Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na Dzień Dzisiejszy Jest to najlepszy sponsor który oferuję najwięcej . Koledzy z nim współpracowali o same pozytywne słowa. Więc Ja również polecam Pana True. Myślę że nie pożałujecie z nim Współpracy Pozdrawiam xMateo :)

Opublikowano

Polecam  zasponsorowal kilka serwerów ktore nawet stoja . Oraz wyplaca hajs w terminie. Jest w stanie wykupic wszystko czego potrzeba 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Polecam  zasponsorowal kilka serwerów ktore nawet stoja . Oraz wyplaca hajs w terminie. Jest w stanie wykupic wszystko czego potrzeba 

Na Visterii widzimy jak wykupił. Najpierw OVH, teraz Digital Ocean a dalej strona off hehe ale polecam !

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Opublikowano

Na Visterii widzimy jak wykupił. Najpierw OVH, teraz Digital Ocean a dalej strona off hehe ale polecam !

Hosting od strony należy do Arsoba i nie za bardzo mam wpływ na to jak się ona zachowywała przy floodach i ok.400 osobach które w jednej chwili weszły na stronę i jednocześnie odświeżały :) Jednakże człowiek na błędach się uczy i dalej brnie z takimi rzeczami do perfekcji aby takie sytuację nie miały dalej miejsca ;)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Hosting od strony należy do Arsoba i nie za bardzo mam wpływ na to jak się ona zachowywała przy floodach i ok.400 osobach które w jednej chwili weszły na stronę i jednocześnie odświeżały :) Jednakże człowiek na błędach się uczy i dalej brnie z takimi rzeczami do perfekcji aby takie sytuację nie miały dalej miejsca ;)

Pozdrawiam

True!

Ta + do tego 4 serwery na jednej maszynie jeden atak i leżały wszystkie serwery.

Jesteś strasznie oszczędny na wydawanie pieniędzy które zarobiłeś, jak już coś robisz to rób to dobrze i dokładnie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pozdrawiam

True!

hahah 400 osob na stronie visteri ahahahahahahah 120 postaci #DRUGI_EMPERIUS .

Opublikowano

Ta + do tego 4 serwery na jednej maszynie jeden atak i leżały wszystkie serwery.

Jesteś strasznie oszczędny na wydawanie pieniędzy które zarobiłeś, jak już coś robisz to rób to dobrze i dokładnie.

4 serwery?

Na 1 z maszyn stoją 2 serwery razem z Visterią a na drugiej jeden-STRASZNA TRAGEDIA JAK TAK MOŻNA 3 SERWERY METINA NA 2 MASZYNACH,JA BYM SIĘ POCIACHAŁ.

+Jest to pozytyw dla danego technika zauważ bo gdy koszty są odliczane to koszt maszyny jest dzielony na 2,a przy tym i tak jeden serwer nie używa nawet 1/6 parametrów danej maszyny więc jest to tylko na korzyść.

JEDEN ATAK I LEŻAŁY WSZYSTKIE SERWERY-Powiedz mi gdzieś Ty tą bajkę widział,chyba na serwerze WWW arsoba...

Oszczędny?Oferuje wszystko to co w ofercie nie rozumiem co takowa oszczędność ma tu do rzeczy,spytaj chłopaków z Visterii czy to był oszczędny serwer na który wykładałem na wszystkie rzeczy jakie chcieli a koszty są rekordowo duże w porównaniu do innych projektów :)

hahah 400 osob na stronie visteri ahahahahahahah 120 postaci #DRUGI_EMPERIUS .

To ja nie wiem gdzie Ty widziałeś 120 postaci na Visterii o.O

Opublikowano

Witam jesli posiadasz własną serwerownie i prowadzisz działalność mozesz mi podesłać linka do swojej serwerowni jestem zainteresowany abyś zasponsorowal nasz serwer. Pozdrawiam Dariusz

Opublikowano

Polecam osobę. Da się z nią dogadać nie ma z tą osobą problemów. Terminy płatności są zawsze na czas. Robisz serwer? szukasz sponsora? masz tego człowieka co zrobił ten temat dobrze opłaci Twój serwer. Jeszcze raz polecam True.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...