Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie mi ktoś jak tego się używa? Bo aktualnie to wywala mnie od razu z meczu, ale zabiera kontakty i wgl. nie zalicza mi pkt.

giphy.gif

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie mi ktoś jak tego się używa? Bo aktualnie to wywala mnie od razu z meczu, ale zabiera kontakty i wgl. nie zalicza mi pkt.

Musisz go używać w trybie online.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jest coś takiego do Fify world? W FUT14 już mam drużynę i mam coinsy oprócz kontraktów na nic więcej nie muszę wydawać. 

Opublikowano

Jest coś takiego do Fify world? W FUT14 już mam drużynę i mam coinsy oprócz kontraktów na nic więcej nie muszę wydawać. 

Z tego co wiem to jeszcze nie ma.

Opublikowano

Potwierdzam działanie w fut , wchodzicie w fut , seria online , klikamy f4 zeby swieciło się cały czas , program włączamy oczywiście po wlaczeniu gry i wejsciu w fut , po tym wlaczonym f4 wlaczamy num 4 ; ) działa tylko w fut tylko w tym trzybie u mnie , windows 64 bity 8 ;) 

Chcesz kupić konto do Steam z CS go bądź innymi grami albo wypasiony Origin z FIFA 14 i innymi ? Luknij w moje tematy na giełdzie.

Konta sprzedaje także przez allegro ! ; )

Opublikowano

Potwierdzam działanie w fut , wchodzicie w fut , seria online , klikamy f4 zeby swieciło się cały czas , program włączamy oczywiście po wlaczeniu gry i wejsciu w fut , po tym wlaczonym f4 wlaczamy num 4 ; ) działa tylko w fut tylko w tym trzybie u mnie , windows 64 bity 8 ;)

albo num6 bo możesz być gościem ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czy grając po 6 sezonów dziennie dostane bana?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Jeżeli wczoraj pierwszy raz lige wygrałem o 17 to muszę czekać do 17 aby trainerować czy mogę od rana?

Opublikowano

Jeżeli wczoraj pierwszy raz lige wygrałem o 17 to muszę czekać do 17 aby trainerować czy mogę od rana?

P: Co ile mogę trainerować?

O: Doba w UT mija o 2 w nocy czasu Polskiego.

Doba nie resetuje "limitu" - reset jest po 24 godzinach od pierwszego wygrania tytułu dywizji w danym dniu

Po 4 usunięciu klubu warto sprzedać konto na allegro lub komuś i kupić nowy cd-key.

Więcej kont = więcej coinsów. Można robić na raz na wirtualnych maszynach lub PC + laptop dublując przez to zysk - przy dobrym ogarnięciu trainera i zamrożonych kontraktach jest to 200k w godzinę, czyli mając 8 kont do trainerowania i 1 główne można zrobić 800k w 4 godziny.

Jeżeli trainerujesz na głównym koncie to nie powinieneś używać funkcji zamrażania kontraktów, żeby wyeliminować jakąkolwiek szansę na dostanie bana.

Opublikowano

Ja od już 4 miesięcy nie czekam 24godz od trainerowania.. i jakoś bana nie mam...

Np zaczynam o 12, skończe tak po 14-15, i następnego dnia jak mam czas rano to i od 9 rano zaczynam i jakoś nic mi nie jest..

Opublikowano

Zagrałem z tym trainem 40000000 meczy i zaliczyło mi 2 ...

To usunąłem i teraz co mecz jest tak jakbym  traina używał i pograne ...

Opublikowano

jesli bede zbieral dziennie z 75k to na 100% nie bedzie bana ? i czy moze ktos tak szczegółowo opisac jak to uzywac ?;D

Tak wgl to czym sie różni ta wersja od np 1.1 ?? przecież bany daje automat (podobno)

Opublikowano

jesli bede zbieral dziennie z 75k to na 100% nie bedzie bana ? i czy mzoe ktos tak szczegółowo opisac jak to uzywac ?;D

Z tego co wiem to nie powinno być bana.

1. Włączasz Fife (rozdzielczość 800x600 w oknie), logujesz się do UT.

2. Włączasz trainer (uruchamiasz jako administrator).

3. Wyszukujesz przeciwnika (tylko w trybie online), gdy wyszuka akceptujecie koszulki (patrz po której stronie jest twoja koszulka, jeżeli po lewej to grasz jako gospodarz, jeżeli po prawej to grasz jako gość), ustawienia meczu - po tym pokaże się skład rywala, w tym momencie wciskasz:

1. F4 (zakończenie pierwszej połowy)
  2. a) Jeżeli jesteś gospodarzem (koszulka po lewej stronie) to wciskasz jeden z poniższych klawiszy
  • NUM7 (Dodanie 1 gola dla gospodarzy)
  • NUM4 (Dodanie 3 goli dla gospodarzy)
  • NUM1 (Dodanie 5 goli dla gospodarzy)

B) Jeżeli jesteś gościem (koszulka po prawej stronie) to wciskasz jeden z poniższych klawiszy

• NUM9 (Dodanie 1 gola dla gości)
  • NUM6 (Dodanie 3 goli dla gości)
  • NUM3 (Dodanie 5 goli dla gości)

(Uruchomiony klawisz świeci się na czerwono)

4. Po wciśnięciu tych klawiszy i załadowaniu składów powinno Cię rozłączyć z meczu (wyskoczy komunikat) i wyrzucić do menu UT, jeżeli nie rozłączy Cię od razu to po rozpoczęciu meczu musisz wyłączyć klawisz F4 a włączyć F5.

Opublikowano

Zagrałem z tym trainem 40000000 meczy i zaliczyło mi 2 ...

To usunąłem i teraz co mecz jest tak jakbym  traina używał i pograne ...

Darmowe trainery tak maja.

Opublikowano

Jeżeli nabije na trainerze 90k, i z 2 konta przelej 40k będę miał bana?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...