIE JAKIS LAUNCHER ZROBILI , WESCIE TO POD UWAGĘ BĘDĘ WDZIĘCZNY

Opublikowano

Nie musisz kupować możesz sam robić :)

----------------------------------------

Konta z bety zostają czy trzeba tworzyć nowe?

Tja tylko że za yang bd ciężko dostać [pacz na drop]

~ konta zostają ;)

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Fajnie, że ceny w IS są tak wysokie, ograniczy to przewagę is-owców nad graczami bez is-u. Ciekawe tylko, ilu z tych "pro" graczy już dziś skończy rozgrywkę;)

Opublikowano

Nie chodzi o "przewagę" tylko o handel przedmiotami z IS, gdy ceną będą takie wysokie to żeby kupić coś za yangi będzie niesamowicie ciężko..

Opublikowano

Bojowca/milita można zrobić samemu. Wystarczy chwilę podropić a potem regularnie czytać medale;) Poza tym, chyba wszystko można samemu dropnąć, przynajmniej tak mi się wydaje.

Opublikowano

Pojebao bao bao ! Komuś się w dupce poprzewracało. Hajsu się myślało , że się będize zarabiało . Jednak graczy się nie wydymało , na inny serwer się większość udało iść ! 

Pozdro 500

Opublikowano

Bojowca/milita można zrobić samemu. Wystarczy chwilę podropić a potem regularnie czytać medale;) Poza tym, chyba wszystko można samemu dropnąć, przynajmniej tak mi się wydaje.

A np. pety?

"BaoBao i Knuud - do wylosowania ze szkaty w IS

Reszta - bezpośrednio w IS + eventy"

Hmm.. Pety w IS - od 30zł+ przez sms, a w grze za yangi? Wątpie.

Opublikowano

Pd na jeden dzień kosztuję 80 sm a żeby go kupić trzeba doładowac is za 17 zł troszkę przesada :D

Nikt nie musi tego kupować jak jest dla niego za drogo.. 

pdki lecą ze skrzynek . 

wiadomo ktoś ma pd z is + tego ze skrzynki to lepiej mu leci , ale jeżeli ktoś sobie może pozwolić za tą cenę kupić to jego sprawa:)

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Z tego co wiem medale dropia w m2 i na dolinie wiec jebac caly IS! :D ja osobiscie peta sobie kupie xD

A to o tym nie słyszałem, potwierdzone info? Bo widocznie można połączyć przyjemne z pożytecznym;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...