Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X-World [PL][DEDYK]

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serw fajny, tylko strasznie drogi jak na ten drop yang.. wbilem tu 30 lev i mialem 75k kasy.. to nie wiem czy ze mną czy z tym serwem jest coś nie tak

Ja na takim lvl miałem ponad 3kk. Dziwne? Zbierasz itemki? Zbierasz kase?

Serwer jest zajebisty, jak najbardziej polecam! Wbicie 79lvl to jest frajda ,a nie wbijasz 10lvl i znudziło mi sie bo kasy brak...

STOP frajerstwu!

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja, Azprime czy GracjanP? Chcemy żebyście byli zadowoleni.

Jeżeli macie jakieś pytania co do gry, pierw zapytajcie innych graczy, a nie lecicie z płaczem do GM.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Gram na tym serwie od 3 dni i mam 45lvl i powiem ze jest calkiem fajnie ale... ItemShop na stronce jest strasznie drogi :/ można powiedzieć że jest droższy od PL bo np. Rekawica złodzieja na PL za 32SM kosztuje 12zł a tutaj ? 3x po 6zł sms = 18zł bo rękawica 54 ZM , tak więc : Nic tam nie kupie. Mam też pewnien problem. Gdy włączam postać to od razu mi ją wylogowuje :/ tylko czemu ?

Opublikowano

Bug już naprawiony. Zapraszamy do gry.

Opublikowano

Serwer gowno ... Takie jest moje zdanie ///

ZBIERAM "-" DAWAC ILE WLEZIE PLEASE!!!!!

Nie moge pisac postow bo jakis "admin" bloknall (nie powiem nic...)

Opublikowano

bez pelrynek to slabo sie gra (daj wsyzski"-" jakie masz :DDD)

Opublikowano

@Up Potwierdzam

Opublikowano

dedyk

2x Intel Xeon 4x 2.66 GHz
8 GB RAM
Łączę 1 GiB/s

Także nie ma najmniejszej szansy na występowanie lagów podczas gry

hmm... ciekawe jak to mozliwe ale serwer laguje jak diabli, zlapiesz kicka nie zalogujesz sie przez nastepne 20 minut

IS

cytujac wielce panujacego GM Azprime ktoremu nawet dupy nie chce sie ruszyc z M1 zeby samemu botow poszukac (zadania takie sa zlecane innym graczom za znalezienie noobka jadacego na FB nagroda: 10 kam duchowych, 10 fasolek zen)

"ceny w naszym IS beda naprawde symboliczne... bla bla bla" 

wyobrazcie sobie ze za malz w IS wolaja sobie "symboliczne" 10zl... lapy opadaja, ktos chyba za duzo zielska wypalil... czy cus tam.

lecimy dalej... wiekszosc questow zbugowana, misje polowania dzialaja do 13lvl, biologowi co najwyzej mozna oddac zeby, inne questy nie dzialaja wogole (sorki... jest quest "Zloty Topor Kowala")

reasumujac, ktos myslal ze zarobi jakas kase a tu DUPA, syf, syf i jeszcze raz syf,

NIE POLECAM.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
No bo ten serwer to porazka i tyle

Porażka to jesteś ty sam byś nie umiał zrobić lepszego a pierdolisz głupoty

dedyk

2x Intel Xeon 4x 2.66 GHz

8 GB RAM

Łączę 1 GiB/s

Także nie ma najmniejszej szansy na występowanie lagów podczas gry

hmm... ciekawe jak to mozliwe ale serwer laguje jak diabli, zlapiesz kicka nie zalogujesz sie przez nastepne 20 minut

IS

cytujac wielce panujacego GM Azprime ktoremu nawet dupy nie chce sie ruszyc z M1 zeby samemu botow poszukac (zadania takie sa zlecane innym graczom za znalezienie noobka jadacego na FB nagroda: 10 kam duchowych, 10 fasolek zen)

"ceny w naszym IS beda naprawde symboliczne... bla bla bla"

wyobrazcie sobie ze za malz w IS wolaja sobie "symboliczne" 10zl... lapy opadaja, ktos chyba za duzo zielska wypalil... czy cus tam.

lecimy dalej... wiekszosc questow zbugowana, misje polowania dzialaja do 13lvl, biologowi co najwyzej mozna oddac zeby, inne questy nie dzialaja wogole (sorki... jest quest "Zloty Topor Kowala")

reasumujac, ktos myslal ze zarobi jakas kase a tu DUPA, syf, syf i jeszcze raz syf,

NIE POLECAM.

Kurwa następny neo zjeb nie graj proste wypierdalaj na inne gówno nie dopracowane co padnie za 2 dni ..

SERWER DO KITU NIE POLECAM.

Do kitu jesteś ty i twój post jak nie potrafisz grać to won na swój albo jakiś inny badziewny serwer 4FUN

Tyle na temat tych 3 pojebów

Serwer jest ostry i nie łatwy

Polecam

85717998364074106058.png
Opublikowano

serwer niby fajny ale ten is to przesada a tyczy się tego że opłata miała być symboliczna a tutaj oferuja nam 20 sm za 6 zł czy jak kto woli przelewem 1sm za 19 groszy gdzie na Pl płacimy 34 grosze za 1 sm

i chodzi o to że dodawanie bonusu za jedna sztuke licza w is sobie az "90 sm" !! za jedne bonus i to jest opłata symboliczna

i znow zamiast priva zrobil sie serwer podchodzacy typowo pod PL'a gdzie kto ma kase ten zbonuje eq i jest kims a zadaniem prywatnego serwera jest takie ze kazdy ma rowne szanse

wiec jesli serwer ma miec nwych graczy radze sie troche zastanowic nad tym is

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdybyś wiedział, że za 1 SMS (6,10 zł) jest 40 ZM, to byś zmienił zdanie.

Cena pozostała, a wartość doładowania powyższona.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

I po co ja tam grałem :/

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano

A ja napisze tak. Proszę o zamknięcie tematu. Wasz spam jest zbędny. Sama kłótnia i tyle.

@Topic Pochwalam Operatora całego tego serwera, strony. Dużo pracy i serca włożone.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...