Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gwarantuje brak lagów w grze :D dawno się tak nie uśmiałem ;x kto nie wierzy niech zobaczy na dreikonie "brak lagów"

Na Dreikonie to nie jest wina maszyny jesli chodzi o lagi :)

Dreikon używa 5% parametrów jakie są na maszynie więc odpowiedź sb ;)

Pozdrawiam!

[HA]True

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osobiście polecam jednakże ciężko z kontakte, gdyż mało kiedy odpisuje :)

Ale pozdrawiam i polecam :)

Opublikowano

W 150% polecam. ;D Dreikon to cud, miód, malina. A co do Edorii i Auriona no to wyszło jak wyszło. Mam nadzieje, że Mentis to bedzie następca Dreikona ^^

Opublikowano

Taki sam  z niego sponsor co i z forgame, naotwiera 100000 projektów bo jest skąpy,cięty na kasę,z czasem połowa upadnie i taki bd tego finał.

Zamiast skupić się na 1 ;x

Sponsor ma o tyle zawsze dobrze że jak mu się coś nie spodoba zwija interes, może mieć dane serwera by się z nim połączyć (zwija pliki) i szukaj wiatru w polu, a tak poza tym, osobiście wolałbym zbierać kasę niż podejmować z kimś współpracę,gdyż taki sponsor tylko zbiera kasę z naiwnych ludzi (którzy coś potrafią zrobić,dodać) Oni się męczą kilka mieś by wyedytować porządnie pliki a potem szukają sponsora który wszystko ma podane jak na tacy.

Powodzonka,z tego co wiem kolejny serw sponsorujesz tzn- Mentisa.

Opublikowano

Taki sam  z niego sponsor co i z forgame, naotwiera 100000 projektów bo jest skąpy,cięty na kasę,z czasem połowa upadnie i taki bd tego finał.

Myślę że temat tyczy się bardziej mojej osoby jako sponsora uczciwość itd. a nie czy sponsoruje dużą ilość projektów.

Z resztą na chwile obecną mam otwarte 3projekty:

Emperius oraz Mentis który startuje w ten piątek,oraz jeden swój samodzielny który tworzyłem od jakiegoś tam okresu czasu :)

AŻ 3 :> No ale cóż niektórym na siłę niczego się nie uświadomi...

Pozdrawiam

[HA]True

@EDIT

Bo widzę dodałeś kolejny tekst do przemowy...

"onsor ma o tyle zawsze dobrze że jak mu się coś nie spodoba zwija interes, może mieć dane serwera by się z nim połączyć (zwija pliki) i szukaj wiatru w polu, a tak poza tym, osobiście wolałbym zbierać kasę niż podejmować z kimś współpracę,gdyż taki sponsor tylko zbiera kasę z naiwnych ludzi (którzy coś potrafią zrobić,dodać) Oni się męczą kilka mieś by wyedytować porządnie pliki a potem szukają sponsora który wszystko ma podane jak na tacy."

Podaj mi chodź jeden serwer z którym serwerem zrobiłem tak ze zwinąłem pliki/dane z serwera itd. OD TAK :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...