Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, dziwny typ. W dodatku od kasy mu zaczyna od jakiegoś czasu odpierdalać. No i nie potrafi dobrze maszyną sie posługiwać, przez co wasze pliki mogą wylądować w głównym katalogu maszyny gdzie dostep maja wszyscy

"Pojebaobao się od hajsu" to powiedź mi w jaki sposób mi odpier...  bo tego ciekaw jestem   :)

Czyżby kolega edder potrzebował pomocy w hejtowaniu ? ^ ^ 

Bo tyle czasu miałem spokój od zazdrośników pod tematem a tu nagle 2 się znalazło ^ ^

Co do drugiego zdania to mnie zaskakujesz.Pewnie Pan który nadał chmody na katalog główny (czytaj-imbecyl) bo chmody wszystko naprawią!WSZĘDZIE NADAWAJMY CHMODY!A skoro ma takie przeżycia z chmodami że nadaje je sobie na główny katalog no to sami sobie możecie odpowiedzieć jaki jest poziom tej osoby :)

Pozdrawiam

True! :)

@Edit

No i już wiem z kim mam doczynienia chociaż po przejrzeniu twoich postów ;)

Pozdrów Nixa i Flourine Harnasiu! :)

Na Ciebie już i tak nikt patrzeć nie może na tym forum dlatego musiałeś nowe konto na MPC założyć?

Smutne :>

PS:Powodzenia z startem!

@Edit Vol2

No i coś serwer Ci już padł :/ A Ty coś mówisz na mnie i moją administracje,zabawne...:)

Smuteczek :>

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Pojebaobao się od hajsu" to powiedź mi w jaki sposób mi odpier...  bo tego ciekaw jestem   :)

Bo tyle czasu miałem spokój od zazdrośników pod tematem a tu nagle 2 się znalazło ^ ^

Co do drugiego zdania to mnie zaskakujesz.Pewnie Pan który nadał chmody na katalog główny (czytaj-imbecyl) bo chmody wszystko naprawią!WSZĘDZIE NADAWAJMY CHMODY!A skoro ma takie przeżycia z chmodami że nadaje je sobie na główny katalog no to sami sobie możecie odpowiedzieć jaki jest poziom tej osoby :)

Pozdrawiam

@Edit

Na Ciebie już i tak nikt patrzeć nie może na tym forum dlatego musiałeś nowe konto na MPC założyć?

Dokładnie popieram, sam widziałem że technik serwera na A ustawił 777 na główny katalog wiec co ma Patryk do tego?  :O​ 

Nie polecam, dziwny typ. W dodatku od kasy mu zaczyna od jakiegoś czasu odpierdalać. No i nie potrafi dobrze maszyną sie posługiwać, przez co wasze pliki mogą wylądować w głównym katalogu maszyny gdzie dostep maja wszyscy

Jakie to ciekawe, pewnie nigdy z nim nie gadałeś  a wiesz więcej niż np ja.

True polecam kolejny raz z 3 powodów:

-Bardzo często dostępny

-Od zaraz

-Uczciwy 

Opublikowano

Pozdrawiam

@Edit

@Edit Vol2

No i coś serwer Ci już padł :/ A Ty coś mówisz na mnie i moją administracje,zabawne... :)

Smuteczek :>

Najlepsze było zostawienie plików astivii w /root - Ale na c**j drążyć?

Opublikowano

Najlepsze było zostawienie plików astivii w /root - Ale na c**j drążyć?

@mks4Fun

Otóż nie do końca,zgodzę się był to błąd arsoba w wrzucaniu plików z zmęczenia bo robił to w nocy,lecz był to pojedyńczy przypadek,a i tak sytuacja skończyła się bez strat dla Astivii.

Natomiast jak się okazało po czasie to co twoi koledzy odwalili to jest i tak malutka kara, wrzucenie tych plików na MPC było by minimalną zemstą za to co odwalili...Ale szkoda że o tym już nie wspomnisz :)

Pozdrawiam

True :)

@mks4Fun

@down

To że ktoś je posiada to mnie nie dziwi skoro taka trójca jak oni mieli je i rozdawali na prawo i lewo ;)

Przecież nikt nie drążyłby gdyby kolega Harnasiek nie szukał zaczepki pod moim tematem, nie wyjmuje brudów niektórych osób bo mam ciekawsze rzeczy do roboty, jednakże gdy ktoś mi coś zarzuca to wypada się odnieść i pokazać przy okazji kim ta osoba jest...:)

Opublikowano

@mks4Fun

Otóż nie do końca,zgodzę się był to błąd arsoba w wrzucaniu plików z zmęczenia bo robił to w nocy,lecz był to pojedyńczy przypadek,a i tak sytuacja skończyła się bez strat dla Astivii.

Natomiast jak się okazało po czasie to co twoi koledzy odwalili to jest i tak malutka kara, wrzucenie tych plików na MPC było by minimalną zemstą za to co odwalili...Ale szkoda że o tym już nie wspomnisz :)

Pozdrawiam

True :)

Wiem o co Ci chodzi znam historię.I pliki ma teraz parę osób więc nie wiem czy bez strat - Powiem tyle  jebło to jebło na *uj drążyć

Opublikowano

Co oczekujesz w zamian ?

Po wszego tego typu informację prosiłbym GG aby nie robić zbędnego spamu w temacie :)

Kontakt znany:

GG:12186833 :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Można się z Tb skontaktować w inny sposób niż na GG???

Zapraszam na mojego TS-a podanego w ofercie, siedzę tam ciągle :)

Tylko prosze sobie dopisać SPRAWA DO TRUE czy coś abym zobaczył Cię :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

No True !
Polecam twoją osobę każdemu !
Reakcja na ataki ecetera ecetera jest naprawdę szybka.
Niestety jest jeden minus.
Emperius który już tak naprawdę upadł i Deila gdzie technik ma 15 lat i wahania nastroju jak baba w ciąży. Co prawda świetny Differ ale teamu sobie dobrać nie umie.
+ Płacone GM'om gratki gratki :P

Polecam jeszcze raz ;)

37215277764282770396.png

Opublikowano

Nie ma problemu z kontaktem, bardzo szybko choćby przez telefon w każdej chwili, miły i uprzejmy. 

Widać, że zależy mu na tym co robi, bo również nie jest jakimś sknerą choć dużo wymaga, a to akurat jest atut. 

Polecam jak najbardziej w każdej chwili!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...