Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X-World [PL][DEDYK]

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładna prezentacja napracowałeś się...A co do serwa to Cholernie małe raty:/ niestety taki trochę monotonny ten serwer... Lagów nie ma na 100% lecz mówie bardzo małe raty, ale kto lubi hard to ten chyba najlepszy !!

Opublikowano

Bezczelność...

Skoro jesteś z Teamu x world - a to dlaczego pominąłeś [HGM]Netrosa?

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Grałęm i nie oplecam . GM To dzieci Stracilem 346kk przez GM oczywiscie . 69 lvl ninja 59 Woj .. -

PS;

Ten serwer jest bardzo dobry GM mają 25 lat + a raty są takie bo żaden z GM nie chce na serwerze dzieci takich jak ty...

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

serwer jest swietny polecam kazdemu a to ze jest niewielka ilosc graczy to nawet duzy plus poniewaz mozna sie samemu exspic i nikt ci nie włazi w ,,paradę'' ale jak tam kto boli ja wole jak jest mniej a ocena serwera to 10/11

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie pobrałem clienta z podanego linku na 1 stronie i zainstalowalem a pokazal sie nie ten metin co trzeba jaki jest link na tego metina do pobrania daje 5 +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja nie moge na niego wejść;] Pobrałem klienta z głownej strony gry,instaluje,włączam przez skrót który pojawił mi się na pulpicie,czekam aż się spatchuje,a tu wyskakuje zwykły metin2.pl... Prosze o pomoc;] Z privami mam do czynienia pierwszy raz,wcześniej grałem na globalu

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam na ten serwer, jest on w 99.9% ogarniany, przez osoby, które są na właściwym stanowisku. Oczywiście już są 99 levele, ale to nie o to chodzi, jest to serwer przeznaczony do PVP. Specjalne dostosowane bony do pvp i do expa, wiele różnych udoskonaleń, muszę przyznać że X-World bardziej wciąga niż Metin2.pl, na którym gra staje się monotonna. Jeszcze raz zapraszam na serwer, działa on od lutego bez żadnej awarii.

Nick w grze: OX - 22 lvl.

oxsygnampc.png

Created by `OX`

Opublikowano

nie działa link z klientem od nich...mozna cos poradzic?

Wybierz tą 1 opcję (Direct download). Ja tak pobierałem ;p

@Topic, serwer jest pro ^^. Zapraszam ;p

gerrardlfcynwa.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jako że autor tematu już dawno nie jest w TEAM'ie, a reklama ta zawiera stare informacje, dlatego powstała nowa reklama pod tym linkiem:

http://www.mpcforum.pl/topic/257847-x-world-pl-dedyk/

Proszę o skasowanie tego tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...