Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shingeki no kyojin/Attack no titan

Asparte 

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedyś będzie, ale ja nie wiem czy warto czekać.

Możemy czekać nawet kilka lat

Poczekacie sobie na nowy sezon tyle lat co ludzie czekali na diablo III :D

A tak na serio to w mandze wszystko jest lepiej przedstawione. Tak samo w mandze dużo trudniej było się domyślić o tym że Annie to tytan, a oglądnąłem odcinek gdzie 1 raz pojawiła się "nikomu nieznana" kobieta-tytan i od razu poznałem ją ja, siostra i brat(oni nie czytali mangi).

graphic.png

Opublikowano

seria bardzo udana .

Dla mnie wszystko jest na dobrym poziomie , szkoda że to już ostatni odcinek i czeka nas pewna przerwa przed kontynuacją :)

Nie wiem czy dam radę się powstrzymać i przeczytam mangę .

rmoiyq.png

Opublikowano

seria bardzo udana .

Dla mnie wszystko jest na dobrym poziomie , szkoda że to już ostatni odcinek i czeka nas pewna przerwa przed kontynuacją :)

Nie wiem czy dam radę się powstrzymać i przeczytam mangę .

Bedzie jeszcze jeden odcinek, te anime to zwykly shounen, nie jest zle, ale też nie jest perełką

Opublikowano

Został 1 odcinek, a jakoś muszą to ciekawie zakończyć, więc to raczej oczywiste, że dodadzą od siebie sceny.

Odc od siebie raczej nie dodadzą bo na MAL'u jest wyraźnie napisane ,że będzie 25 odc ,a tak jak mówicie na 2 sezon chyba sobie trochę poczekamy.

Opublikowano

Odc od siebie raczej nie dodadzą bo na MAL'u jest wyraźnie napisane ,że będzie 25 odc ,a tak jak mówicie na 2 sezon chyba sobie trochę poczekamy.

Chodziło mi o odcinek 24, bo wszyscy płaczą, że niektóre sceny były inne.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Chodziło mi o odcinek 24, bo wszyscy płaczą, że niektóre sceny były inne.

Wybacz mi źle to zrozumiałem na początku :)

Opublikowano

Anime boskie, jedyne które oglądam jak na razie.

Czytam mange chociaż na odcinki też wyczekuje :P

Przeczytałem kilka komentarzy i się zawiodłem z tymi odcinkami, że trzeba będzie czekać ...

VNp6c2U.png

Opublikowano

Anime się skończyło, więc dałem mu już ocene. 8/10. Naprawdę się zastanawiałem, czy dać 7, czy 8.

Nie będę czekał na drugi sezon, pojawi się on najprawdopodobniej w 1 kwartale 2015 roku. Wolę już mange przeczytać, nie lubię czekać.

Wie ktoś co ile wychodzi chapter mangi snk?

finalrender.png

Opublikowano

@up

no to wychodzi na to, że nie skończył bym mangi przed rozpoczęciem drugiego sezonu.

Nie lubię czytać mang, nie zawsze wszystko rozumiem, na przykład gdy nagle jest wspomnienie, nie potrafie się o tym zorientować od razu. To taki przykład. Nie ma tez dźwięku itp. No cóż, lepsze to niż nic

finalrender.png

Opublikowano

I uj... Skończył się sezon 1... Teraz czekać do grudnia.

Potem niby ten film który wyjdzie w 2018 zapewnie.

2 seria w 2015 na wiosne, jak Modzi mówili na stronie skąd oglądam.

Możecie podac mi strone z jakiej czytacie mangę?

Możliwe że zaczne, nie bd czekał 2 lat , chciałbym ten 2 sezon zobaczyć przed wakacjami 2014...

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Na tym centrum mangi gdzie dokładnie SNK moge znaleść, bo szukam i jakoś znalesc nie moge.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

wpisz w google manga snk online pl i tam będzie lub na manga lib też jest, ja tam w eng czytałem bo tak nie przymula

PS. nie polecam Wam fani mangi, tam jest bodajże nie więcej niż 20 chapterów mangi od momentu zakończenia anime, nie było tam jeszcze żadnej ciekawej akcji prócz kilku istotnych informacji ;]

@down

Tak, to są te 'istotne informacje'. Po prostu trochę się poprzepychali a teraz są w dupie. Akcja to będzie z tym tytanem-małpą, przy okazji powie nam kolejną ważną rzecz. Prawdę mówiąc, manga idzie wg. mnie w złym kierunku, jeśli okaże się, że Eren dawniej był tytanem, jego "ojciec" go sprowadził na drogę "człowieka", to jprdl..jeszcze boję się tej całej prawdy i użycia klucza...

Opublikowano

wpisz w google manga snk online pl i tam będzie lub na manga lib też jest, ja tam w eng czytałem bo tak nie przymula

PS. nie polecam Wam fani mangi, tam jest bodajże nie więcej niż 20 chapterów mangi od momentu zakończenia anime, nie było tam jeszcze żadnej ciekawej akcji prócz kilku istotnych informacji ;]

żadnej ciekawej akcji?

a porwanie erena i ymir (ymir jest tytanołakiem) przez opancerzonego tytana (reinera) i ogromnego tytana (berthorda) to nic? Po skończeniu mangi niecierpliwie czekam na kolejny chapter. Te mają po 40 stron, ale to i tak mało jak na miesiąc czekania :(

finalrender.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...