Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak najbardziej polecam. Zajmuje się serwerami z oddaniem. Podchodzi do pracy poważnie.  Zawsze opłaca wszystko w terminie. Nie skąpi pieniędzy na serwery . Warto z True wchodzić w interesy :)

Opublikowano

Hee.. Co to za sponsor który nawet nie potrafi złożyć normalnego zdania.

Nie wiem czy on coś ćpie czy cały dzień pracuje w stajni przy wywalaniu gnoju ale jakiś przyćpany jest bo napierdala zdania sylabami

" Dzwo ni łem do nie go a le jak na ra zie ze ro od ze wu, wcze śniej po wie dział mi że mu si iść spać bo ju tro ma szko łe"

Coś takiego na TS pierdolił bo nie mógłem do końca zrozumieć jego sylab :)

Prawda jest taka że True zalicza same porażki z serwerami MT2

Mentis to już.. hoho GZ doboru członków do teamu, a raczej dzieci :)

11 letni technik, 14 letni quester i 6 letnia moderatorka forum :)

Pozdrawiam Pana sylabe :)

[HA]True/Sylaba :D

DISS: Endymion vs Nakou

KLIKNI

Opublikowano

Nie wiem czy on coś ćpie czy cały dzień pracuje w stajni przy wywalaniu gnoju ale jakiś przyćpany jest bo napierdala zdania sylabami

" Dzwo ni łem do nie go a le jak na ra zie ze ro od ze wu, wcze śniej po wie dział mi że mu si iść spać bo ju tro ma szko łe"

Ty tylko skaczesz po tematach i krytykujesz nabijając posty. nie znasz, nie wiesz o co chodzi, a ciśniesz.

@topic

polecam jak najbardziej, jeśli ktoś szuka sponsora - True to najodpowiedniejsza osoba. :)

Opublikowano

Powiem Ci na wstępie że właśnie brakowało mi "Trolli" takich jak Ty pod moim tematem :D

Zgodzę się w Warszawie mam taką fajną stajnie zwaną garażem a w niej 5 bojowców i 2 military,i ostatnio zacząłem sadzić pokrzywy i bzy żeby zrobić jakieś roski na magię itd.

Wątek z szkołą nie wiem skąd Ci się wziął,napisałem test szóstoklasisty kilka dni temu i już mam spokój,bo zrywamy się z Azoomem z PSZYRY.

Teraz lekko na poważnie odnosząc się do mentisa i "porażek serwerowych",jeśli byłbyś osobą rozumną chodź trochę wiedziałbyś iż technik sam wybiera team i ja jako sponsor nie wnikam w tą cześć serwera.Tak samo jeśli serwer jest tzw."Niewypałem" nie jest to zależne od mnie,ja odpowiadam za wszystko co jest wypisane w ofercie reklama,stabilna maszyna itd.itd i zawsze staram się dopełnić 100% swoich obowiązków jako sponsor przy danym projekcie.

No i to chyba tyle.

Pozdrawiam i mam nadzieję że nauczysz mnie sylab bo niestety na Polskim jeszcze mnie o nich nie uczyli.

True :)

@EDIT

Poziom pozostałych postów tego użytkownika mówią same za siebie:

xpz86j.jpg

Opublikowano

Ohoho widzę, że wypowiada się największy hejter na mpc ...

Wyjdz z tematu mentisa bo to nie o tym temat :) 

Po 1 , nie wiesz ile mam lat nie wypowiadaj się ps: u nas nie ma questera ... Jestem tylko ja jako technik od wszystkiego.

Jak ja Cię widzę to już naprawdę, nie wiem czy się śmiać czy płakać...:)

Polecam True, jak szukacie zaufanego sponsora odpowiedzialnego i stabilnego serwera to najlepszy. Sponsoruje mi Mentisa i nie ma żadnego problemu z kontaktem czy też pomocą.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Jak najbardziej polecam True..Jest to jak dla mnie najlepszy sponsor serwerow w karierze metina. Maszyna stabilna strony bez dziur. Jezeli potrzebujesz pomocy to odrazu pomaga jest praktycznie dostepny 24/7 pod telefonem i wrazie problemow dzwonisz on to zalatwia. Zadnych problemow na Mentisie przez True nie bylo i napewno nie bedzie.

@ Streszczenie  - Dobry sponsor i wporzadku czlowiek.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Polecam @True990 ,lecz jedyna wada to kontakt ;/

Bez przesady zdarza mi się nie odpisywać lecz zazwyczaj na gg jestem ok.10 razy dziennie,lecz logiczne że jeśli ktoś naspami mi 15 wiadomościami o treści "jesteś?" to bardzo irytuje :>

@Refresh przy okazji :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...