Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shingeki no kyojin/Attack no titan

Asparte 

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

7 ep niby fajny ale taki przeciągany gdzieniegdzie i za mało pokazali mam nadzieję że next ep będzie już z bardziej epicką walką

erena z tytanami xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

lgtd98f.png

Tłumaczenie czeka na korektę.

Anyways, ep ciekawy. Kolejny raz pokazana brutalność Tytanów. Keep it up, I.G.

P.S. Co do tłumaczenia, to padł kolejny rekord: ep subnięty w 1h 20 min ^,^

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Na wbijam jest już 7 ep od ponad pół godziny dla tych co nie lubią czekać.

Z ciekawości przeleciałem przez to tłumaczenie i powiem szczerze, że dupy nie urywa. Strasznie dosłownie tłumaczone. Zrobiłbym to lepiej. Tia, hejty na konkurencje zawsze w cenie. Ich tłuamczenie jest dobre, ale mogłoby być lepsze.

Last.fm

Opublikowano

Z ciekawości przeleciałem przez to tłumaczenie i powiem szczerze, że dupy nie urywa. Strasznie dosłownie tłumaczone. Zrobiłbym to lepiej. Tia, hejty na konkurencje zawsze w cenie. Ich tłuamczenie jest dobre, ale mogłoby być lepsze.

Mimo wszystko wrzucają najszybciej odcinki :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mimo wszystko wrzucają najszybciej odcinki :P

Najszybciej != najlepiej ;]

Last.fm

Opublikowano

Nie, ale ja jestem niecierpliwy i mi nie przeszkadza "złe tłumaczenie" ;)

My tu pierdu, pierdu, a tu dodałem linki do dl i subów do 7 epa. Oczywiscie suby Jedynej Słusznej Grupy xDDDDDDDDD

Last.fm

Opublikowano

jaram sie tym czekam na nowe odcinki

p.s anime ogladam tutaj :D ( http://www.snk.wbijam.pl/ )

Również tutaj oglądam oraz Naruto Shippuuden.

Odcinek 7 jest bardzo fajny, jednak już nie tak porywający jak wcześniejsze.

W 6 podobała mi się MIsaka. Mam nadzieję, że jakieś wątki miłosne jeszcze będą, bo same zjadanie ludzi przez tytanów będzie nudne, ileż można patrzeć na durną cenzurę, gdy komuś łeb tytan odgryza lub zjada >.< W każdym bądź razie, czekam na odcinek 8. Szkoda, że będzie tylko 25 odcinków.

Opublikowano

Świetne anime, oglądam kolejne odcinki i wciąż mam mało. Póki co same walki i tym podobne, ale się rozkręca dopiero. Jak już minie 25 odcinków to będę z pewnością czekać na kolejną serie. Polecicie dobrą stronę gdzie można to oglądać z dobrym tłumaczeniem? :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Ehhhh 8 ep taki sobie niby coś się dzieje akcja idzie do przodu ale za dużo jest przerywników i monotonii czasem, mam nadzieje że to tylko taki początek przed większymi walkami w przyszłości.

NJxbd4x.png

Opublikowano

8 odcinek 7,5/10. Następny odcinek będzie dość ostro przegadany, ale już nie mogę się doczekać 1 w nocy następnej niedzieli, aby 9 ep obejrzeć.

Opublikowano

Anime jest boskie, 8 odcinek był świetny, ale wydawało mi się że Eren pozostanie tytanem już na dobre.

Trochę to będzie głupie jak on za każdym razem podczas dużej walki będzie się zamieniał w tego olbrzyma...prawie jak czarodziejka z księżyca :P

9 odciek zapowiada się rzeczywiście na przegadany. Na zapowiedzi zdziwiło mnie to, że uznają go za wroga, przecież im pomógł i uratował bardzo dużo osób, eh trudne sprawy :P

Żałuje jednie, że skusiłam się na oglądanie tego anime jak ono jeszcze wychodzi, bo teraz nie mogę się doczekać następnych odcinków :(

lackidacki, jakie spojlerowanie całej mangi skoro jej nawet nie czytałam.

Dyskusja jest o anime, które wychodzi na bieżąco więc raczej ciężko żeby ktoś wchodził w taki temat nie oglądając ani jednego odcinka. Każdy post jaki widzę jest opinią o świeżym epizodzie, więc nie wydaje mi się żeby pisanie co się w takowym wydarzyło zniszczyło komuś zabawę, ale skoro tak bardzo jest to potrzebne to edytuje i dodam ten spojler.

58815786.jpg

Opublikowano

Dodano dl i suby do 8 epa.

Last.fm

Opublikowano

Anime jest boskie, 8 odcinek był świetny, ale wydawało mi się że Eren pozostanie tytanem już na dobre.

Trochę to będzie głupie jak on za każdym razem podczas dużej walki będzie się zamieniał w tego olbrzyma...prawie jak czarodziejka z księżyca :P

9 odciek zapowiada się rzeczywiście na przegadany. Na zapowiedzi zdziwiło mnie to, że uznają go za wroga, przecież im pomógł i uratował bardzo dużo osób, eh trudne sprawy :P

Żałuje jednie, że skusiłam się na oglądanie tego anime jak ono jeszcze wychodzi, bo teraz nie mogę się doczekać następnych odcinków :(

Brawo, brawo. Najlepiej zespoileruj całą mangę, żeby ludziom się lepiej oglądało... Używanie czegoś zwanego spoiler jest aż tak męczące?

Co do nowego odcinka, to jestem bardzo zadowolony.

Dowiadujemy się, że Eren nie zginął, a kontrolował tytana. Ciekawi mnie jakim sposobem kończyny i twarz mu się zregenerowały. Zresztą trochę mnie zastanawia sytuacja z kanibalami. Zjadali go i niby nie mógł się zregenerować, a dłoń z 7 odcinka zwyczajnie mu się zregenerowała.

7m9a.png

Opublikowano

Brawo, brawo. Najlepiej zespoileruj całą mangę, żeby ludziom się lepiej oglądało... Używanie czegoś zwanego spoiler jest aż tak męczące?

Co do nowego odcinka, to jestem bardzo zadowolony.

Dowiadujemy się, że Eren nie zginął, a kontrolował tytana. Ciekawi mnie jakim sposobem kończyny i twarz mu się zregenerowały. Zresztą trochę mnie zastanawia sytuacja z kanibalami. Zjadali go i niby nie mógł się zregenerować, a dłoń z 7 odcinka zwyczajnie mu się zregenerowała.

Pewnie daltego, ze był już w formie Tytana i kończyła mu się energia. A ręka i noga mu sie zregenerowały pewnie dzięki zamianie w Tytana.

Last.fm

Opublikowano

8 odcinek wciągnął jak nic , dopiero co zaczęłam oglądać a tu patrzę już ending świetne i genialne.

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Opening w wykonaniu seyiuu podkładających głos pod Erena, Mikasę i Conniego.

http://www.youtube.com/watch?v=UqFJ6VZmCMw&feature=youtu.be

Całkiem nieźle im to wyszło. xD

Last.fm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...