Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest najlepszy hosting serwerów Minecraft?  

133 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest najlepszy hosting serwerów Minecraft?

• Pukawka
      32
    • TitanAXE
      38
    • Enderchest
      9
    • Craftserve
      17
    • CuddiHosting
      7
    • CraftHost
      9
    • Minehost
      11
    • HostAndPlay
      0
    • LiveServer
      1
    • Mineserv
      3
    • Fajneserwery
      0
    • ServerProject
      2
    • 1shot1kill
      1
    • PixelHost
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zależności wielkości serwera i zaangażowania. Jeśli ma to być długoterminowa "umowa" wybrałbym crafthost. Jedyny minus podczas podjęcia współpracy to to, ze Pan Mateusz chce pełny dostęp do domeny. ;/

Co do innych hostinów np.: enderchest, nie będę się wypowiadał. Nowatorskie podejście i słabe zabezpieczenia.

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

powiem tak hosting na dłuższą metę nie wyjdzie do ,ponieważ na 2 z tych hostingów np żeby dodać domenę trzeba ją kupić za 80 zł :P bo oczywiście nie dadzą dostępu żeby podłączyć inna domenę z innego hostingu typu nazwa itp 

Opublikowano

Slotex ma szybki support i dobrą ofertę. Jest przyjazny użytkownikowi interfejs.

Craftserve kiedyś był spoko,ale teraz doprosić się o odpowiedź supportu graniczy z cudem.

Crafthosta spróbowałem tylko na testowym. Miało być 3dni (albo 24h)testów,a skrócili do 8h,mimo że nie naruszyłem zasad testowania (logiczne,że test obejmuje usługę,którą chcesz kupić; nie było napisane,że nie można jej przełączać). No,ale może cała reszta działa tam sprawnie,jak piszą inni.

Innych nie sprawdzałem.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Zupełnie NIE rozumiem dlaczego Enderchest zajmuję 1 miejsce. Dlaczego?

- Nie wydajne maszyny

- Drogo

- Serwery się długo włączają (A podobno maja SSD, ta... jasne...)

- BARDZO słabe zabezpieczenia, wczoraj Hosting dosłownie umarł, nie było dostępu ;)

Dlaczego WARTO wybrać Fiberhost zamiast Enderchest?

- Wydajne Maszyny

- Serwery nie crashują przy byle generowaniu struktur z WorldEdita tak jak na Enderchest

- Najlepsza oferta! Za 6zł (tyle kosztuję pakiet Chest) mamy bardzo dobry serwer, grałem na nim z 150 modami, i 20 pluginami, 0 Lagów, nawet przy generowaniu struktur z Chocolade Quest'a i innych. A na Enderchest przy komendzie //hsphere 1 50 wywala serwer ^^ NIE POLECAM! Zbyt drogo, i nie warto ;)

- Dobre zabezpieczenia, tylko raz zdarzyło mi się że hosting nie działał, naprawdę POLECAM!

Edytowane przez MiamiCenter
Opublikowano

Zupełnie NIE rozumiem dlaczego Enderchest zajmuję 1 miejsce. Dlaczego?

- Nie wydajne maszyny

- Drogo

- Serwery się długo włączają (A podobno maja SSD, ta... jasne...)

- BARDZO słabe zabezpieczenia, wczoraj Hosting dosłownie umarł, nie było dostępu ;)

Dlaczego WARTO wybrać Fiberhost zamiast Enderchest?

- Wydajne Maszyny

- Serwery nie crashują przy byle generowaniu struktur z WorldEdita tak jak na Enderchest

- Najlepsza oferta! Za 6zł (tyle kosztuję pakiet Chest) mamy bardzo dobry serwer, grałem na nim z 150 modami, i 20 pluginami, 0 Lagów, nawet przy generowaniu struktur z Chocolade Quest'a i innych. A na Enderchest przy komendzie //hsphere 1 50 wywala serwer ^^ NIE POLECAM! Zbyt drogo, i nie warto ;)

- Dobre zabezpieczenia, tylko raz zdarzyło mi się że hosting nie działał, naprawdę POLECAM!

bo enderchest prosi o oddanie głosu na ten hosting po zalogowaniu na konto 

zapraszam na serwer metin Tunga ;] by @harnaś

Opublikowano

@X2UP, FiberHost nadal działa?

Chyba nie :D

TItanAxe lub CraftHOST

To są najlepsze hostingi!

Faktycznie, umarli ;/ A kiedyś to był najlepszy hosting :D Wydajne maszyny, dobra cena, było git, a teraz... Nie wiadomo co się stało, czy zbankrutowali czy co... I have no idea

Opublikowano

Polecam TitanAXE!

+ Tanie maszyny! wysoka jakość!

+ Support odpisuje mega szybko

+ Bardzo dobry antyddos!

+ Jest otwarty na współpracę 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam craftserve.pl, ale tylko masochistom lub tym, którzy cierpią na nadmiar pieniędzy. Kupienie tam serwera to wyrzucenie pieniędzy w błoto. Ciągłe lagi (przy dosłownie 0 pluginów i modów). Na moje wiadomości z problemami na serwerze przestali już odpisywać (od 2tyg nie dostałem odpowiedzi). Nie da się grać na forge - serwery są niewidoczne gdy wejdziemy z zainstalowanym forgem.

Jednakże, polecam gorąco pukawka.pl! Zero problemów. Dobre ceny. Support odpisuje szybko (dostałem odpowiedź w czwartek przed 11.10 po pół godzinie około 22! :D ). Jedyny mankament jak dla mnie - brzydki panel :)

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano (edytowane)

Według mnie nie ma lepszego hostingu niz Enderchest! Tanie serwery(bukkit i spigot) , które są bez limitu graczy, z dużą ilością Ramu!!!!

Edytowane przez ironer
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie jak dla mnie najlepszy Hosting jest to pukawka dłaczego

- Możliwość darmowego serwera na określony czas 

- Cenny Bardzo dobre

- Kontakt Bardzo dobry

- Panel Bardzo dobry.

- i dużo innych możliwośći

Serdecznie polecam Pukawka hosting

Opublikowano

Ja osobiście polecam Hosting CRAFTHOST.PL 

- BARDZO tanie ceny za serwery!

- BARDZO tanie ceny za domeny (na enderchest.pl cena za domenę .pl wynosi 69.90zł rocznie przy czym na CraftHoscie tylko 35zł rocznie!)

- Szybki, oraz BARDZO, BARDZO miły support!

- Super oferty oraz promocje za staż!

Jak dla mnie hosting enderchest.pl jest zupełnym zerem w porówaniu do CraftHost.pl.

Na enderchest.pl support działa określoną ilość godzin przy czym w święta i niedziele nie działa w ogóle, na crafthost.pl support działa praktycznie 24h na dobę. Ceny na enderchest za serwery jak i za domeny są masakrycznie wysokie w porównianiu do crafthost.pl.

Na enderchest.pl serwer bungeecord trzeba zakupić za dużą ilość pieniędzy przy czym na crafthoscie serwer BungeeCord otrzymujemy za DARMO!

Z ręką na sercu bardzo gorąco polecam Hosting CRAFTHOST.PL!

Opublikowano

Korzystam z usług TitanAxe i mogę się śmiało polecić dobra jakość,dobre ceny i przede wszystkim wyśmienity support.

Opublikowano

Korzystam z usług TitanAxe i mogę się śmiało polecić dobra jakość,dobre ceny i przede wszystkim wyśmienity support.

Support mają super w ciągu kilku minut pojawi się odpowiedziedz :)

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Polecam hosting TitanAxe.com

+ wysoka jakość serwerów

+ cena

+ bardzo szybko support(czasem odpowiedz na pytanie mamy po minucie, czasem gdy problem jest bardziej skomplikowany to te 5-6 minut)

+ super panel(bardzo przyjazny)

+ wiecej możliwości w panelu niż inne hostingi

CAMDNAx.png

Opublikowano

Jak dla mnie najlepszy LvlUp oraz Pukawka. Lecz nie polecam craftserve. Ich oferty są wręcz żałosne.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Według mnie najlepszym hostingiem pod Minecraft jest slotex.pl ze względu na to że możemy mieć serwer bez żadnych limitów  za jedynie 29 zł. Zainstalujemy każdy silnik i nie tylko... Pozdrawiam ;)

Opublikowano (edytowane)

Witam. Według mnie najlepszym hostingiem pod Minecraft jest slotex.pl ze względu na to że możemy mieć serwer bez żadnych limitów  za jedynie 29 zł. Zainstalujemy każdy silnik i nie tylko... Pozdrawiam ;)

Każdy serwer posiada limit, nie ma czegoś takiego jak ''bez limitu''.

TitanAxe jest najlepsze, dosyć tanio i dobre maszyny :>

Edytowane przez Aides

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Witam. Według mnie najlepszym hostingiem pod Minecraft jest slotex.pl ze względu na to że możemy mieć serwer bez żadnych limitów za jedynie 29 zł. Zainstalujemy każdy silnik i nie tylko... Pozdrawiam ;)

Nie ma nic nigdy bez limitu, pomyśl jak by im sie to opłacało.... pamiec jest współdzielona, co jest rzecza najgorszą i możliwych. Najlepszą ofertę na rynku ma obecnie TitanAxe

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

CAMDNAx.png

Opublikowano

Polecam Pukawka.pl

Dobry kontakt z działem technicznym.

Tanie oferty (24zł za serwer bez limitów!)

Łatwy panel

Automatyczny ItemShop

Darmowa strona serwera

Serdecznie Polecam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam jeszcze raz hosting TITANAXE :)

- Darmowa strona www

- Domena .pl (rok) za 19zł, na enderchescie jest ok. 69zł

- Support odpowiada w ciągu 10 minut

- Hosting cały czas jest aktualizowany 

- Możesz edytować pliki poprzez panel

TitanAXE jest najlepszym hostingiem na tą chwile :>

Więcej informacji: