Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest najlepszy hosting serwerów Minecraft?  

133 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest najlepszy hosting serwerów Minecraft?

• Pukawka
      32
    • TitanAXE
      38
    • Enderchest
      9
    • Craftserve
      17
    • CuddiHosting
      7
    • CraftHost
      9
    • Minehost
      11
    • HostAndPlay
      0
    • LiveServer
      1
    • Mineserv
      3
    • Fajneserwery
      0
    • ServerProject
      2
    • 1shot1kill
      1
    • PixelHost
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdyby enderchest nie groziło usunięciem wszystkich plików serwera to tez bym polecił

Według mnie Crafthost , pukawka

+Łatwy w obsłudze

+Szybka ppmoc

+Ładny itemshop

+Stabilnie

Oraz w pukawce dostępna strona www za darmo.

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano (edytowane)

Osobiście polecam hostin Enderchest.PL! Jeden z tańszych hostingów a oferują bardzo wiele.

Edytowane przez LarbeX
Opublikowano (edytowane)

Najbardziej wole Enderchest.pl MEGAAAA MEGAAAAA HOSTING MAM tam swój serwer gdzie gra dużo ludzi codziennie ponad 500/1000 xyz

Najbardziej wole Enderchest.pl MEGAAAA MEGAAAAA HOSTING MAM tam swój serwer gdzie gra dużo ludzi codziennie ponad 500/1000 xyz

Edytowane przez Mavai
ip serwera
Opublikowano (edytowane)

Korzystam od lutego 2016 do dnia dzisiejszego. Przystepna cena i bezproblemowe dzialanie, jesli pluginy sa

prawidlowo skonfigurowane..

Bardzo czytelny panel klienta, z wieloma opcjami, z ktorymi nie spotkalem sie na innych hostingach

.

Minusem jest Biuro Obslugi Klienta. Na odpowiedz czeka sie zbyt dlugo.

Edytowane przez coalaa
Opublikowano

Enderchest. Dobry serwer za 3 zeta dla siebie i znajomego. Dla większych serwerów można przydzielić dużo ramu. Dobry instalator pluginów i skryptów. Paczki serwerowe do wyboru. Szybko odpisujący BOK. Własne IP i strona internetowa. Wybieram Enderchest.

A poza tym uważam że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

Opublikowano

Polecam serdecznie pukawke, jest tam duzo maszyn(np. pod serwery minecraft z modami), wlasnie dlatego ten serwis jest dla mnie najlepszy!

Opublikowano

Wiadomo czemu na enderchesta jest tyle głosów.. oto wiadomość :)

Klientów posiadających konto na MPCforum.pl prosimy o oddanie głosu na Enderchest.pl w ogólnym spisie hostingów Minecraft :
http://www.mpcforum.pl/topic/1406513-spis-hosting%C3%B3w-minecraft/

Poza oddaniem głosu bardzo prosimy o napisanie również komentarza :)

Dziękujemy!

||| IP: MC.ENCH.PL |||

Opublikowano

Polecam Enderchest dla początkujących - współpraca z McListą daje dużo graczy.

Przy rozwiniętym serwerze zdecydowanie Crafthost - serwery stabilne, szybka pomoc :)

Opublikowano

Enderchest aka interscript, internalhost czy hostandplay posiada ładny komunikat w panelu zachęcający do oddania głosu.

Brałbym wynik ankiety z przymrużeniem oka.

Zdecydowanie na dzień dzisiejszy polecić mogę tylko i wyłącznie dobry serwer VPS lub dedykowany.

Opublikowano

"Moim zdaniem ten jest najlepszy bo", "Nic nie laguje"

O matko ludzie.. Gadacie o jakiś śmieciach..!!  Najlepsza jest pukawka!! .. Każdy z was piszę że enderchest itd najlepsze.. a ktoś z was miał więcej niż 10 graczy na serwerze + 50 pluginów?

­

Opublikowano

"Moim zdaniem ten jest najlepszy bo", "Nic nie laguje"

O matko ludzie.. Gadacie o jakiś śmieciach..!!  Najlepsza jest pukawka!! .. Każdy z was piszę że enderchest itd najlepsze.. a ktoś z was miał więcej niż 10 graczy na serwerze + 50 pluginów?

Kto o zdrowych zmysłach pcha na serwer 50 pluginów?

Z tych hostingów to chyba najlepszy jest LvlUp ze swoją ofertą vpsów. Dodatkowo teraz trwa promocja na serwery z KVM Pro, gdzie można kupić serwer o 35% taniej, a wystarczy zjechać na dół strony gdzie są podane informacje z fp. Dodatkowo polska lokalizacja odpowiedzialna za niższe pingi.

Opublikowano

To sprawdź naszą ofertę vps

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano (edytowane)

To sprawdź naszą ofertę vps

Drogo troche jest. Za cenę mniejszą od pukawki mam taki sam serwer bez limitu RAM na ponad dwa miesiące na endercheście.

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

Edytowane przez PabloTL

Q8eOMob.png

Opublikowano (edytowane)

Ja natomiast nie polecam Enderchest.pl

Z dnia na dzień jest coraz gorzej. Pierw wprowadzili jakieś dziwne limity pamięci, potem ubijali serwer, gdy zajmował on zbyt dużo zasobów (czyt. limit CPU - są mniej drastyczne metody na ustawienie limitów). W dodatku dosyć niedawno podnieśli cenę za wykupiony serwer (wcześniej płaciłem 119 zł) - aktualnie za tą przyjemność życzą sobie 250 zł. Co prawda (chyba - bo nie podawali precyzyjnych danych) zwiększyli ilość rdzeni CPU (a raczej vCore - to tak naprawdę VPS z ograniczoną funkcjonalnością), ale niestety przejście na niższą ofertę nie wchodzi w grę, ponieważ prowadzę serwer modowany, a zmniejszenie oferty będzie skutkowało zmniejszeniem ilości miejsca na dysku (z 30GB do 10GB)...

Dzisiaj też się zawiodłem. Kupiłem promocyjnie serwer na 60 dni do testów paczki modyfikacji (Universal najniższy), ale niestety nie przetestuję już żadnej - ponieważ zablokowano możliwość zmiany silnika serwera (pliku jar). Wcześniej ten zabieg można było wykonać bez problemów.

Jeszcze dodam, że automatyczne podnoszenie serwera raz działa, raz nie...

Ciekawi mnie co jeszcze zablokują / ograniczą... chyba czas zmienić hosting.

leszczu8023 / McMinePolak - Właściciel serwera NightVision

Edytowane przez leszczu8023
Opublikowano

Ja osobiscie polecam pukawke. Stabilny hosting, 0 lagow, szybka pomoc, TANIO. Posiadam tam serwer minecraft bez limitu spisuje sie bardzo dobrze. Posiadam rowniez serwer cs:go takze nie ma z nim problemow. Polecam pukawke :3

Opublikowano

Moje zdanie jest takie: Polecam pukawke natomiast enderchest to gowno tyle z mojej strony...

Moje zdanie jest takie: Polecam pukawke natomiast enderchest to gowno tyle z mojej strony to wszystko

Opublikowano

Serdecznie polecam pukawka.pl :)

Bardzo szybko i sprawnie odpowiadają na pytania.

Opublikowano

Polecam Pukawke, posiadam tam serwer testowy do pluginów i wszystko sprawnie działa, co do waszych opinii o enderchest.pl

To jest najgorszy hosting jaki może być, blokują porty, przez plugin nie możesz sprawdzać rzeczy ze strony, zainicjować logowanie premium itd.

Opublikowano

Polecam Pukawka.pl
Pewna pomoc dobry hosting nie wiem dlaczego połowa głosuje na enderchest skoro to jest szmelc pukawka ma potężne maszyny a nie jakieś tanie barachło który jest w "okazyjnej cenie"

Polecam Pukawka.pl
Pewna pomoc dobry hosting nie wiem dlaczego połowa głosuje na enderchest skoro to jest szmelc pukawka ma potężne maszyny a nie jakieś tanie barachło który jest w "okazyjnej cenie"

579571423327107377857.png