Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto ogarnia dungeony proszę o pw ;)

AWW@@

Będzie jakaś informacja dot. przerw? Nie lepiej zrobić dłuższą przerwe? Kiedy będą kolejne?

; )

Opublikowano

nom , dzisiaj powinien być ox bo to co wczoraj było na serverze tego oxem nie nazwę ;) powinni dać 3 przedziały np 1-75 , 76-110 i 110 +

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Dobra, jest przerwa techniczna.

Oto co Athleta/smok zrobi podczas przerwy : http://scr.hu/1tkb/wb0zt

Macie jeszcze jakieś sensowne propozycje to pisać, teraz przerwa jest po to by dodać co chcecie tak wiec pisac. 

mapisal "Dangeony - dzialaja" ... Tak naprawde nie teleportuje na zaden dangeon... 10 min przed restem 5 grup jakims cudem zrobilo te 2 nie dzialajace dangeony nw jak... Dajcie infoo

Opublikowano

potrzebuje pliki Patch_mount.eix i epk aby ktos wrzucił na jakiś host bo mam z nimi problem i nie widze wierzcgowców;/

aw: skąd ulepy na hwanga?

<3

Opublikowano

Ok , ogarneliście jak widzę , GRATULUJE ,

Ale ja server usuwam i nie będę na nim grał z powodu tego dennego paska :)

Hhahaha, ty tak serio zachowujesz się jak bachor, wybacz ;( 

wolf.gif

Opublikowano

Już pisał że nie można dodac autopotek bo sie bugują z kostiumami

Jakoś na większości serwerach jest multum kostiumów i żadnych problemów nie ma z autopotami, a nagle na tym serwerze jest problem...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

No niestety pasek to kwestia wizualna, jeśli odrzucasz serwer tylko i wyłącznie ze względu durnego paska to przykro mi i tyle.. Wiecej zrobic nie moge. 

bez gif

Opublikowano

Już pisał że nie można dodac autopotek bo sie bugują z kostiumami

Jak się dodać nie umie to tak jest-.-

Nie polecam ze względu na team, idioci i tyle, CAŁY w tym TGM.

Opublikowano

Ok , ogarneliście jak widzę , GRATULUJE ,

Ale ja server usuwam i nie będę na nim grał z powodu tego dennego paska :)

Idiots,idiots everyhere,boshe usunąć serwer z powodu paska,ahh...właśnie owy pasek jest lepszy od tego starego

someileks_erhnrnp.jpg

Opublikowano

Jak się dodać nie umie to tak jest-.-

Nie polecam ze względu na team, idioci i tyle, CAŁY w tym TGM.

skoro jesteśmy idiotami pustakami tępakami i nie potrafimy zrobić serwera to co miśki w tej prezentacji jeszcze robicie? C:

bez gif

Opublikowano

Idiots,idiots everyhere,boshe usunąć serwer z powodu paska,ahh...właśnie owy pasek jest lepszy od tego starego

Nie zgodzę się ;) Na standardowym pasku widać jasno ile mam HP oraz MP ponieważ oba paski są pod sobą. Tutaj wszak są rozmieszczone w poziomie i ciężej zwracać uwagę na HP oraz MP, Ale nie tylko rozmieszczenie jest problemem ale także sama wizualizacja owego paska ;) Tyle ode mnie.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

skoro jesteśmy idiotami pustakami tępakami i nie potrafimy zrobić serwera to co miśki w tej prezentacji jeszcze robicie? C:

Ty nie potrafisz, ahh, i ty jesteś tym dennym youtuberem który ma 10 subów? Pozdrawiam Cię, idź na TS do jakiejś cipki bo tam możesz jedynie się zadowolić #sad

ps, true ma rangę w grze? A jeśli nie to jaki ma nick?

Opublikowano

Jeśli macie jakieś problemy, ew. propozycje napiszcie pod tematem.

Dungeony działają 

Może by tak dodać, aby silne i berek dało się cofnąć do G1....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...