Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X-World [PL][DEDYK]

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie ten server byl dobry..... teraz go totalnie zjeba..... i dzisiaj znowu nie dziala

P.S bylo wszystko ok to im sie zachcialo jakis nowych zbrojek i to tylko przez to poszla ta cala baza danych....

sygnatura usunieta przez mike 2006

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up co ty pierdolisz baza poszła bo jakaś jebana konkurencja dała BOTA CO ROBI KONTA I POSTACIE I POSZŁO SIĘ JEBAĆ TO BYŁ XLast BO TAM JEST ZONNI I ON BYŁ W TEAM X-WORLD A

85717998364074106058.png
Opublikowano

server bardzo dobry lecz off line mam nadzieje ze szybko sie to zmieni

Szukasz odpowiedzi...

...napisz może ją znam

Opublikowano

wie ktos co z serwerem? stronka mi wejsc nawet nie chce pisze:

Fatal error: Call to a member function query() on a non-object in /home/maple/domains/metin2.x-world.pl/public_html/class/CMSpage.php on line 161

Call Stack

# Time Memory Function Location

1 0.0010 52660 {main}( ) ../CMSWrapper.php:0

2 0.0063 337648 CMSpage->__construct( ) ../CMSWrapper.php:3

3 0.0100 418404 CMSpage->pageCMSWrapper( ) ../CMSpage.php:33

4 0.0100 418456 CMSpage->showNewsListPage( ) ../CMSpage.php:148

5 0.0100 418544 CMSpage->showNewsList( ) ../CMSpage.php:195

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

symboliczny IS jasne no rozumiem że utrzymanie serva kosztuje ale napewno nie tyle ile wy byście chcieli następni ludzie co myślą że na tym zarobią wole na pl,a wydac złotówki a exp i drop yang tragedia 60lvl wbilem ledwo na eq nazbieralem a żeby nazbierać na skile na P to już wogóle bym musiał grać 24/7 postaraliście sie z tym v3 atlanta itp ale moglibyś cie zwiekszyć exp i drop troche to byście mieli więcej osób na servie i wiecej hajsu z IS,u no ale masz tego + za chęci postawienia servera

Opublikowano

Banują ludzi bez powodu. Ostatnio zbanowali GMa za zekome " przekładanie itemow "

Zje..li serwa nie da się grać dziennie gra około 60-80 osób.

8307398.jpg

66851.jpg

• 3 tygodnie później...
Odkrywca
Opublikowano

Banują ludzi bez powodu. Ostatnio zbanowali GMa za zekome " przekładanie itemow "

Zje..li serwa nie da się grać dziennie gra około 60-80 osób.

Hmm okolo 400+ do 600

Dodaliśmy także nowe bronie!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma + .Ponieważ nie ma spolszczenia ,około 1/2 ludzi co chcą tu grac nie moga sobie pozwolic na pobieranie całego klijenta byłoby spolszczenie i powoli byście te moby w patchach rozkładali a tak ;/ Nic z tego bedzie spolszczenie bedzie + ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ten serwer to wielkie ale mialem postac 80 level eq warte ponad 700kk zrobili tak ze cofneli postacie o 7 dni wstecz z 80 levela zrobil mi sie 57 a jak napisalem zeby dali raty po 500% wynagrodzenia to zmienili mi pasy i nie mam teraz konta ten serwer to przeszkols nie ma co na nim zaczynac bo znowu cos roz... i tak zawsze bedzie

NIE POLECAM!!!!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

byłem jedna z pierwszych osob ktore grały na serverze, wszystko bylo w porzadku dopoki nie dodali kd+5 to byla najwieksza kapa na serwerze, bo kazdy mogl miec kd +5 w swojej zbroji czy broni, majac 80lv, wtedy jeszcze okolo 30 graczy mialo taki lvl, zaczelo sie rozdawanie banow za free, od tak rozdali bany wszystkim graczom ktorzy mieli +80lv, pisalismy wiele razy na forum, dlaczego zostal ktos zbanowany i wgl, ale niestety nie uzyskalismy Zadnej odpowiedzi tylko nasze tematy leciały do kosza, mało kiedy sa eventy, grałem od marca do kwietnia, i od tamtego momentu pamietam tylko 1 EVENT !. byla raz taka sytuacja ze zrobili cofkę jeden z GM'ow (14latek) zaczął oddawac 'stracone' eq, po czym wiadomo, ze kazdy mogl sobie cos tam wymyslec prawda? ja rowniez tak 'wymyslilem' co straciłem, i za to zyskalem od niego bardzo dobre eq ;] jeden z byłych GM'ow tworzył postacie, a nastepnie z postaci GM robił EQ i przekładał na swoja postac, a nastepnie robił sie mały 'pwn' bo z dnia na dzien pojawia sie, osoba, ktora ma pro eq, 90lv i skille na P, bardzo mądre posuniecie ;], teraz zmienili team, kodexior w koncu cos robi dla servera, dodane są nowe bronie, ale ich dmg tez jest smieszny, bo mniejszy od broni, z ktorych sie je robi ;], lagi w dt sa zalosne, kicka kazdego na pieczeciach, wiec trudno jest dojść do kowala, to mial byc hard server, ale dla kogo to jest fair? jak mowilem grałem na poczatku, wbijałem ciezko lvl na tym expie x100, nastepnie po cofkach serwera, GA daje exp 500% na tydzien, przy takim expie w ciagu dnia da rade wbic 80lv bez problemu, czesto są cofki, i wiele sie traci, servera nie polecam.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

@UP

@2UP ma racje

0 eventow

a co do twojego komentarza to ty z 2h grales ja tam gralem ponad 2 tyg i byly cofki wiec skonczylem -,-

jeszcze co do cb to ty sie wypowiadasz w kazdym temacie prawie wiec co ty mozesz wiedziec ? -,-

Opublikowano

serverinfo.py

http://www.przeklej.pl/plik/serverinfo-py-00183a3hm3482j6

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To fajnie macie jak Azprime niema w team juz grubo ponad 3 miesiace to samo ta prezentacja juz troche nieaktualna duzo sie zmienilo lacznie z team, a wy tu wypisujecie jakies sprawy z poczatku serwa ktore juz dawno zostaly usuniete.

Male sprostowanie:

Drop Yang - x5

Punkty doświadczenia - x3

Ogólny drop przedmiotów - od x2 do x10 (jest bardzo zróżnicowany)

W skład Team'u wchodzą:

(Napisane kto komu podlega zgodnie z hierarchią)

[HA]Flat (Główny Zarządca X-World)

[HA]Opru (Główny Zarządca Metin2 X-World)

[GA]Kodexior (Administrator Gry & Administrator Forum)

[GM]Netros (Head GM)

[GM]Every (GM)

Afraid/Naive (GM)

Deco016 (GM)

Taxer (GM)

Prototype (GM)

kontakt:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

sygnar.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...