Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=tS5mXL01lNY&feature=youtu.be

Zapraszam do oglądania, subskrybowania i oceniania :)

jest to mój pierwszy filmik więc piszcie co poprawić :D

sygn2.jpg

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czekam nadal az naprawicie przypomnienie hasla, nic nie przychodzi na email, probowalem chyba z 4 razy

przyszly 3 hasla, ktore nie dzialaja...(kopiuj wklej nie klamie)

Opublikowano

przyszly 3 hasla, ktore nie dzialaja...(kopiuj wklej nie klamie)

Moze zrobiles konto przed startem? Bylo pisane wyzej ze zostaly skasowane, zrob nowe

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Mam pytanie czy na mapie od 90 dropią perły? Bo narazie tam wbiłem 1 lvl i nic nie dropnęło.

Opublikowano

Moze zrobiles konto przed startem? Bylo pisane wyzej ze zostaly skasowane, zrob nowe

na tym koncie co mam sa dwie postacie na ktorych expilem na starcie.. wywalalo mnie z serwera wiec pomyslalem, ze zmienie haslo na wszelki wypadek, wylogowalem sie z konta i pisalo, ze zle haslo, probuje przypomniec i? gowno 3x probowalem, przyszly 3 linki z haslami i zadne nie dziala

Opublikowano

Polecam Serwerek gra się przyjemnie oby tak dalej tylko trochę za szybko lv lecą według mnie. Pozdro

Opublikowano

Przejechałem 50 razy doline wokolo i nie ma sury... GDZIE ON JEST

Jaki sura do czego on?

Opublikowano

Mam problem, pobrałem clienta, wypakowałem, a w środku nie ma czym go odpalić, co robić? ;)

Pobrac latke ze stronki

edit : link...

xx

Opublikowano

teleportuj sie do atlantydy v1 i wyjdz z niej przez tp :) tam jest sura.

sygn2.jpg

Opublikowano

Dajcie linka do clienta..

xxx

lub

xxx

Opublikowano

czekam od 2h na administracje gry na ts, nikt sie nie odezwal, a spamuje jak szalony, widac jak sie interesuja

Jak spamujesz to się nie dziwie że ci nie odpowiadają...... wystarczy raz na pisać i okazać chwilę cierpliwość a nie spamować jak jakiś debil -,-

sygn2.jpg

Opublikowano

Jak spamujesz to się nie dziwie że ci nie odpowiadają...... wystarczy raz na pisać i okazać chwilę cierpliwość a nie spamować jak jakiś debil -,-

trzymaj buzke jak nie wiesz, bo napisalem pierwszy raz, jeden tylko raz napisalem do administracji, czekalem ponad godzine, z czego widze jak sobie chodzi po kanalach lub siedzi z kims i gada (pewnie o byle gownie)  dopiero teraz zaczalem spamowac i jak widze nadal nic.

Opublikowano

jakis skan?

Na co skan? jak to linki ze strony glownej, kazdy to pobiera ;p

Opublikowano

czekam od 2h na administracje gry na ts, nikt sie nie odezwal, a spamuje jak szalony, widac jak sie interesuja

Ty jednak jestes jakies poje*any, jakbys nie mogl zrobic sobie kolejnego konta, wszyscy lepiej na tym wyjda. I nie mow mi ze grales jak wystartowal bo wtedy mogles wbic moze ze 30 lvl, ktory sie wbija w 5 min.

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

ile jest w konc max hp 3 k czy 5 k tak jak w prezentacji bo kur.. jakos nie chce 5 k wejsc  chodzi dokładnie o to ile jest max pz. ???? 5 k czy 3 k ??

i jeszcze jedno pytanie tarcze trzeba robic all klasowe czy sa łaczone np ninja woj  1 tarcza i 2 ga tarcza szaman sura ?? czy trzeba robic kazda oddzielnie

Opublikowano

Ty jednak jestes jakies poje*any, jakbys nie mogl zrobic sobie kolejnego konta, wszyscy lepiej na tym wyjda. I nie mow mi ze grales jak wystartowal bo wtedy mogles wbic moze ze 30 lvl, ktory sie wbija w 5 min.

tak, wlasnie problem w tym, ze nie chodzi mi o lvl ani eq ani nic, lecz o nick, ktory zajmowalem sobie, oraz bratu :)

nick Mojzesz oraz Jacob, jesli ktos moze to prosze wejsc do mnie na kanal na ts (problem z gra) lub usunac te dwie postacie.

Opublikowano

trzymaj buzke jak nie wiesz, bo napisalem pierwszy raz, jeden tylko raz napisalem do administracji, czekalem ponad godzine, z czego widze jak sobie chodzi po kanalach lub siedzi z kims i gada (pewnie o byle gownie)  dopiero teraz zaczalem spamowac i jak widze nadal nic.

Widocznie mają ważniejsze sprawy niż przejmowanie się pierdołami (osobą która płacze że straciła 30-50lvl) ;x

sygn2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...