Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

True weź w uja nie leć bo każdy syf co sponsorujesz zostaje okradany przez ciebie. Oszukujesz ludzi na kasie co do podziału oraz kradniesz czyjeś pliki i potem czyjąmś prace dodajesz do siebie na dreikona.

300 post w temacie ? Kuźwa już dawno ban za spamowanie jak idiota powinieneś dostać

img12grosikow.gif

Opublikowano

True weź w uja nie leć bo każdy syf co sponsorujesz zostaje okradany przez ciebie. Oszukujesz ludzi na kasie co do podziału oraz kradniesz czyjeś pliki i potem czyjąmś prace dodajesz do siebie na dreikona.

300 post w temacie ? Kuźwa już dawno ban za spamowanie jak idiota powinieneś dostać

@✰Z a n a r o ♂✰

Witaj miło że już na wstępie kulturą się wykazałeś no ale cóż...

Miło że mi tyle rzeczy zarzucasz ale miło by było jakbyś te zarzuty podpiął jakimiś dowodami, argumentami w które ktokolwiek mógłby uwierzyć?

Kogo okradłem?Kogo oszukałem na pieniądze?Komu ukradłem pliki? Bo niestety dużo napisałeś a wysilić się żeby coś podeprzeć jakimikolwiek dowodami aby nie były to puste słowa rzucone na wiatr to już oczywiście na łaska,a czemu?Bo takich sytuacji nie było :)

Co do 300 posta-Kolega widzę nie zna regulaminu MPCForum polecam zaznajomić się z nim, a przy okazji go przestrzegać bo kulturą nie grzeszysz :)

Pozdrawiam

True

@Mały Edit

Jakby ktoś miał wątpliwości czy opinia tego człowieka jest wartościowa zapraszam do posta nr.34 który już dawno temu pisałem :)

Założył nowe konto, ale po przejrzeniu postów szybko szło zobaczyć z kim mam przyjemność :)

Zapraszam chętnych do lektury:

http://www.mpcforum.pl/topic/1152521-zostane-sponsorem/?p=9900051

Opublikowano

Każdy Syf? To pokaż co ty zrobiłeś wtedy ocenimy, lecz myślę że byśmy lali ze śmiechu :>

Oszukuje? to ciekawe xD jakoś ja takich problemów nigdy z true nie miałem. Co do dodawania na dreikona.. Ale dowaliłeś xD azoom dodaje ale swoje a nie to co true mu daje.

Nie skomentuje ciebie, widać coś do true masz, polecam iść na ts i mu to powiedzieć a nie wciskasz bajeczki na forum.

top.

Polecam, masz fajny projekt? Zgłoś się do true a nie pożałujesz. 

3_1.png

Opublikowano

Polecam true dobry chop :) nie znajdziecie drugiego takiego sponsora. Możliwę, że w dalekiej przyszłości jak będziesz jeszcze sponsorował servery to się do ciebie zgłoszę. ;) 

Opublikowano

Nie znam cię dobrze.

Lecz słyszałem różne pierdoły na twój temat.

Że niby sponsorujesz, lecz nie pewnie.

Ale kto by się tam przejmował ludźmi, którzy potrafią tylko skarżyć i kłamać.

Oczywiście polecam i powodzenia. ;)

837341413742376668518.png

Opublikowano

Polecam, miła osoba i idzie się z nim dogadać. 

PS: To kiedy te nowe serwery wychodzą? :D

Jak znajdę czas na ich wystartowanie :)

Jak mam z czymś startować to się w dany serwer zaangażować a na razie mam roboty dość dużo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...