Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do serwera moglibyscie zmienic ostatni set zbroi, sa paskudne, swieca sie jak psu jajca.

Pies który miałby świecące jaja byłby dumny z siebie,dlatego także mamy nadzieję że gracze którzy ją zdobędą będą z siebie dumni :D

wszystko ladnie pieknie w zapowiedzi tylko te zbroje pustynny bojownik i bojowniczka to jakis koszmar to brzydkie jest jak uj

Pomyślimy w trakcie trwania serwera,jeśli propozycja pojawi się na forum,a wiele graczy podpiszę się pod takową propozycją.

Opublikowano

Na pewno dziś koło godziny 16 17 trzeba będzie jeszcze spaczowac clienta ale nie bezie to więcej niz 20mb Plików do pobrania

5jw512.jpg

Opublikowano

@topic

Top 1 bm z 1 odslony sie klania :)
Server wspominam jako jeden z lepszych na ktorych gralem, a ten jest odswiezony, troche nowosci, bugi naprawione, True sponsor = stabilnosc, nic tylko grac.
Chosen !!!!

rYD9JSA.png

Opublikowano

@topic

Top 1 bm z 1 odslony sie klania :)

Server wspominam jako jeden z lepszych na ktorych gralem, a ten jest odswiezony, troche nowosci, bugi naprawione, True sponsor = stabilnosc, nic tylko grac.

Chosen !!!!

Dobry narcyz skoro piszesz o sobie top1.

Daj mi jakiś ss wygranego turnieju ;)

9625174_4_25.png

Opublikowano

Dobry narcyz skoro piszesz o sobie top1.

Daj mi jakiś ss wygranego turnieju ;)

Moze i narcyz , ale stwierdzam fakty misiu, na starej odsłonie byl specjalny temat jaki jest na wielu serverach z mistrzami pvp i tam wlasnie bylem, z tym ze nie robilem ssow bo po co.

Musisz mi wierzyc na słowo ;)

@offtop

Czemu w zbrojce jest 30 % na magie, + w naszyjniku jest wartosc ataku, w broni ogromna ilosc wartosci ataku, chceliscie calkowicie wylaczyc postaacie magiczne? Moze jeszcze roski na magie? ;/

Pewnie bedzie to samo co na starej odslonie, bm bedzie mial tylko szanse z bmem, a reszta polozy go w o polowe slabszym eq.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Tak zajebisty server, ze az chce sie wrocic do gry w metka .

Tylko zjebaliscie ten system ulpszen z umy + 90 luda na 225 lvl. Kazdy bedzie robil tylko miecze z sr lub umy.

To napewno BM i Mental + szaman beda koxami i beda siac rozpierdol na servie.

Tak fajny server ale nie zagram z powodu tych broni z 90 luda.

Jesli zmienicie je na moby to napewno wiecej luda wbije, bo sporo osob nie lubi robic srednich i umy. tymbardziej,ze w trucie mozna wbic 15 luda to razem bedzie 105 luda + jak ktos jebnie 25 umy to jest nie do zajebania.

Piszac to nie patrzylem na bonusy w zbrojach - bizu

Albo, albo. Klasy napewni nie sa wyrownane w pvp

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Jeezuu True nie poprawił w prezentacji tam nie jest na ludzi tylko na potwory to broń do expa!! :P

To niech poprawi, bo duzo osob z tego powodu moze nie zagrac. ;)

Opublikowano

Poprawione :>

Nooo teraz to server jest wykokszony, smiem twierdzic iz server jest 100 razy lepszy niz dre*kon ^^.

Oj bede gral, nocki sa moje :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nooo teraz to server jest wykokszony, smiem twierdzic iz server jest 100 razy lepszy niz dre*kon ^^.

Oj bede gral, nocki sa moje :D

Pod warunkiem że będzie działać W.W.

Pomogłem? Daj Like'a

:)

Opublikowano

emperius.gif

W dniu dzisiejszym tj: 04.04.2014 o godzinie 18:00 zapraszamy wszystkich na Oficjalny Start Serwera Emperius.eu.

Przydatne Informacje:

Strona Główna: 

http://emperius.eu/

Forum:Na stronie zakładka Forum bo bezpośredniego linku nie mogę podać.

OFICJALNE IP TS3 SERWERA:

x

Liniki do pobrania clienta!Skany linków w Prezentacji :>
Patcher-a:

http://true.cal24.pl/Patcher.exe

Clienta:

xxx
xxx
xxx

Przypominamy wszystkim, o zaktualizowanu Clienta przed startem Serwera poprzez uruchomienie Patcher-a. W razie problemów z Clientem usuwamy z Folderu Pack: root i locale, następnie uruchamiamy ponownie Patcher-a. 

Serwer oczywiście ON :)

OFICJALNY FANPAGE SERWERA:

https://www.facebook.com/pages/Emperiuseu/699919493387531

Serdecznie pozdrawiamy i życzymy Miłej Gry!

Administracja Emperius.eu!

Opublikowano

mam pytanie jesli pobiore samego patchera i go uruchomie on zrobi swoje to klienta nie musze pobierac?

Tak

Opublikowano

mam pytanie jesli pobiore samego patchera i go uruchomie on zrobi swoje to klienta nie musze pobierac?

Powiem Ci ze ja pobralem calego clienta(niby) po czym go wypakowalem i znalazlem tylko ikonke do gry oraz autopatchera, gdy odpalilem autopatchera to sciaglo mi od nowa calego metka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...