Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Slaby sponsor

Sponsor nie jest słaby, ale nie może wszystkich przyjąć, tym bardziej osób przychodzących do niego z gotowymi plikami by RyKoX, pozdrawiam.

Serwer MPCforum nie jest pod sponsoringiem True od początku.

Wcześniej byliśmy sponsorowani przez inną osobę na warunkach dość przychylnych, lecz pewnego dnia naszemu byłemu sponsorowi odbiło i odeszliśmy.

Nasz były sponsor nie dotrzymał warunków rozejścia się, które na wszelki wypadek ustaliliśmy, my natomiast chcieliśmy się z nich wywiązać i zwrócić mu koszty jakie włożył w serwer, a on ich po prostu nie chciał. True chciał mu zapłacić, ale były sponsor zaproponował 15.000 zł i nie mniej (On włożył tylko 2.200 zł), oczywiście zrezygnowaliśmy z oferty byłego sponsora i lecimy od zera (Oczywiście nie z plikami).

Zacznijmy od tego, że True przyjął nas dosłownie w ciemno i momentalnie dostaliśmy dostęp do maszyny.

Zagwarantował nam pokrycie kosztów związanych z WWW, forum, TS3, serwerem i innych tego typu wydatków.

Myślę, że z True ustaliliśmy warunki korzystne dla obu stron i każdy z was ma takie szanse - True nie jest typem sponsora, który liczy tylko pieniądze i dla nich klęka, tego człowieka interesuje bardziej rozrost jego działalności i opinia o nim.

True jest na prawdę pozytywnym człowiekiem, który zasługuje na moje polecenie, pierwszy raz spotkałem sponsora, który daje w 100% wolną rękę, jak chodzi o serwer.

Jednak korzystając z okazji, że pisząc posta tutaj trafiam do ludzi, zainteresowanych tym człowiekiem i jego serwerami.

To pozwolę sobie napisać, że prawdziwym projektem MPCforum jest serwer:

MPCforum.org
Jaka kolwiek inna MPCforum jest zwyczajnie podróbą naszego projektu i pomysłu.

Ogółem serwer z podobną nazwa, lub taką samą może startować, ale będzie o wiele gorszy (Pliki, które były sponsor zachował były skończone tylko w 40%, wiele systemów, questów, dungeonów itd. na nich nie było, do tego pliki są bardzo mocno ograniczone, jak chodzi o możliwość edycji bez twórcy tych plików, także jeżeli zobaczycie jakiś projekt nie nazwany MPCforum.org, to po prostu to zignorujcie).

Cała administracja z tej prawdziwej Visterii jest z nami, zostały po prostu wydalone dwie osoby, czyli sponsor "Perez" i jego przydupas "Manu".

Myślę, że nie będę tutaj pisał jakim człowiekiem jest były sponsor, ale mamy na niego wiele nagrań udowadniających jego brak umiejętności jak chodzi o serwer i arogancje.

Najwięcej o tej osobie mogą powiedzieć jego znajomi, którzy znali go dość długo, a obecnie są z nami w Teamie, bo dobrze wiedzą co zaszło między nami, a sponsorem i wybrali winnego czyli byłego sponsora.

Ogółem chcemy odradzić wam gry na serwerze byłego sponsora, a grać na serwerze MPCforum tym, który należy do nas (W tym również do True).

Na koniec wymienię wam Team prawdziwego projektu MPCforum:

- True

- Yao

- Matesh

- Nilleana

- Tiamanta

- Piter

- Daro

- Gamus (Nie wiem czy mogłem tym nickiem, ale najwyżej mnie zabijesz)

- TheSajmon

- Ciastek

- HarryPotter

Jak zobaczycie w administracji jakiego kolwiek serwera kogoś o nicku "Perez", to radze wam omijać go szerokim łukiem.

Dla tego człowieka liczą się tylko pieniądze i myśli, że jak je ma, to wolno mu wszystko, my pokazaliśmy mu co sądzimy o tego typu ludziach.

~ Pozdrawiam Matesh i polecam tylko tego sponsora, na innych nawet nie patrzcie, bo nie ma tutaj drugiej takiej osoby, która chce dobre serwery, a nie pieniądze.

24b5car.jpg

Opublikowano

Slaby sponsor

Twoja wypowiedź mija się z celem, ale jak kto woli, nie wysiliłeś się zbytnio w tym zdaniu.

@True990 jest najlepszym sponsorem w tych czasach, lepszego nie znajdziecie, jak najbardziej polecam.

Opublikowano

True,True,True.

No nic, trochę się poprawiłeś i zmieniłeś jedną ważną rzecz w ofercie, przez którą byłem neutralny.

Teraz mogę polecić, lecz tak na 75% - żeby było 100% musisz spełniać wymagania :D

621031404210882313241.png

Opublikowano

True,True,True.

No nic, trochę się poprawiłeś i zmieniłeś jedną ważną rzecz w ofercie, przez którą byłem neutralny.

Teraz mogę polecić, lecz tak na 75% - żeby było 100% musisz spełniać wymagania :D

Miło słyszeć!

Powiedz co mogę dodać do oferty,chętnie nad nią popracuję aby było 100% :)

Pozdrawiam

True!

@1361622928-U485574.png.Joker

Konkreciki z inwestycji to pomyślę :)

Podpowiedź:Rzeczy tzw.Uniwersalne mogę oferować przed startem :)

Opublikowano

Miło słyszeć!

Powiedz co mogę dodać do oferty,chętnie nad nią popracuję aby było 100% :)

Pozdrawiam

True!

Dodatkowe inwestycje przed startem (o co Cię poprosi admin) ;P

621031404210882313241.png

Opublikowano

Polecam, jak narazie najlepszy sponsor, mozna uzyskac od niego pomoc. Bardzo mily i kulturalny. xD

polecam pis jol madafaka

Opublikowano

nie polecam każdy jego serwer ma podkręcony licznik do tego sam nic nie potrafi wszystko musi mu Arek z Arsobem robić.

e1 :  z tym to mega smiechłem..

-Stronę WWW-Gwarancja braku włamu poprzez stronę,bez dziur

Primo.. Każda strona ma dziury szczególnie strony pro metinowych webmasterów typu pieczara/zielsko.

secundo..Nie masz pojęcia ile razy sprzedawaliśmy lewe itemy.

Opublikowano

nie polecam każdy jego serwer ma podkręcony licznik do tego sam nic nie potrafi wszystko musi mu Arek z Arsobem robić.

Lol człowieku. A jaka jest rola sponsora? Co ma za kogoś serwer robić lub konfigurować?  o.O

Potrafi potrafi tylko ty tego nie wiesz, nie znasz nie oceniaj...

Podkręcony licznik? hahah.. Każdy serwer? Na metinku nawet licznika nie ma.

Polecam gorąco, tylko True w rynku metina.

@DOWN:

Co mnie emperius obchodzi, patrze na to co oferuje pod metinka a nie obcy serwer..

Tak jestem randomem a ty jesteś - randomem. 

To czy serwer jest nic nie wart oceniają gracze nie taki polaczek jak ty.

Opublikowano

Lol człowieku. A jaka jest rola sponsora? Co ma za kogoś serwer robić lub konfigurować?  o.O

Potrafi potrafi tylko ty tego nie wiesz, nie znasz nie oceniaj...

Podkręcony licznik? hahah.. Każdy serwer? Na metinku nawet licznika nie ma.

Polecam gorąco, tylko True w rynku metina.

Pamiętam początek emperiusa 220 postaci w rankingu z tego 150 z nich 0 lvl ale 278 online.

Zresztą każdy serwer na którym jest arsob i arek mają podkręcany licznik ()

Jesteś randomem i nie znasz porządnych sponsorów,tylko takie 15 letnie dzieciaki pokroju True którzy nie mają o niczym pojęcia i wszystko biorą od innych : O  >

@ up a ja pisałem ogólnie nie o metinku więc sklej wary i wypad bo ten twój żałosny serwer jest nic nie warty.

Opublikowano

e1 :  z tym to mega smiechłem..

Primo.. Każda strona ma dziury szczególnie strony pro metinowych webmasterów typu pieczara/zielsko.

secundo..Nie masz pojęcia ile razy sprzedawaliśmy lewe itemy.

Ale Sielu spokojnie tu kolega ma racje przecież!

Deila ma podkręcony licznik którego niema,Metinek niema licznika ale i tak ma podkręcony!

Ojć peszek,z Arkadiuszem niestety ostatnią rzecz jaką robiłem była w wrześniu tamtego roku,a Arsob?Arsob to mój ulubieniec który robi tylko i wyłącznie rzeczy związane z maszyną stąd podpunkt w ofercie "opieka nad maszyną" :)

Primo-Na każdą stronę da się włamać niema czegoś takiego jak "brak możliwości włamu".Jednakże żyjemy w Polsce i są to serwery metina,jedynymi "hackerami" są "gumisie" i może jeszcze Ty,a skrypty są na tyle dobre że jak na standardy metina nikt się nie włamie :)

NIE MAM POJĘCIA ILE RAZY SPRZEDAWALIŚMY LEWE ITEMY :D

No tym to mnie zaskoczyłeś...Dowodziki jakieś a nie puste słowa dla samego pitolenia? :)

Pozdrawiam

True

Pamiętam początek emperiusa 220 postaci w rankingu z tego 150 z nich 0 lvl ale 278 online.

Zresztą każdy serwer na którym jest arsob i arek mają podkręcany licznik ()

Jesteś randomemi nie znasz porządnych sponsorów,tylko takie 15 letnie dzieciaki pokroju True którzy nie mają o niczym pojęcia i wszystko biorą od innych : O  >

Mordko licznik to jest By BombWork nigdy nie powiedziałem że działa on poprawnie bo każdy kto posiada str.od niego wie jak ona działa ;)

Do drugiego zdania to już się nawet odnosić nie będę bo to śmiech na sali jest xDDD

"15 letnie dzieciaki pokroju True",widać ile jesteś wart skoro jedyne co umiesz to obrażać drugą osobę,natomiast Ty sam "cebulaczku" zaistnieć nie potrafisz :)

Zajmij się czymś bardziej pożytecznym a gwarantuje Ci że lepiej na tym wyjdziesz!

Nie wiesz kim jestem bo ja z takimi pilotami od telewizora nie gadam a robiłem już to i owo.

Kolejny raz potwierdziłeś że jesteście jak to sam nazwałeś "cebulakami" z MPC którzy nie znają nikogo oprócz ludzi którzy są na mpc nawet nie wiesz ile "hackerów" tutaj jest. Gumiś jest dosyć znany bo często od razu po włamie niszczył serwer i każdy wiedział że to Gumiś dlatego nawet takie gimby jak ty go znają , ale nie masz pojęcia na ile serwerów inne osoby mają dostęp zresztą wszystko można zobaczyć na przykładzie Invo i Astili gdzie dostęp do tego i owego był od początku serwera  :)

kończę z tobą dyskusję idź trochę potrenuj bo jesteś jeszcze zbyt słaby żeby w ogolę być ze mną w tym samym temacie.

Mam rozumieć że twoje posty w moim temacie są po to byś wyleczył swoje kompleksy, i próbował zaistnieć? :)

Póki co to Ci słabo wychodzi....

"Gimby" No to już wiemy chociaż jaki jest twój poziom ^ ^

Szukasz zaczepki?Leczysz się? Rozumiem że zazdrość cię pochłania i spotykam się z tym nie pierwszy raz natomiast wpierw zrób coś sensownego abyś mógł w ogóle z mną toczyć dyskusję bo niestety jesteś noname który na siłę chcę pokazać swoją "wyższość".

Skoro jestem "Gimbem" to łap coś,idealnie dla Ciebie na chorobę zwaną zazdrością:

407441404941592898190.png

PS:Czekam na te dowody z lewymi itemami o których mówiłeś w poprzednim poście bo czuje ze się nie doczekam bo argumenciki już się skończyły :(

AHAHAHAHAHAHA

TRUE TEGO NIE SPONSORUJE true to gówniak.

Poziom tekstów tego użytkownika mówią same za siebie...:)

Opublikowano

Ale Sielu spokojnie tu kolega ma racje przecież!

Deila ma podkręcony licznik którego niema,Metinek niema licznika ale i tak ma podkręcony!

Ojć peszek,z Arkadiuszem niestety ostatnią rzecz jaką robiłem była w wrześniu tamtego roku,a Arsob?Arsob to mój ulubieniec który robi tylko i wyłącznie rzeczy związane z maszyną stąd podpunkt w ofercie "opieka nad maszyną" :)

Primo-Na każdą stronę da się włamać niema czegoś takiego jak "brak możliwości włamu".Jednakże żyjemy w Polsce i są to serwery metina,jedynymi "hackerami" są "gumisie" i może jeszcze Ty,a skrypty są na tyle dobre że jak na standardy metina nikt się nie włamie :)

NIE MAM POJĘCIA ILE RAZY SPRZEDAWALIŚMY LEWE ITEMY :D

No tym to mnie zaskoczyłeś...Dowodziki jakieś a nie puste słowa dla samego pitolenia? :)

Pozdrawiam

True

Mordko licznik to jest By BombWork nigdy nie powiedziałem że działa on poprawnie bo każdy kto posiada str.od niego wie jak ona działa ;)

Do drugiego zdania to już się nawet odnosić nie będę bo to śmiech na sali jest xDDD

"15 letnie dzieciaki pokroju True",widać ile jesteś wart skoro jedyne co umiesz to obrażać drugą osobę,natomiast Ty sam "cebulaczku" zaistnieć nie potrafisz :)

Zajmij się czymś bardziej pożytecznym a gwarantuje Ci że lepiej na tym wyjdziesz!

Nie wiesz kim jestem bo ja z takimi pilotami od telewizora nie gadam a robiłem już to i owo.

Kolejny raz potwierdziłeś że jesteście jak to sam nazwałeś "cebulakami" z MPC którzy nie znają nikogo oprócz ludzi którzy są na mpc nawet nie wiesz ile "hackerów" tutaj jest. Gumiś jest dosyć znany bo często od razu po włamie niszczył serwer i każdy wiedział że to Gumiś dlatego nawet takie gimby jak ty go znają , ale nie masz pojęcia na ile serwerów inne osoby mają dostęp zresztą wszystko można zobaczyć na przykładzie Invo i Astili gdzie dostęp do tego i owego był od początku serwera :)

kończę z tobą dyskusję idź trochę potrenuj bo jesteś jeszcze zbyt słaby żeby w ogolę być ze mną w tym samym temacie.

Opublikowano

Nie polecam, dziwny typ. W dodatku od kasy mu zaczyna od jakiegoś czasu odpierdalać. No i nie potrafi dobrze maszyną sie posługiwać, przez co wasze pliki mogą wylądować w głównym katalogu maszyny gdzie dostep maja wszyscy

JvKeuK7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...