Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam True dobry chlop ;) wszystko na czas ! 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

- eddR ale ty nie rozumiesz, że wystarczającymi dowodami jest to, co pisał Athleta? + to, że nie potrafił wejść, a jak już wszedł dwa dni później, to nie potrafił odpowiadać na proste pytania zadawanie przeze mnie, gubił się i zamykał na długi czas.

Ps.Sławny pan "Gumiś" był przecież tak obsrany, jak rozmawialiśmy z nim True, ze tylko mówił "To nie ja, true ja cie bardzo szanuje , lubie i nie zrobiłbym ci czegoś takiego"

Więc Athleta, skończ pierd*** bo w wieku gimnazjalnym to powinno się wypijać przynajmniej 6 browarków, a nie warke reddler !

Jebnę ...

Opublikowano

Drogi Autorze, spokojnie rozwiewaj wątpliwości, nie wdawaj się z nimi w kłótnie.

Każdy spamer jest karany, w temacie ma być porządek.
Postawcie się na miejscu osoby, która przegląda ten temat.
Co ona sobie pomyśli?
Widzę, że sam temat jest napisany całkiem ładnie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie polecam

Z kilka powodów :)

Prócz twojego dreikona ci wszystko padło to raz 

Jest też dość kłamliwą osobą  oraz  oszukuje ludzi

To że ma kase nic nie świadczy.

Wszyscy co go tu " polecają "  to ze  względu że mu dreikon wyszedł .

A wiadomo że  siebie nie oszuka , siebie nie okradnie i sobie nie rozwali swojej własności

Nawet tu na MPC Forum ludzi oszukiwałeś  , ale tu są dzieci to możesz im wszystko wmówić jak "smokowi aka athlecie"  który miał 15 lat

I jak na razie prócz dreikona nie masz żadnych osiągnięć aby cię polecić

Ty wmawiasz tym ludziom że ty masz zajebiste zabezpieczenia i nie ma ani 1 ddosa . A tak na prawdę tych ddosów była masa . Nie wiadomo jakie byś miał zabezpieczenia  to są bottery ponad 12GB/s i te twoja zebezpieczenia się chowają  no tak to jest.  Nawet strone prezydenta która jest operowana przez bardzo dobrych informatyków padła i to nie raz .  Więc skończ pitolić

Szukacie kłamliwego  oszusta  co ma sponsorować wasz serwer to proszę bardzo  , tylko potem jest płacz bo true mnie oszukał  i tematy na MPC Forum . I nikt ci nie uwierzy bo to tylko sponsor on nic nie ma do tego i takie pier*olenie jego -.- .  

Tylko nie mów że to wina techników serwerów. Tylko twoja  , twoja bo ty gadasz z Gumisiem który atakował ten Aurion  ty o wszystkim wiedziałeś i może to nawet zaplanowałeś.  To już mnie nie interesi.

PS.

True  ty zawsze masz głupie wytłumaczenia jak ktoś coś ci zarzuci . ZAWSZE sie jakoś obronisz. !

Avernusek-Jak to się dzieje że ZAWSZE się wybronię? :) Bo zarzuty w moją stronę są znikome bo wiem że jesli jestem uczciwy wobec ludzi :)

To może wpierw odniosę się do twoich "zarzutów" po czym przedstawie trochę twoją osobę oraz twój poziom,bo to już jest akurat zabawne :)

"Nawet tu na MPC Forum ludzi oszukiwałeś  , ale tu są dzieci to możesz im wszystko wmówić jak "smokowi aka athlecie"  który miał 15 lat"

Kogo oszukałem,ja się pytam kogo :> Możesz dorzucić dowodzik miło by było bo nawet nie umiesz powiedzieć danej sytuacji co już swiadczy o poziomie twoich argumentów wobec mnie :)

"y wmawiasz tym ludziom że ty masz zajebiste zabezpieczenia i nie ma ani 1 ddosa . A tak na prawdę tych ddosów była masa . Nie wiadomo jakie byś miał zabezpieczenia  to są bottery ponad 12GB/s i te twoja zebezpieczenia się chowają  no tak to jest.  Nawet strone prezydenta która jest operowana przez bardzo dobrych informatyków padła i to nie raz .  Więc skończ pitolić"

Zgadza się,DDoS jest to atak którego po prostu nie da się zablokować,jednakże ataki na poziomie "Hackerów z MPC" są bez problemu blokowane dlatego mogę smiało mówić że ataki nie są groźne... Wiadomo atak pójdzie,wycinamy ip w firewallu i po problemie,wielka polityka..

"Szukacie kłamliwego  oszusta  co ma sponsorować wasz serwer to proszę bardzo  , tylko potem jest płacz bo true mnie oszukał  i tematy na MPC Forum . I nikt ci nie uwierzy bo to tylko sponsor on nic nie ma do tego i takie pier*olenie jego  -.- .  "

Podaj mi chodź jedną osobę którą oszukałem bo znów coś gadasz a nawet podeprzeć zwykłym przykładem nie potrafisz,nie mówiąc o dowodach...

"Tylko nie mów że to wina techników serwerów. Tylko twoja  , twoja bo ty gadasz z Gumisiem który atakował ten Aurion  ty o wszystkim wiedziałeś i może to nawet zaplanowałeś.  To już mnie nie interesi. "

Już tłumacze.Wchodze na ts3,wszyscy z administracji mówią że Gumiś się włamał :)

Jak każdy czytał moje zdanie na temat tej osoby wie jak ja do niego podchodzę.I nie ataki tylko bawił się bash banelem który działał na Aurionie,odróżniaj pojęcia...Zaczałem pytać czy w domu wszyscy zdrowi,czy się w główkę za mocno nie uderzył itd. Po czym internet mu wywaliło,i napisał do mnie na gg że zostawia Auriona :)

Na wszystko odpowiedziałem to teraz zaczne opowiadać o tym gimnazjaliście,wiem że to nie piaskownica tylko oferta o sponsoring jednakże jak jest okazja to 2 słowa powiem.

Avernus-16 letni Gimnazjalista,który myśli że wszystko mu wolno :)

Otóż na moim poprzednim projekcie VictoriaMT2 Avernus został zaangażowany przez głównego technika Kamila do zrobienia forum.

Został przyjęty tylko z względu na rzekomą licencję IPB,lecz nie była to orginalna licencja,dlatego polecam uważać na tego człowieka,raporcik do supportu i mamy lipke przez 16latka :)

Poziom Rozumowania tej osoby przedstawie na poniższych ssach:

lbq16w.jpg

2jpbta.jpg

Jak widzicie nawet nie odpisuje mu i popada on w depresje,najpierw mnie obraża,później wybacz mi...

Nie wiadomo o co mu konkretnie chodzi,ale i tak dalej będzie brnął w swoją racje :)

Poziom kultury tej osoby widać na ssach i jest to wielokrotne tylko nie chce tracić czasu na zmasowane artykuły o takich osobach jak on...

Nie Pozdrawiam Cie Avernusku lecz myślę że po takiej dawce przedstawienia twojej osoby na MPC zamilkniesz na jakiś okres czasu...:)

Drogi Autorze, spokojnie rozwiewaj wątpliwości, nie wdawaj się z nimi w kłótnie.

Każdy spamer jest karany, w temacie ma być porządek.

Postawcie się na miejscu osoby, która przegląda ten temat.

Co ona sobie pomyśli?

Widzę, że sam temat jest napisany całkiem ładnie.

Spokojnie,i dziekuje za czuwanie nad mą oferta oraz miłe słowo co do tematu :)

True :)

Opublikowano

Polecam Typa :) znam go pamietam z Serwera Edoria.eu Czy jakoś tak sponsoruje i wszystko chyba na czas nwm bo nie Sponsoruje mi zadnego serwa wiem bo nagrywałęm  u 1 Serwa co sponsorował True .

Opublikowano

@REFRESH

PS:Wyjeżdzam do soboty,i nie wiem jak będę miał z dostępem do internetu,dlatego prośba o niezamykanie tematu,natomiast jeśli chodzi o osoby chętne dot.sponsoringu także przez ten tydzień nie za bardzo mogę być dostępny...

Opublikowano

Gwarantuje brak lagów w grze :D dawno się tak nie uśmiałem ;x kto nie wierzy niech zobaczy na dreikonie "brak lagów"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...