Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shingeki no kyojin/Attack no titan

Asparte 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt Ci nie kazał otwierać spoilera, poza tym to tylko moje przypuszczenia XDDDDDDD

@topic

Fajny odcinek, zrozumiałem ten jej ryk, zanim zostało "wytłumaczone".

To tak jak ja, ale powiem ci jedno:

twoje przypuszczenia są zgodne z prawdą, tak mówi brat.

A spoilera nikt mi nie kazał otwierać, no ale wiesz, człowiek z naturze jest ciekawy xD

1361453243-U739101.png

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tylko zobaczyłem twarz Mikasy, to pomyślałem sobie "już umrze" XDD

Odcinek fajny, dużo akcji, cały oddział Leviego jest martwy, prócz jego samego :D

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Dzisiejszy odcinek imo jeden z najlepszych. Dużo akcji, emocji, dramaturgia. Trzyma w napięciu do końca. Szkoda ludzi z oddziału Leviego ;x W tym anime chyba nie można przyzwyczajać się do postaci, bo może się okazać, że zaraz któraś zginie ;d

Bywalec
Opublikowano

Cały oddział mu zginął, to za mało? xDD

Oni nie byli mu bliżsi, mam na myśli Mikase itp :3

Opublikowano

wiecie, że nie musicie dawać spoilera, jeśli piszecie o odcinku, który już jest? Wkońcu to temat duskysyjny.

Dzisiejszy odcinek był fajny, sporo akcji, nawet zamienił się w tytana. 8/10

@edit

tzn wczorajszy, obejrzałem dzisiaj ;)

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Oni nie byli mu bliżsi, mam na myśli Mikase itp :3

Przecież główni bohaterowie nie mogą mu umrzeć.

@up

Nie wszyscy są na aktualnym odcinku, dlatego wolę dać informację w spoiler.

QtiV6xY.gif

Bywalec
Opublikowano

@up

Czemu nie? Ja bym ich wszystkich pozabijał ;_;

Opublikowano

@up

no dobrze, ale asparte mówił, że nie trzeba, jeśli to jest temat typowo dyskusyjny o jakimś anime i komentujesz odcinek, który już jest

Przez ten spoiler, myślałem, że to jakiś spoiler z mangi i otworzyłem ;)

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Właśnie że mogą umrzeć, ja tam nawet lubię jak główni bohaterowie giną. :D (owszem, jestem sadystą)

Dużo jest serii gdzie główni bohaterowie giną, nawet jako przykład może posłużyć słynne Death Note.

W sumie to fajnie byłoby gdyby ktoś zginął i jakoś fajnie potoczyło się to wszystko ;)

@topic.

Co do nowego odcinka to raczej średni. Niby jest akcja, niby nie można się nudzić ale czegoś brakuje.

To wszystko jest takie banalne. Zjadła go, oni go odzyskają i już. Brakuje czegoś co mogłoby zaskoczyć widza, czegoś

pełnego emocji i wzruszenia. Co prawda Eren był ciutkę smutny po stracie "drużyny" no ale to nadal nie jest to czego oczekuję. ;/

HBV27j.png

Opublikowano

Oglądam anime :) Czekam na kolejne odcinki. To anime jest epickie...

Ale to co bd działo się w kolejnych odcinka was zdziwi jeśli nie czytacie mangi :)

Opublikowano

Dodano dl i suby do zaległych trzech odcinków.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Beka z wyrzucanych ciał z wozu, tyle powiem xD

Podjęta decyzja była słuszna, te ciała tylko spowalniały ucieczkę. Jedyne co to mogliby wskoczyć na konie a przyczepkę z ciałami odpiąć i zostawić.

Tak to mogliby się przyczaić i zajumać tą przyczepkę kiedy indziej :)

HBV27j.png

Opublikowano

Niech mi ktoś w spoilu napisze jak tam ta kupa się rozwija bo mangi mi się nie chce czytać a po ostatnim odc mam uraz do samego siebie że takiego coś wgl oglądałem xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Niech mi ktoś w spoilu napisze jak tam ta kupa się rozwija bo mangi mi się nie chce czytać a po ostatnim odc mam uraz do samego siebie że takiego coś wgl oglądałem xD

Gdy na koniach oddział leviego uciekał przez las, a kobieta tytan goniła ich, złapali ją za pomocą wielu strzał z armat(w tym czasie zginęło mnóstwo osób, które solowały ją).

Po złapaniu w ciągu minuty krzyknęła i wszyscy tytani polecieli ją zjeść. Nie chciała, aby jej ciało zostało odnalezione.

Potem znów się pojawia, w ciele człowieka zabija Guntera i po czasie ucieczki przed oddziałem leviego, zmienia się w tytana i zabija cały oddział. Eren przełamuje się i robi zmianę w tytana, po czym robi 1v1 z tą kobietą tytan.

Przegrywa, ona go zżera, a Mikasa widząc to przy pomocy Leviego lecą złapać kobietę tytan i uratować Erena.

Levi jak spirala leci i tnie kobietę tytan, wyciąga Erena z jej rozwalonej szczęki i ucieka z Mikasą do całego oddziału.

Robią odwrót wraz z ciałami zmarłych w wozach, ale jeden głupek wrócił się do lasu po jeszcze jednego gościa zmarłego i tytani zaczęli za nimi biec.

Zwiadowcy byli zmuszeni wyrzucić ciała w stronę tytanów, aby konie szybciej biegły.

Wrócili do miasta i tyle, to jest chyba spis najważniejszych momentów.

Sorki, że tak nawalone spójnikami itp., ale głupio mi się w spoilerze pisze.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Hejter mode activated

Dla mnie anime gdzie akcja jest co 3-4 epy a w między czasie mamy sielankową modę na sukces i żałosne momenty typu jak to się wszyscy ugryźli w palec na znak tego jak to eren się poświęca ...

KTO TO KURWA WYMYŚLIŁ

To anime to powinno być movie ewentualnie serią 12 epową max, bo poszli w koszty jakiś animacji a fabuła po 6/8 epie ? jest tylko gorsza jak dla mnie, a te przerwy na mode na sukces to już porażka.

Dobre ale 2/10 xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Hejter mode activated

Dla mnie anime gdzie akcja jest co 3-4 epy a w między czasie mamy sielankową modę na sukces i żałosne momenty typu jak to się wszyscy ugryźli w palec na znak tego jak to eren się poświęca ...

KTO TO KURWA WYMYŚLIŁ

To anime to powinno być movie ewentualnie serią 12 epową max, bo poszli w koszty jakiś animacji a fabuła po 6/8 epie ? jest tylko gorsza jak dla mnie, a te przerwy na mode na sukces to już porażka.

Dobre ale 2/10 xD

Co jak co, ale akcji nie brakowało w ostatnich epach.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

A mi się anime podoba. Te odcinki "bez akcji" również i wg. mnie są bardzo dobre.

Jedyną rzeczą, która sprawiła lekki zawód jest:

przeniesienie Erena do żandarmerii.

Chociaż może jakoś ciekawie to rozwiną. Zobaczymy. Na ten moment sceptycznie do tego nastawiony jestem.

Mimo wszystko i tak 10/10. Najlepsze anime tego sezonu moim zdaniem.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Anime sezonu zdecydowanie.

Pytanie teraz czy panowie i panie, którzy potrafią się zmieniać w tytanów (ma być ich jeszcze sporo..) zginą w jakiś sposób (chociaż część z nich) czy będą żyli w najlepsze. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co się teraz może stać (oprócz tego, że Eren znowu będzie tym poszkodowanym, a o zwiadowcach pewnie nie wspomną ani słowem). Po ostatnich 2 epkach mam większy głód na akcję albo chociaż jakieś fajne sceny z Annie. Czas wyjaśnić czemu obróciła się przeciw ludzkości. Z ciekawości aż przypomniałem sobie początkowe epki właśnie z Annie, nie pasuje mi ona na czarny charakter.. Tu musi chodzić o coś więcej niż tylko zagładę ludzkości.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Anime sezonu zdecydowanie.

Pytanie teraz czy panowie i panie, którzy potrafią się zmieniać w tytanów (ma być ich jeszcze sporo..) zginą w jakiś sposób (chociaż część z nich) czy będą żyli w najlepsze. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co się teraz może stać (oprócz tego, że Eren znowu będzie tym poszkodowanym, a o zwiadowcach pewnie nie wspomną ani słowem). Po ostatnich 2 epkach mam większy głód na akcję albo chociaż jakieś fajne sceny z Annie. Czas wyjaśnić czemu obróciła się przeciw ludzkości. Z ciekawości aż przypomniałem sobie początkowe epki właśnie z Annie, nie pasuje mi ona na czarny charakter.. Tu musi chodzić o coś więcej niż tylko zagładę ludzkości.

Jak już masz zamiar spoilerować z mangi to napisz że to spoiler z mangi. Ehhh...

Sądziłem że to oczywista oczywistość i nawet nie trzeba o tym mówić no ale...no trudno, podejrzewam że następne odcinki nie będą dla mnie zaskoczeniem.

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...