Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 592
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to juz koniec ;D to samo co na aurionie z ta roznica ze tam zawinilo game i administracja a na ddosy byli zabezpieczeni a tu malutki ddos w port logowania i juz pada.

Gunwo ... nie porównuj tamtego serwa gdzie w teamie były osoby 14-15 lat do tego gdzie są osoby pełnoletnie ^^

Administracja cały czas robi wszystko aby serw był już do użytku bez lagów ;3

Opublikowano

to juz koniec ;D to samo co na aurionie z ta roznica ze tam zawinilo game i administracja a na ddosy byli zabezpieczeni a tu malutki ddos w port logowania i juz pada.

malutki ddos, idz czytać lektury lepiej

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

0 pomocy ze strony admina, brawo :)

Przecież topka może expić, bo za hajs SMy kupili. Reszta po co ma grać tak szybko..

Opublikowano

I co sie dzieci dziwicie do ku*** nedzy... taki rok pechowy same faile serwery padaja pod 2 setkami ludzi  :D

Wierzymy i czekamy dobrze ze wylaczyli serwer lepiej zaczekac i grac bez lagow -_-

Opublikowano

8 online  pompuja se

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Jak jeszcze był otwarty serwer pisali, że reset coś myślę, że naprawiają problem.

@Aw

Czy na serwerze jest BaoBao?

Opublikowano

Jak Wam idą prace nad ogarnięciem serwera? :)

Uporaliście się z padającymi portami?

Opublikowano

Jak Wam idą prace nad ogarnięciem serwera? :)

Uporaliście się z padającymi portami?

Gdzie ci port pada? nie udawaj znawcy bo piszesz coś o czym nie masz pojęcia. Btw, co to padający port?

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

0 pomocy ze strony admina, brawo :)

Przecież topka może expić, bo za hajs SMy kupili. Reszta po co ma grać tak szybko..

IS będzie działać od jutra, przelewy i doładowania SM tym bardziej. Z Macierewiczem powinieneś założyć zakład detektywistyczny, bo widzę, ze Wasze teorie są równie śmieszne. 

Jak wszyscy w tych czasach mają problemy na starcie. Administracja ogarnięta więc jestem pewien, że wszystko się ustabilizuje :) 

Opublikowano

Czekam tylko na jedną wzmiankę od serwerowni  i lada chwila wszystko będzie jak należy :)

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Czekam tylko na jedną wzmiankę od serwerowni  i lada chwila wszystko będzie jak należy :)

Haya- Faja :)

Ps. Z czego lecą truty ?

Opublikowano

Dali dupy z tym serwerem po raz kolejny ile mozna to mozna napewno wina jest po stronie administracji bo czegos nie sprawdzili trzeba sie przyzwyczaic ze polacy robia wszystko na sile i byle jak :)

Opublikowano

Dali dupy z tym serwerem po raz kolejny ile mozna to mozna napewno wina jest po stronie administracji bo czegos nie sprawdzili trzeba sie przyzwyczaic ze polacy robia wszystko na sile i byle jak :)

Minelo dopiero 1,5h a ty juz ich oceniasz ?

Opublikowano

A według mnie wina leży po stronie hostera, miejmy nadzieję, że szybko odpowiedzą na zgłoszenie.

Opublikowano

jakiś patcher bo   długo klient się pobiera  ;/

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Swoją drogą ten hackshield bardzo inteligentny skoro aplikacje game booster wykrywa jako urządzenie wspomagające grę...

Opublikowano

Swoją drogą ten hackshield bardzo inteligentny skoro aplikacje game booster wykrywa jako urządzenie wspomagające grę...

W metina grasz przez game booster? watpie ze cos pomaga jak ma zlagowac to zlaguje ;)

Ale jak hackshield dziala to odpadaja wszystkie inne haki w sumie to dobrze, ale i tak sie go da obejsc -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...