Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ONLINE!

Zapraszam do gry.

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W red lesie jest bug, że jak się używa pelerynki to moby od razu cię biją, ale jak wejdziesz i zejdziesz z wierzchowca to moby są przy tobie :) Więc 18 MOŻE nie miał Ninja Hacka ^^

@AW ZUO o 20:30?

tenor.gif

Opublikowano

Dobra, po ustaleniu z Athleta niestety nie mogę zrobić ZUO lecz :

o Godzinie 20:30 zrobię wam dwa OX'y, ode mnie co 2 rundy będziecie dostawać nagrody.

Pierwsza tura 20:30 a następna o godzinie 21:00

Co 2 rundy lecą nagrody + nie ma już pytań o "Aurum" a jeśli będzie takie pytanie to zamiast Aurum czytajcie Aurion :) .

Wybaczcie, niestety nie moge zrobic ZUO dlatego będą 2 tury oxa z nagrodami :)

Jeszcze bede informowal o 20 w grze

GŁÓWNA NAGRODA W OX : Pieczęć Bao Bao - pet za 30zł.

Zapraszam :)

Niby ON ale jak wchodzę wybiorę  postać to mnie wywala do pulpitu, co zrobić ? :)

Odbugować postać na stronie głównej, odczekać 5 minut i będzie ok :)

bez gif

Opublikowano

serwer 100% stabilny? juz chanele padly

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Ja po wgraniu tej łatki z strony do pack->root jak się loguje mam znaki zapytania japie***le

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Niby ON ale jak wchodzę wybiorę  postać to mnie wywala do pulpitu, co zrobić ? :)

mam tak samo co jest ?? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Dobra, po ustaleniu z Athleta niestety nie mogę zrobić ZUO lecz :

o Godzinie 20:30 zrobię wam dwa OX'y, ode mnie co 2 rundy będziecie dostawać nagrody.

Pierwsza tura 20:30 a następna o godzinie 21:00

Co 2 rundy lecą nagrody + nie ma już pytań o "Aurum" a jeśli będzie takie pytanie to zamiast Aurum czytajcie Aurion :) .

Wybaczcie, niestety nie moge zrobic ZUO dlatego będą 2 tury oxa z nagrodami :)

Jeszcze bede informowal o 20 w grze

GŁÓWNA NAGRODA W OX : Pieczęć Bao Bao - pet za 30zł.

Zapraszam :)

Odbugować postać na stronie głównej, odczekać 5 minut i będzie ok :)

Fajnie, że BaoBao jako nagroda główna.. Szkoda, że jest on od 150lvla ^^

Logowanie nie padło.. Była informacja o 2 minutowej przerwie technicznej.

@EDIT 

Ale oczywiście jak to tutaj bywa - przerwa techniczna = kolejny bug. Mnie też wywala do pulpitu ;-;

tenor.gif

Opublikowano

Czy tylko ja mam taki problem ze gdy loguje się na channel to wyskakuje mi jakiś błąd z  znakami zapytania?

Opublikowano
Ja:
  tzn? 19:29
smok590:
  z/w 19:29 naprawię to

Dangeony sie nieco bugnęły - ch są sprawne już aczkolwiek athleta naprawia teraz dg i tyle :)

Co do waszego błędu - czy aby na pewno wrzuciliście to co tam było do pack -> root ?

Wiele osób wrzuca wszystko do packa przez co im wszystko sie buguje a nawet sama nazwa paczki "DoRoota"

bez gif

Opublikowano

Ile bedzie jeszcze tych przerw? Predzej wygram miliony w totka niz to zrobicie raz a dobrze...

Gadacie ze juz wszystko ogarniete a tu dupa, to jest kpina zero szacunku do graczy tylko hajs w glowie i wyjeb.ane ta?

Do moderatora mpc> nie dawaj juz ostrzezen, stan na miejscu graczy, iz nawet nic nie mozna osciagnac bo ciagle loga i loga...

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...