Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X-World [PL][DEDYK]

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze to wolę tracić swój czas na PL'u i potem sprzedać konto niż grać na privie z ratami deko większymi niż PL i nic z tego nie mieć...

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
  • Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty up sam załosny jesteś i mnie nie obrażaj bo na tym privie mam 60lvl bo grałem i stwierdzam że jest do dupy.

P.S Ja nie mam tak żałosnego nicku jak ty ....

userbar1b.png
Opublikowano

Hahaha 60lv naprawdę jesteś kox ... koleś nie umiesz grać i tyle szukasz serwer ? idź na xlast , avalonmt2 , i inne gówna co padają co parę dni i tracicie eq

85717998364074106058.png
Opublikowano

Hm też , nie polecam .Ponieważ 2 tydzień czekam , na odbugowanie postaci Woj 79lvl nick BlacKnight .Gm nic nie robi...Rozmiwiałem z Deco jak był w Teamie,lecz..on powiedział , że mam złego patcha.A mam tego co sam mi podawał , więc Gm tak naprawdę , gówno robi...jeszcze dali za Gm-ke El.Hmm jak grałem wojem to się łasiła jak pies do pana , a teraz grozi banem jak będę do niej pisał..

Opublikowano

Ja tez grałem na tym priie:) wbiłem 50 ll szamanem więej mi sie nie CHCE bo po Co? jak można iść na inny serwer gdzie ll wbije szybCiej!

userbar1b.png
Opublikowano

Nie warto nawet zaczynać,nic ciekaaego nie ma gm ostatnio biegal po m1 jinno i zabijal każdego poza kołem co za dzieciak..Poprosiłem o free item mi nie dał ale dał jakiemus wojowi 90lvl... <porażka>

userbar1b.png
Gość PanZagłady
Opublikowano

o.0 Hmm sorry ,ale widze ,ze wiekszosc to same n3o kidy ... Chcecie miec kolejny gowniany serw co wbijecie 90 lvl w 1 dzien i eq 9 w 1 dzien ? To szukajcie gdzie indziej... A to ze tylko 300graczy gra to nawet jest plus przynajmniej neo spierdzielily stamtad;) . Ktos kto ceni trud i chce cos osiagnac doceni taki hard server.

.

Opublikowano

W dzień osiągamy +620 graczy online.

Pozdrawiam, Azprime.

Opublikowano

Serwer był dobry... no właśnie BYŁ!!! teraz mamy niezły problem :/ baza danych z itemkami poszła spać :/ co wy na to ??

Koniec konta.

Opublikowano

wy sobie w chu** pogrywacie kur** albo oddacie eq lvl i kase albo kur** 75% graczy wam pójdzie cipa** zasra** jebc** się szma** !

''Los takich jak wy z reguły bywa krótki powinniście wziąść pod uwagę kariere prostytutki'' pedały wachąć pały NARA frajerzy!

Weteran
Opublikowano

Ten serwer moim zdaniem do bani

@up wyjasnil

nie polecam ^ ^

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

niby ma byc wynagrodzenie nawet exp rate nie ma a co dopiero zal GM sprzetu i ich serva ! frajerzy i tyle ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...