Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z klientem ja klikam na niego nic się nie dzieje a jak klikam na autopatcher to mam takie coś : 

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=209odwh&s=8#.UxJFbeN5OGV

A latke pobrales?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Strona netherii?

Ta strona jest do sciagniecia na forum.

Co z serwerem? Juz chyba 5 raz bsa ustawiam..

I skąd perły?

Opublikowano

Nie ma to jak dzieki zrytej neostrady do 10mb/s nie moge pobrac clienta ;/

iz linie przeciazone i sciaga gorzej niz net 100/kb/s, zanim zaczne to bedzie z 00:00 i juz topki nie dogonie ;p

Opublikowano

Gra nie chce mi się włączyć. Próbowałem włączyć wszystkie 3 pliki i żaden nie uruchamia gry. Patchowanie w przypadku patchera przebiega pomyślnie.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

już sklejone, dzięki za pomoc

ja też, fajny avatar, gimbusiarski

ps, gdzie tu się expi od 75?

Przynajmniej nie tak #swag jak Twój, ale chuj Cie interesuje jaki mam avatar  xD

Gra nie chce mi się włączyć. Próbowałem włączyć wszystkie 3 pliki i żaden nie uruchamia gry. Patchowanie w przypadku patchera przebiega pomyślnie.

wylacz antywira na 5 min i uruchom jako administrator

Opublikowano

Przynajmniej nie tak #swag jak Twój, ale chuj Cie interesuje jaki mam avatar  xD

wylacz antywira na 5 min i uruchom jako administrator

yolo też jest, thx.

Macie zamiar włączyć ten serwer dzisiaj? Bo to już robi się lekko denerwujące.

Opublikowano

Witam mam problem gdyż po rozpakowaniu klienta nie posiadam żadnego startowego pliku ani patchera :/ i nie mam jak uruchomić gry :/ proszę o podesłanie pliku

Opublikowano

Witam mam problem gdyż po rozpakowaniu klienta nie posiadam żadnego startowego pliku ani patchera :/ i nie mam jak uruchomić gry :/ proszę o podesłanie pliku

Ściągnij  -> xx i wypakuj do klienta. ;d

Opublikowano

Róbcie resety jak kilka poprawek złożycie do kupy, a nie za każdym razem, nawet jak do poprawy jest jakaś pierdółka...

Opublikowano

To jest właśnie super technik flourine który nie umie naprawic pierscienia tp.... O 24 mama mu sie wbije do pokoju i wygna go spac a serwer padnie

Skąd zdobędę perły jak i dalsze ulepki

5qj.png

Opublikowano

To jest właśnie super technik flourine który nie umie naprawic pierscienia tp.... O 24 mama mu sie wbije do pokoju i wygna go spac a serwer padnie

Skąd zdobędę perły jak i dalsze ulepki

Nie wiem czy wiesz, ale tam w teamie nie tylko jest flou, więc rusz mózgiem, pls.

Kiedy będzie działać w 100%?..

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale tam w teamie nie tylko jest flou, więc rusz mózgiem, pls.

Kiedy będzie działać w 100%?..

Czytanie ze zrozumieniem kolego... Wypowiadam się w tym poscie o TECHNIKU

W ile wbije max lvl

5qj.png

Opublikowano

czekam nadal az naprawicie przypomnienie hasla, nic nie przychodzi na email, probowalem chyba z 4 razy

mozesz miec problem z tym juz 1 taki byl i nic nie da sie z tym zrobic zaloz nowe konto;]

i jest 2 mozliwosc zalozyles konto przed startem a wszystkie zostaly usuniete

Opublikowano

Flourine??? o nieee, pamietam jego ox-y    pytanie nie dosc ze napisane z bledem orto to jeszcze ustawiona zle odpowiedz ;/

No ale wbije i sie zobaczy

Opublikowano

W końcu jakiś porządny serwer, z zaje*istym systemem ulepszeń, już zasysam clienta!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...