Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Mam ukończony prawie cały serwer. Lecz Na razie w fazie testów jest on podpięty pod VPS. To znaczy był. Razem z administracja myśleliśmy o dobrym hardzie lecz jeżeli pan opłaci maszyny zrobimy wybrany przez pana. Pisać proszę pod numer gg 50680121. Pliki serwerowe są skończone w 85% zostało dodanie zbroji pierścienia teleportacji. Kostiumów petsow i map.

Opublikowano

Witam. Mam ukończony prawie cały serwer. Lecz Na razie w fazie testów jest on podpięty pod VPS. To znaczy był. Razem z administracja myśleliśmy o dobrym hardzie lecz jeżeli pan opłaci maszyny zrobimy wybrany przez pana. Pisać proszę pod numer gg 50680121. Pliki serwerowe są skończone w 85% zostało dodanie zbroji pierścienia teleportacji. Kostiumów petsow i map.

Spamowanie jednym postem na wszystkich tematach odstrasza.

Co do Tru mogę polecić ze wzgędu na słyszane o tym człowieku dobre słowo.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Polecam . 

Co do tych hejtów , że jego servery padały to poczytajcie najpierw jaką funkcję pełni sponsor ;)

Nie jego tylko techników.

Opublikowano

Nie jego tylko techników.

Różnie można interpretować słowo "serwer".

Co do sponsora polecam pół na pół, bo maszynę sponsoruje, ale 2 lata temu (chyba) miałem z nim lekki problem. Ale to tylko mój mały hejcik, nie przejmujcie się :D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Miałem negatywne zdanie na początku, lecz teraz mogę polecić (Serwery które mają po 50-10 online) nadal stoją, i jest to chociażby główny powód, polecam.

Opublikowano

Polecam serdecznie wszystkim jeszcze raz!

Ten chłop jest niesamowity, załatwia wszystko na czas, nie ma żadnych problemów. Pomocny i zaufany!

Reklama/maszyna z nim to żaden problem. Wszystko stabilne.

Jednym słowem: POLECAM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...