Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

żeby nie bylo ?????????? zróbcie tak:

1. rozpakować od nowa klienta

2. dać stare łatki

3. dać tą nową.

Ja tak zrobiłem bo miałem to samo i śmiga :>

Opublikowano

żeby nie bylo ?????????? zróbcie tak:

1. rozpakować od nowa klienta

2. dać stare łatki

3. dać tą nową.

Ja tak zrobiłem bo miałem to samo i śmiga :>

Tak tylko ,ze w histori pobierania nie mam juz clienta ;/

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Ile bedzie jeszcze tych przerw? Predzej wygram miliony w totka niz to zrobicie raz a dobrze...

Gadacie ze juz wszystko ogarniete a tu dupa, to jest kpina zero szacunku do graczy tylko hajs w glowie i wyjeb.ane ta?

Do moderatora mpc> nie dawaj juz ostrzezen, stan na miejscu graczy, iz nawet nic nie mozna osciagnac bo ciagle loga i loga...

Gadasz kompletne głupoty a oczywiscie najbardziej aktywny w temacie 

1. Nikt na to pytanie ci nie odpowie 

2. Oczywiscie, hajs sie liczy i wyjebane, co z tego że przez pierwszy miesiąc wszystko leci do sponsora a my mamy jedynie satysfakcje z wykonywanej pracy - tylko hajs nam w głowie............. Owszem, gadamy ze ogarnięte bo CH są już ogarnięte :)

Bez spiny, jakoś inni potrafią grać i sie nie sapać pomimo tego że jest jak jest, sam nie jestem zadowolony ze względu na to jak to wszystko wygląda ale wrzućmy na wstrzymanie i czekajmy ;x. 

bez gif

Opublikowano

Z tym wywalaniem to zapewne c++, osobiscie sie na tym nie znam, ale podobno da się to naprawić ( pewnie macie win 7/8 )

albo po prostu od nowa zrobcie wszystko tak jak trzeba i problem rozwiazany

Opublikowano

Jak zauważyłam waszą reakcję na wołaczu, że będzie przerwa to zadałam sobie pytanie "Co ci ludzie jeszcze tutaj robią?"

Cieszcie się, że coś w ogóle robią, a nie marudzicie.

Napisaliście o Dungeonach - zaczęli od razu coś z tym robić, nie zlali sobie na to.

Więc już nie płaczcie bo jesteście żenujący...

Demonia

Opublikowano

Gadasz kompletne głupoty a oczywiscie najbardziej aktywny w temacie 

1. Nikt na to pytanie ci nie odpowie 

2. Oczywiscie, hajs sie liczy i wyjebane, co z tego że przez pierwszy miesiąc wszystko leci do sponsora a my mamy jedynie satysfakcje z wykonywanej pracy - tylko hajs nam w głowie............. Owszem, gadamy ze ogarnięte bo CH są już ogarnięte :)

Bez spiny, jakoś inni potrafią grać i sie nie sapać pomimo tego że jest jak jest, sam nie jestem zadowolony ze względu na to jak to wszystko wygląda ale wrzućmy na wstrzymanie i czekajmy ;x. 

Pisaliscie ze mialo byc ogarniete juz wczoraj albo i jeszcze wczesniej? nawet bs-a na noc nie mozna zostawic bo na marne, chyba ze za prad mi oddasz

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Tak tylko ,ze w histori pobierania nie mam juz clienta ;/

Ja miałem clienta w folderze "Pobrane". Jeśli masz taki to sprawdź tam powinno być, jeśli nie usunąłeś :D

tenor.gif

Opublikowano

kolejna przerwa 2 minutowa trwajaca godzine ?

pewnie tak... dobrze ze robią na bierząco ale niech robią przerwy  w nocy i określają ich długość  a nie 2min a pozniej to trwa hmmm.... oto jest pytanie...

do ADMINISTRACJI, proszę w imieniu graczy o określanie się w czasie i zapowiadanie chociaż 5min wcześniej że będzie przerwa.. bo np jak wiem że bedzie przerwa to nie lece na DT czy gdzieś tam...

Opublikowano

pewnie tak... dobrze ze robią na bierząco ale niech robią przerwy  w nocy i określają ich długość  a nie 2min a pozniej to trwa hmmm.... oto jest pytanie...

do ADMINISTRACJI, proszę w imieniu graczy o określanie się w czasie i zapowiadanie chociaż 5min wcześniej że będzie przerwa.. bo np jak wiem że bedzie przerwa to nie lece na DT czy gdzieś tam...

Jak mają informować ludzi wcześniej skoro od razu po wykryciu przez graczy błędu robią na poczekaniu?

To nie jest tak, że wyłączą i się z tym cackają ale oprócz tego też muszą sprawdzić czy czegoś innego nie spieprzą.

Fakt, to jest denerwujące gdy jest się w DT ale nie zapominajcie, że to tylko gra...

Serwer nie stoi nawet tygodnia więc z drugiej strony ma prawo mieć parę niedociągnięć technicznych.

Trochę cierpliwości i wyrozumiałości z naszej strony się przyda.

Demonia

Opublikowano

Dziekuje bardzo znowu loglo, do widzenia

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Działa wam serwer ? zrobiłem sobie przerwe ponad 2 godziny miał być on o 18 a teraz mam błąd ;/ ... Ludzie no ogarnijcie w końcu ten serwer.

60730268349483218925.png

Opublikowano

Ja dziękuje grać na jednym ch z 700 graczami na serwie !!

No i jeszcze przechodzenie przez tp kończy się kickiem .

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...