Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dokładnie mam tak ;/

Jest to spowodowane tym że jest teraz przerwa techniczna jeżeli po przerwie też tak będzie to odbuguj na stronie postac.  

@Up a mógł by dodac zamiast potek autopotki??? I zwiększyc wszędzie exp a nie tylko w atlantydzie. 

5qj.png

Opublikowano

Po przerwie wbiję i ocenię dokładniej serwer, Aktualnie serwer tak bezstronnie pisząc średni + bugi. ;)

Pozdrawiam. NekareST

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Grałem na serwerze i powiem Wam Jednym słowem DNO,

Tyle bugów tutaj jest że szok..

Mam prawie 200x kazdego rodzaju ulepszaczy dzięki bugowi :D

Co lepsze powiedziałem o tym bugu paru osobom i oni narobili sobie po 1k ulepszaczy :D

W dodatku jest bug na exp :) mogę wbić max lv w 10 minut ale szkoda gadać..

usunąłem juz clienta bo to jakis szit

W bajce były smoki? :) Jakby tak było, każdy by biegał z itemami lepszymi niż stalka, a jeszcze ani jednej osoby takiej nie widziałem ._.

Rekrut
Opublikowano

Dobra, jest przerwa techniczna.

Oto co Athleta/smok zrobi podczas przerwy : http://scr.hu/1tkb/wb0zt

Macie jeszcze jakieś sensowne propozycje to pisać, teraz przerwa jest po to by dodać co chcecie tak wiec pisac. 

Niech wstawi dobrą tabelkę z expem bo wrzucił złą i teraz np. na 40lvl za 20spotów na BO masz 2%. W av na 92 expiłem 15minut z pd z is 100% expa i NIBY ratami i wbiłem 1,5% expa.

Chelmy szaman/ninja nie działają tzn. nie da się z nich robić nic.

Tarcza sokola v2 daje mało defa mniej niż ta normalna.

Dodajcie drop ulepszaczy na eq 80+ (te leśne rzeczy) z metków bo z metinów nic poza tymi futrzakami nie leci a ulepszaczy nie da się wydropić.

Kto za łapka ! :] 

Opublikowano

potrzebuje pliki Patch_mount.eix i epk aby ktos wrzucił na jakiś host bo mam z nimi problem i nie widze wierzcgowców;/

aw: skąd ulepy na hwanga?

<3

Opublikowano

Autpotów niestety nie bedzie gdyż aż aczkolwiek te stroje + autopoty działają jak ogień z wodą, nie jest to z naszej winy . 

Smok zaczął już robić to co wam wysłałem, jak macie jeszcze jakieś pomysł to napiszcie . 

Hełmy 41 juz da sie ulepszac. 

bez gif

Opublikowano

ja tam jeszcze na serwer nie wbiłem, ale na zaś napiszę:

jeśli szaman ma laski i te berła to czytać, jeśli nie to można odrazu pominąć, a mianowicie brzydko się świecą, można dodać im efekt świetlny miecza? żeby szły te iskierki "po niej" (lasce) a nie w poprzek ;c

@edit: po tym update będzie zapewne nowa łatka, czy ta najnowsza wystarczy czy mam pobierać też te dwie starsze?

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Dodacie nowe zbroje? Zrobicie dzisiaj ox event?powiększycie drop yang?

Szczerze?

Polecam serwer jak najbardziej!

Miła atmosfera,duża ilość graczy hmm,no ideał ;]

someileks_erhnrnp.jpg

Opublikowano

Ulepki nie dropią wcale na mapie 115 z metków.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Serwer jest już od pewnego czasu stabilny, ch nie padają, ale wykluczone jest, że będą ciągnąć 24h, dlatego wprowadzam zasadę,

codziennie będzie wykonywana konserwacja w godzinach 19:00-21:30(potrwa max 5 minut)

16:20 - online

16:35 - pierwszy OX

Opublikowano

Trochę minie czasu zanim serwer dojdzie do takiego stanu, gdzie będzie można normalnie grać.

Brak ulepek, nie da się ulepszać nie których itemów etc. jest tego masa, ale wierzymy w was.

Autpotów niestety nie bedzie gdyż aż aczkolwiek te stroje + autopoty działają jak ogień z wodą, nie jest to z naszej winy . 

Smok zaczął już robić to co wam wysłałem, jak macie jeszcze jakieś pomysł to napiszcie . 

Hełmy 41 juz da sie ulepszac.

Przez takie coś stracicie graczy, teraz pozdrawiam graczy którzy grają wp...

Ehh, zastanawiam sie nad dalszą grą...

Nie będzie autopotów, nie będzie wielu graczy....

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Nie ma to jak zaczynać coś naprawiać po premierze hahahaha :D beka , chyba po to są beta-testy ;3 jak to są pliczki aline albo jakieś podobne gówno to lepiej napisz do mnie :P przyda ci się 435820 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...