Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam

-Stronę WWW-Gwarancja braku włamu poprzez stronę,bez dziur

Mhm, deila też nie miała dziur?? żałosny jesteś

Opublikowano

Nie polecam

Mhm, deila też nie miała dziur?? żałosny jesteś

@746733

Po tekście "żałosny jesteś" można już zinterpretować jaki poziom reprezentuje 2 osoba.

Deila.eu jutro startuje więc ja nie wiem co Ty kolego tworzysz,Deila.pl nie była i nie jest pod moim patronatem-Polecam się doinformować na przyszłość przed napisaniem jakiekolwiek posta na mój temat ;)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Serdecznie polecam :)

Wykłada hajs, ale czasem wykłada na serwery nie warte uwagi :)

Opublikowano

Polecam True

100% uczciwy a co najwazniejsze jest slowny ! Maszyny ma zajebiste. I naprawde wporzadku sie z nim wspolpracuje. Potrzebujesz czegos piszesz i jak da sie to zalatwic to True robi to tak szybko jak tylko moze (Wiem z doswiadczenia)

@ Wielkie POLECAM.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Tak czytam cały temat od początku i czytam i taki wniosek mi się nasuwa, że połowie tych 16 old gimb power zablokował bym opcję używania wiadomości na Mpc. Totalnie dziwne pomówienia 0 sensu w postach, brak logiki, zaprzeczają sb swymi kolejnymi postami można powiedzieć że za sponsorowaliście mi cale 30 min ubawu^^. Co do sponsora nie znam ale koleś prezentuje się całkiem solidnie, sam bym się pobawił w sponsoring ale jak widzę co GIMBAZA POWER potem wypisuję to zaczynam się zastanawiać czy jest sens w sponsorowaniu komuś w sumie darmowej rozrywki za me w sumie lekko zarobione pieniądze^^ pozdrawiam  

Opublikowano

F5

Przy okazji pozdrawiam ludzi którzy żeby coś zasponsorować muszą podszywać się pod mnie ;)

925fl2.jpg

jak nie masz na imie pawel to nick moze byc zbiegiem okolicznosci :D

Opublikowano

jak nie masz na imie pawel to nick moze byc zbiegiem okolicznosci :D

Otóż nie!

Ten człowiek został złapany 2dni temu na gorącym uczynku! :)

Przyszedł na TS znajomego zaproponował mu licencje 1024 i przedstawił się jako True wlaściciel TsGames oraz każdego mojego serwera ,natomiast ten powiedział że musi porozmawiać z współwłaścicielem i żeby przyszedł o 20,po czym przyszedł do mnie i o wszystkim mnie poinformował.

O 20 przyszedłem na tamtego TS i przedstawiałem się jako współwłaściciel lecz powiedziałem tylko 2 słowa aby niezorientował się kim jestem.Mój znajomy wraz z Szi wypytywali go o wszystkie rzeczy czy to on ten true itd. itd. wszystkiemu przytakiwał,a pewność mam taką iż to ta sama osoba bo IP z TS gdy wszedł do znajomego było te samo co z forum (tego ssa)

Niestety gdy dostałem zielone światło bym mógł już powiedzieć kim jestem od razu zacząłem mówić jak jest na prawdę niestety kolega po tym jak usłyszał że ja to ja,zrobił 30sekund ciszy i wyłączył TS-a :)

Więc proszę uważać na tego oszusta który próbóje podszywać się pod mnie ,jednakże długo na tym nie pociągnie :)

Pozdrawiam

MÓJ KLON W DALSZYM NATARCIU SERWEROWYM:

52ocj8.jpg

True!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...