Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X-World [PL][DEDYK]

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No prosze x-world jescze nie padł, jestem pod wrażeniem #up jak to mówią kto sie ch.em urodził kanarkiem nie będzie.

Licze na burze - Pozdrawiam AQQuarello/Porywacz

słaby jestem w te miecze...

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze że tu stara ekipa sie zebrała.

Z tej strony B0DZI0 (top2 mental tamtego czasu^^)

Co prawda poczatek byl swietny, nie bylo takich mozliwosci u handlary jak teraz... kd, bony 25% absu ?!?. Wiele ludzi dostawalo itemki od gm'a i ubij to takiego jak ma 100% absa na wszystko...

Swietna ekipa, swietna atmosfera, dobrze ulozone npc lecz szkoda ze to bylo 5 miesiecy temu. Dzis server sie zkurwil. LastRizer ten ninja mial all z is'a kupowane wydal sporo pln'ow na tego serva a ktos dowstawal bony za free i tyle z tego bylo...

Pozniej DT, tyle bugow tam bylo, a ile ludzi przychodzilo ? 65 ludzi na 1 wyprawe -_-

Stara ekipa (Neurek, Enliven, Porywacz, FM) rozpisala sie cos na ten temat pokazujac jak mozna bylo w 2 miesiace z porzadnego servera zrobic 1 wielkie gowno.

GM Deco016 ten gm zazwyczaj szczycil sie tym ze jest nie rozwazny i nerwowy a przez to szkodzil wszystkim graczom na serverze.

Tak samo bonusy expa. Ja wbilem moze 75lv w 1,5 miesiaca ? a taki jebany bot przez swietny "musk" gm'ow wbija w 5 dni bo exp na serverze +500%....

Server moglem polecic 5 miesiecy temu, Dzisiaj moge tylko odeslac was na inny.

3 Miesiace nieobecnosci na servie i 47 miejsce w ranku

Pozdrawiam. B0DZI0

Gość Sanuyem
Opublikowano

Postaram się zaktualizować w najblizszym czasie reklame.

Opublikowano

weźcie sie schowajcie z tym serwerem. Poukrdaliscie ludziom eq i z postaci pod nickiem Kromciaa oddawaliscie innym graczom. Info tkie dostałem od przyjaciela który jest GM. Serwer poprostu zenada.

8307398.jpg

66851.jpg

Opublikowano

serwer fajny ale UWAGA jest tam sporo noobow PLS -----

Rude jest fajne fajny jestem ja :)

[optional]Rude jest fajne[/optional]
Opublikowano

co mam zrobic zeby grac w x world na modzie .Jesli mozecie podajcie serweryinfo.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

wszystko ok tylko dla ludzi takich jak Ja szybkosc neta: 2mb/s i sciagac znow 600mb clienta to porażka :X nie dałoby rady zrobić spolszczenia ? ;f

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

Drop z BO - Srednio 5k takze nie ma sie co przejmowac. w v2 kasa również ladnie leci.

Dodawanie bonów, pelerynki, wzmocnienie przemiotow itp będą w IS za symboliczną opłatą.

Mam pytanie jestem już zarejestrowany tylko chciałbym wiedzieć którego clienta mam sciagnac? czy tego ktory jest na glownej stronie x-metin2 czy tego co jest na tej stronie gdzie pisze ze jest poprawiona atlantyda i mapki i jest wymagany do gry?

Z góry dziękuje za odpowiedź

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

da ktoś spol?

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

DAJCIE SPOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

Opublikowano

DAJCIE SPOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zapomnij o spolszczeniu

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

to cos w podobie jak na yatani spol z packami bo nie chce mi sie clienta tyle sciagac!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

Opublikowano

Ten serw to lipa kiedys na nim gralem 82wbilem non stop rr zrobielm niebianski na +9 za chwile rr i ciul niebianskiego niema

reklama

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten serw to lipa kiedys na nim gralem 82wbilem non stop rr zrobielm niebianski na +9 za chwile rr i ciul niebianskiego niema

Ja jakoś nigdy nie straciłem itema. Wystarczy wylogować się przed restartem na czas i już.

Full client do x-world'a ze strony głównej. Skana nie ma bo zajmuje ponad 600MB.

http://www.multiupload.com/RMFBPYLZ7V

Opublikowano

Serwer super. Ale jak ściągnę klienta gry to dalej musze pobrać wszystkie patche jakie znajdują sie w dziale Download na stronce ?

:[

Opublikowano

Jak chcecie grać na tym serverze na kamer modzie, wklejcie to do swojego "serverinfo.py"

import app
import locale

app.ServerName = None
if (locale.IsEUROPE() and app.GetLocalePath() == "locale/pl"):
STATE_NONE = "..."

STATE_DICT = {
	0 : "....",
	1 : "NORM",
	2 : "BUSY",
	3 : "FULL"
}

SERVER01_CHANNEL_DICT = {
	1:{"key":11,"name":"CH1   ","ip":"188.40.37.124","tcp_port":13000,"udp_port":13000,"state":STATE_NONE,},	
	2:{"key":12,"name":"CH2   ","ip":"188.40.37.124","tcp_port":16000,"udp_port":16000,"state":STATE_NONE,},	
	3:{"key":13,"name":"CH3   ","ip":"188.40.37.124","tcp_port":18000,"udp_port":18000,"state":STATE_NONE,},	
	4:{"key":14,"name":"CH4   ","ip":"188.40.37.124","tcp_port":20000,"udp_port":20000,"state":STATE_NONE,},	
}

REGION_NAME_DICT = {
	0 : "POLAND",		
}

REGION_AUTH_SERVER_DICT = {
	0 : {
		1 : { "ip":"188.40.37.124", "port":11002, },

}		
}

REGION_DICT = {
	0 : {
		1 : { "name" : "Metin2 X-World", "channel" : SERVER01_CHANNEL_DICT, },										
	},
}

MARKADDR_DICT = {
	10 : { "ip" : "188.40.37.124", "tcp_port" : 32000, "mark" : "10.tga", "symbol_path" : "10", },
}

TESTADDR = { "ip" : "210.123.10.153", "tcp_port" : 50000, "udp_port" : 50000, }

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...