Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest najlepszy hosting serwerów Minecraft?  

133 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest najlepszy hosting serwerów Minecraft?

• Pukawka
      32
    • TitanAXE
      38
    • Enderchest
      9
    • Craftserve
      17
    • CuddiHosting
      7
    • CraftHost
      9
    • Minehost
      11
    • HostAndPlay
      0
    • LiveServer
      1
    • Mineserv
      3
    • Fajneserwery
      0
    • ServerProject
      2
    • 1shot1kill
      1
    • PixelHost
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

craftserve najwieksze go*no jakie jest mimo iz nie mam duzych wymagan, co chwile sie sam wylacza, lagi na stronie takie ze idzie oszalec. ODRADZAM!

Opublikowano

Polecam crafthost.pl

Mało serwerow tam stoi jak narazie więc nie mają mocnego obciążenia i nie ma lagów. Support nawet spoko + jest oferta cloud vps.

Nie polecam czegoś takiego jak fiberhost czy pukawka ,ponieważ serwery które tam stoją mają max 20 osób  ,więc nie ma szans na lagi + mają te swoje 256gb ram! i najlepszy procesor!

Opublikowano

Najlepszy EnderChest Biuro uslugi klienta odpowiada po 30min. Jest też pakiet Universal co bardzooo polecam :D

Najlepszy EnderChest Biuro uslugi klienta odpowiada po 30min. Jest też pakiet Universal co bardzooo polecam :D ten hosting

Opublikowano

Polecam hosting Enderchest.pl! mam swoj serwer! <3 Najtaniejszy hostingow serwer w Polsce!

Polecam hosting Enderchest.pl! mam swoj serwer! <3 Najtaniejszy hostingow serwer w Polsce! <3 Plz glosuj Enderchest! Plz <3

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lista naszym zdaniem jest niestety sfałszowana.
Uważamy tak dla tego, że:
- przewaga jednego hostingu jest nienaturalna i nie odzwierciedla warunków rynkowych
- hosting na liście (po względem ilości głosów) hosting należy do tego samego właściciela jest nowy i kompletnie nie znany na rynku
Ten hosting jest skoncentrowany na innych grach niż Minecraft, a jednak w dziale Minecraft ma drugie miejsce.
Prosimy moderację lub administrację forum o zbadanie sprawy.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano (edytowane)

@mine_master http://www.mpcforum.pl/user/1410392-mrheart/ = http://www.mpcforum.pl/user/1488942-mccaput/ ładne multikonta panowie z enderszajsu robią żeby sobie klientów przyciągać, aż żałuję że miałem tam serwer
Oczywiście pukawka.pl - wydajność jest, niezawodny bok (w endergownie zamykaja watki bez zadnej odpowiedzi, bezczelnosc), do tego odpowiednie systemy i serwery za półdarmo - ideał.

@down x9999999 XDDDD
bez lagów? Chyba nie

backupy są też na pukawce

"​- Szybka odpowiedz BOK" ich szybka odpowiedzia to zamykanie watkow wiec nq

Osobiście najbardziej polecam hosting "Enderchest". Wyróżnia sie on łatwym w obsłudze panelem, tanimi cenami oraz łatwym dostępem do plików. W tej cenie nie znajdziecie nic lepszego, ja sam posiadam na EC 3 serwery oraz domene, serdecznie polecam.

zapoznaj sie z oferta pukawki czy crafthostu, na enderszajsie nawet silnika własnego nie wgrasz, zacofanie

[+] Zaawansowany panel zarządzania serweram,

XDD HAHAHAHAHHAH
jak na tym szajsie nawet nie da się silnika zmienić, najwięcej opcji ma aktualnie pukawka, zaraz po niej crafthost

Polecam wam Enderchest.pl nie obijają w bawełnę szanują klienta

szanują, tak, w ten sposob ze Ci zamykaja watki w BOK bez zadnej odpowiedzi czy informacji z jakiego powodu

Edytowane przez DoriiSuperPies

bannergif.gif

Opublikowano (edytowane)

Najlepszy jest enderchest.pl ! mam tam 1 serwer. Enderchest Bardzoo Pomaga. Tez miałem włam jak kolega. Pomogli mi :) + dobrze ze sa u nich backup'y ;D.Enderchest oferuje:Male ceny serwerow , Serwer bez lagow ! , Bezpieczeństwo itd :).Polecam ;D.Mam juz tam serwer 3lata ! :D

Edytowane przez frachlitz12
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem najlepszy jest Enderchest.pl Dlaczego?:

- Stabilne maszyny

- Brak limitu slotów!

- Częste promocje

- Dość tanio w porównaniu z innymi hostingami!

​- Szybka odpowiedz BOK

Dlatego ja wybieram enderchest :D Pozdro SzczesniakP

LICZNIK POSTÓW | 25 | 50 | 100 | 200 | 500 | 700 | 800 | 900 | 1000 |

Troszku mało NI! Zostaw like będzie więcej zielonego na tych cyferkach :D

Opublikowano (edytowane)

Serwer z hostingu enderchest.pl

Zapraszam na serwer xyz
--> Działki
--> Gildie
--> Drop
--> Wersja 1.5.2
--> Parkour na spawn
--> Strefy vip,svip
--> Mozliwosc kupna rank na serwie (svip,vip)
--> Wiecej informacji pod komendą /pomoc

Edytowane przez szymo02
Opublikowano

Osobiście najbardziej polecam hosting "Enderchest". Wyróżnia sie on łatwym w obsłudze panelem, tanimi cenami oraz łatwym dostępem do plików. W tej cenie nie znajdziecie nic lepszego, ja sam posiadam na EC 3 serwery oraz domene, serdecznie polecam.

Opublikowano

Według mnie najlepszym hostingiem jest: EnderChest

[+] Tanio,

[+] Chat online z BOK,

[+] Szybka instalacja serwera po zakupie,

[+] Zaawansowany panel zarządzania serweram,

[+] Baza danych SQL, dostęp do phpMyAdmin,

[+] Subkonta,

[+] WebFTP,

[+++] Jeszcze kilka by się znalazło!!

[-] Czasem BOK nie odpowiada zrozumiale na pytania.

Opublikowano

Miałem własne serwery na pukawce i byłem zadowolony, ceny w normie - takie jak na każdym normalnym hostingu. Enderchest też dobry, bo bok od razu odpowiada, webftp i wygodny w obsłudze panel. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Polecam wam Enderchest.pl nie obijają w bawełnę szanują klienta i mają dobre tanie serwerki polecam wam bardzo!

Opublikowano (edytowane)
Według mnie najlepszym hostingiem jest: EnderChest

[+] Tanio,

[+]  BOK,

[+] Szybka instalacja serwera po zakupie,

[+] Zaawansowany i za razem banalny w obsłudze panel zarządzania serwerem,

[+] Baza danych SQL, dostęp do phpMyAdmin,

[+] Subkonta,

[+] WebFTP,

[+] BungeeCord i TS3

[+] Co jakiś czas promocje

[+] Nie da się zmienić Email'a co oznacza że jak komuś podamy hasło to nam go nie zmieni

[*] NEUTRAL: dla mnie minus a dla innych plus ale Vouchery to dla mnie nie jest bezpieczna część gdyż za pomocą ich raz zostałem okradziony ze ok. 100 zł z EnderChest'u

[-] Czasem BOK nie odpowiada na pytania. (Zamyka wątki bez udzielenia odpowiedzi).

[-] Czasem wywala serwer przez dzieci (Hosting Współdzielony) zdażyło mi się że spadały TPS mimo niewielkiego zużycia Ram'u i CPU (mapa nie była uszkodzona 100% wina Hostingu)

[-] 65% serwerów Dzieci z gotowych paczek serwerowych (Bez urazy) pochodzi właśnie z tego hostingu.

[-] Kupując Domenę nie ustawicie jej na serwer będzie potrzebna sub domena np. MC, S, S1, itp.

Edytowane przez MKMethosPL