Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie GeciK, on nie był liderem on był w mojej gildii. do wojny juz pisalem wczesniej, zreszta mi to lota a ty tu się osrosz zaraz..

end

Prawda boli, 3maj się.

12412png_newnawr.png

;33

• Odpowiedzi 592
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ins1de GeciK to ja :) o wojnie z Bonanzą nie masz co wgl pisac i sie szczycić bo to była porażka nie gildia ;)
Trzeba było nie uciekać z serwera i sie pobawić, ciekaw jestem czy by ci tak dobrze szło jak już pod koniec jak graliście kat płakał że was biednych bodziaków rozpraszam :D mało brakowało a by mi zabranił używania rozpro :D Byliście pro elo po 2 tygodniach serwera i myślicie że pępki świata pozjadaliście xDD chcesz to ci później powysyłam kilka filmików w jakiej ja gildii grałem i co robiliśmy na Teodenie. Peace.

Gorąco czekamy na start. Serwery by Teoden team zawsze najlepszej jakości - Zapraszam :)

" Nie podejmując żadnych działań, z góry skazani jesteśmy na porażkę "

Opublikowano

Na alistrii też pokazałeś klasę, mocny jedynie w gębie. Szkoda mi czasu na takie gryzmoły których nie można poprzeć dowodami.

Mykam z tematu bo takie osoby jak Ty + w tym momencie ja, nie potrzebnie zaśmiecają temat.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

jeśli mam taki błąd .. to znaczy że mam sam sobie biblioteke pobrać i poszukać ? czy samo przy starcie mi się naprawi ?

mj3w85.jpg

brakuje ci tego pliczka musisz pobrac lub z innego metka skopiowac i wkleic albo z paczowac jak jest patcher?

Zeby hosting mega.co.nz dzialal potrzebna jest ta wtyczka przegladarki 

http://scr.hu/1max/rpd56
Opublikowano

nie dziala mi klient, w sensie, ze wciskam w tym patcherze graj i nic nie wyskakuje (?) uruchamiam jako administrator, antywirusa mam wylaczonego, moi koledzy tez tak maja, moze ktos mi pomoc?

edit: wszystko smiga!

Opublikowano

Miśku, od was z gildii na T bodziak a nie ja, Ja grałem surką więc jak tak komentujesz to elo elo ^^ 3m3amazing też prze kret

3m3jz1ng kogz<33

sygna.tan.png

Opublikowano

Czy tylko mi wykrywa wirusy w kliencie?

Wrusy były już na tamtej edycji :)  Jeżeli tobie wykrywa to nie masz czego się obawiać nic poważnego.

Opublikowano

bedzie jakies obejscie ;d ?

24790528697226300755.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...