Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X-World [PL][DEDYK]

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gram na spol chunjo i w npc eq na 1 lvl ;/ jeśli możesz daj spol na jakim Ty grasz może mam do innego serwera chociaż ściągałem z tej reklamy...

jak chcecie to mogę dodać ss npc

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

Popieram zdanie wielu osób które się tutaj wypowiedziały. Wielu graczy po tułaczkach czy to na metinie pl czy innym (mowa o metinach globalnych) ma dosyć drogiego IS-a oraz tego aby np. zacząc grę od nowa trzeba ostro, naprawdę ostro się namęczyć aby cokolwiek osiągnąć. Do czego zmierzam... chcemy grac na serwerze gdzie wszystko będzie o wiele łatwiejsze, np na tym serwerze proporcja dropu yang do cen itemow np w IS jest makabryczna. Wchodze do gry, zabijam pare mobow, wbijam 4 lvl, patrze na yang i wychodzę z gry bo mi się od razu wszystkiego odechciało. Co do sprawy IS-u, jest napisane ze będzie pobierana za niego symboliczna oplata, ale jak dla was wysoka jest ta symboliczna oplata? 10 zł 20 zł? Bo ta sprawa także ma duży wpływ na to czy wiele osób w ogóle podjęło by się gry na tym serwie. Parametry komputera wręcz znakomite, dopracowanie jednak nie do końca lecz naprawdę wiele dobrego można powiedzieć na temat tego serwera (misje, zombie, zapowiadająca się dobra zabawa). Mam nadzieje że zarząd weźmie pod uwagę nasze uwagi i zmienil parę spraw... no i ten IS. W każdym bądź razie na sam początek gratuluje, włożyliście dużo pracy i jest wielki efekt. Osobiście dopóki nie wyklaruje się sytuacja z pewnymi sprawami, nie będę grał na tym serwie.

Opublikowano

O lol te spol podane w reklamie nie jest od tego serwera na spol mam szamana a na kliencie puste konto...

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

Admin servera NA PEWNO nigdy nie grał na nim i trudno siędzwić bo game play to DNO i DNO i jeszcze niżej. ;D

Is za kasę? Jakbym chciał zagrać w taki server to o : metin2.pl, możesz dać 6 i7 bony za kasę a same zrobić za sporą cenę u handlarzy żeby to można było zdobyć w normalny sposób. Kd +4 by się przydało za nie duże pieniądze i kd +5 w is za kasę i również w grze u handlarzy za wysoką sumę. Moim zdaniem stawianie takiego servera to tylko marnowanie pieniedzy... pozatym mało kto będzie chciał wydać kolejne 100 zł na jakiegoś priva żeby sobie bony do broni dodać toż to paranoja. ;d

Opublikowano

Nowy Patch - 12.III.2010/13.III.2010

Zmiany dotyczące serwera:

- Dodano nowy event - X-World - u Rybaka

- Spolszczono Quest z Biologiem - Księgi Klątw

- Spolszczono Quest z Biologiem - Pamiątki po Demonie

- Nowe Moby - Zombie

Zmiany dotyczące klienta:

- Nowe tekstury terenu

- Dodano wyjście z atlantydy

- Dodano dokumentacje

- Dodano nowe ścieżki dźwiękowe (będą o niebo lepsze wink.gif )

- Nowy Efekt Level-Up (

- Nowy Efekt Graficzny zamiast Furii

- Nowe tytuły map

- Więcej drzew na mapkach

- Dodano widzialność potworów Zombie oraz Niebiańskich żołnierzy

- AutoUpdater dodany

- Dodanie tekstur do mobów Zombie

Update do klienta zostanie wrzucony juz niedługo. O zmianach poinformujemy na stronie głównej.

Pierwsza część aktualizacji klienta:

http://www.multiupload.com/A5RFCCJ2Z5

Po kliknięciu, proszę wybrać sobie hosting, z jakiego chcecie ściągać plik.

Plik ma rozszerzenie *.7z

Obsługuje go WinRAR.

Wszystkie pliki wypakować należy do głównego katalogu gry.

Druga część patcha zawierająca plik ROOT który trzeba wypakować do folderu pack w naszym kliencie.

http://www.multiupload.com/YT7FLFB261

Plik spakowany w ZIP.

Skana zamieszczać nie będę, ponieważ pliki za dużo ważą, przez co długo by się skanowały. Aczkolwiek zapewniamy o ich "czystości".

Team Metin2 X-World.

Gość Mounthains
Opublikowano

server super, polecam

tylko zmieniam nazwę na prawidłową

Opublikowano

Tyle pozytywnych komentarzy więc zagram ;D

88834188.png

Zapraszam Wzory Prezentacji Serwerów, Cheatów

Jeszcze Trochę

Jeszcze Raz!

Kłamałem.. Jeszcze Dwa Razy!

No Ok Jeszcze Raz!

Chciało Ci się klikać? Ok jeszcze kilka razy

Chciało Ci się tyle Klikać? No ok To Już Koniec ;P

Zajrzyj do Profilku

Opublikowano

ulepszacze przy tym dropie łeee :/ w dodatku exp lepszy niż drop... beznadziejne rozwiązanie te ulepszcze;x

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Ok zagralem na pl-u wbilem 52 przez ten czas i postanowilem sobie zagrac tutaj noi co? Wbilem 10 lvl popatrzylem ile mam yang to mi se chcialo smiac xD NIE POLECAM SERWA!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Szymonziom99^^

Ja się zastanawiam w takim razie po jaki h... tutaj piszesz i grasz na privach? Co mnie to obchodzi ile masz yang i czy ci sie podoba serwer? Lubisz nabijać pościki? N00b ^^

Opublikowano

sciaglem clienta i jak probuje zainstalowac wyskakuje takie cos "Can not open file D:\X-World\metin2.exe as archive" co znaczy "Nie można otworzyć pliku D:\X-World/metin2.exe w archiwum" ;/ prosze o pomoc

Opublikowano

serw fajny, tylko strasznie drogi jak na ten drop yang.. wbilem tu 30 lev i mialem 75k kasy.. to nie wiem czy ze mną czy z tym serwem jest coś nie tak

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...