Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli nabije na trainerze 90k, i z 2 konta przelej 40k będę miał bana?

Pod uwagę brane są wyłącznie zarobki meczowe.

636451494245979649038.gif

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dzieki :) wlasnie kupiłem fifke,i sie uśmieje jak o tyg będzie ban xD

Jak przekroczysz limit 100k monet na dobę, to blokada konta będzie pewna.

Opublikowano

wiem :) Chyba w tym temacie czytalem o tym ze kasa za te cale sezony (mistrzostwo itp) jest wliczana do limitu ? czy ten limit to tylko na kasę z samych meczy ?:)

Opublikowano

za 6 seoznow 1 ligi masz 96 (Bo 100-200 monet dostaniesz za wygranie meczu trainerem)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

wiem :) Chyba w tym temacie czytalem o tym ze kasa za te cale sezony (mistrzostwo itp) jest wliczana do limitu ? czy ten limit to tylko na kasę z samych meczy ? :)

Monety za sezony też są wliczane.

Opublikowano

za 6 seoznow 1 ligi masz 96 (Bo 100-200 monet dostaniesz za wygranie meczu trainerem)

Dzięki bo nie chciało mi się liczyć.

A te banowanie to jest z automatu że 100k=ban czy np 101k-105k

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

6 sezonów 1 ligi czyli 60 meczy ?;) o to chyba chodzi.Ostatnie pytanie..Co sadzicie o cheat engine i freezowaniu kontraktów,wykrywalne?bany?opłacalne?korzystacie? Ktos na mpcforum dodal taki tut jak to zrobic,mniej wiecej kumam,ale głównie chodzi o to czy to bezpieczne :)

Opublikowano

6 sezonwo w 1 lidze to 6*8 = 48 48 = 90k + za każdy sezon 1/2k co daje nam max 96k.

Opublikowano

6 sezonów 1 ligi czyli 60 meczy ? ;) o to chyba chodzi.Ostatnie pytanie..Co sadzicie o cheat engine i freezowaniu kontraktów,wykrywalne?bany?opłacalne?korzystacie? Ktos na mpcforum dodal taki tut jak to zrobic,mniej wiecej kumam,ale głównie chodzi o to czy to bezpieczne :)

Nie wiem na jakiej zasadzie mogą to wykryć.

Opublikowano

Czemu nie działają mi numery w tym trainerze? Przez 3 dni działało bez zarzutu otwierałem przez administratora

Opublikowano

Za mistrza 1 ligi masz 15k...

No tak, 6 sezonów * 15k = 90k coinsów + 48 meczy * 100/200 coinsów = ok. 95k coinsów

Opublikowano

Ziomek, wiem o tym ale mi chodzi o to że:
6 sezonów razy 15k = 90k. Dodatkowo dostajesz średnio 170 monet, za mecz którego nie było, lecz dodało CI za 5 goli. Jeżeli grasz na trainerze to masz 48 meczy przez 6 sezonwów.  A z tego wychodzi tak średnio licząc 96/98k.

Opublikowano

Czemu nie działają mi numery w tym trainerze? Przez 3 dni działało bez zarzutu otwierałem przez administratora

Włącz numy, a jak to nie pomoże to restart kompa. Też tak miałem :)

Opublikowano

Wiem, że może i offtop, ale raptem 4 dni dzielą mnie od Ibry <3 Dzięki serdeczne za wstawkę.

To ładnie.

Teraz najlepiej kup drugą FIFA 14 na wszelki wypadek.

Rekrut
Opublikowano

Tak właśnie myślę, ale mam pewne pytanie. Czy jeśli przez cały dzień robiłbym coinsy np 1kkk, wywaliło by mnie z serwerów od razu po przekroczeniu tych 100k? Czy mógłbym robić coinsy, a potem przenieść je na nowe konto?

Opublikowano

Dlaczego po zarobieniu 1kk ma już kupywać fifę? Bo po zarobieniu 1mln EA sprawdza? Ja tyle sam narobiłem. P94, 100k i odrazu nara ;p

Opublikowano

Tak właśnie myślę, ale mam pewne pytanie. Czy jeśli przez cały dzień robiłbym coinsy np 1kkk, wywaliło by mnie z serwerów od razu po przekroczeniu tych 100k? Czy mógłbym robić coinsy, a potem przenieść je na nowe konto?

Pewnie jest automat, bo komu chciałoby się sprawdzać kto ile zarobił i tak dalej..

Opublikowano

Dlaczego po zarobieniu 1kk ma już kupywać fifę? Bo po zarobieniu 1mln EA sprawdza? Ja tyle sam narobiłem. P94, 100k i odrazu nara ;p

Zawsze lepiej jest mieć dwa konta.

Z jednego monety przekładać na drugie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...