Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt - Pochwal się swoją postacią!

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Razor130 ~~~ po ile wchodza ci normalne hity z tego 80fista w potworki ? i jakiego hita najwiekszego miales ?

46 <- best hit zrobiony jeszcze dzisiaj.

Średnia dmg to jakieś takie 20-30 ale sporo też zależy od tego w jakiego potworka. 

Przez smoka się jeszcze nie przebiję (na 75 probowałem). :f

1373662483-U83583.png

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

46 <- best hit zrobiony jeszcze dzisiaj.

Średnia dmg to jakieś takie 20-30 ale sporo też zależy od tego w jakiego potworka. 

Przez smoka się jeszcze nie przebiję (na 75 probowałem). :f

ja mam aktualnie 49 fist no i moj best hit to 29 (w waspa)

malo praktyczne jest trenowanie walki reka no ale tak dla zabawy mozna ;d 

dzieki za odpowiedz :)

Opublikowano

Na tym screenie widać ile zarobiłem od 64 do 67 poziomu (tak wiem brakuje mi do 67)

0u0cmpqfry6v.png

Wszystko na bocie, który chodził przez 3 dni po kilka godzin dziennie (chyba powyżej pięciu), pozdrawiam.

@Takiszarytypek

Mam facc, skrypt na undead Thais

Ps. jakby kogoś interesowało to z tych "gówienek", wziąłem 30k z marketu... 2x więcej chyba bym wziął u Yasira. Ale nie wiem czy mogę z nim handlować mając facc? Jeżeli tak to kiedy się pojawia w Carlin?

Opublikowano

Na tym screenie widać ile zarobiłem od 64 do 67 poziomu (tak wiem brakuje mi do 67)

0u0cmpqfry6v.png

Wszystko na bocie, który chodził przez 3 dni po kilka godzin dziennie (chyba powyżej pięciu), pozdrawiam.

Skrypt xeno na tarpit tomb -3 ? czyż nie ?;-)

Opublikowano

Dodany obrazek

@Takiszarytypek

Mam facc, skrypt na undead Thais

Ps. jakby kogoś interesowało to z tych "gówienek", wziąłem 30k z marketu... 2x więcej chyba bym wziął u Yasira. Ale nie wiem czy mogę z nim handlować mając facc? Jeżeli tak to kiedy się pojawia w Carlin?

Z tych "gówienek" najbardziej wartościowe są te brązowe szmatki (brown piece~) możesz je zbierać na addon :) Ja na Twoim miejscu bym resztę sprzedał jak będzie pacc/albo dal koledze żeby sprzedał.

Opublikowano

Z tych "gówienek" najbardziej wartościowe są te brązowe szmatki (brown piece~) możesz je zbierać na addon :) Ja na Twoim miejscu bym resztę sprzedał jak będzie pacc/albo dal koledze żeby sprzedał.

Ile za brown piece? Ja sprzedałem chyba po 100gp za jedną... Tym razem będę wszystko zbierał i sprzedam jak zakupie pacc dopiero.

Opublikowano

Na poprawienie humoru po dwóch dzisiejszych deskach (kochany internet <3)

or0eMlo.jpg

#edit

wisienka na torcie

Boreewicz złapał, + paw :D

q1bHVnB.jpg

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Zwróccie Uwagę na staminkę  :) po 1 dniu bota xD caly dzien i noc wbil mi 3lvle z 91 na 94 na mistrock cyklopy :) Odświerzam wiem skille slabe eq to tez nie bajka ale nie mam na lepsze :D

niemoge wstawic :/ obrazka nwm czemu

Opublikowano

@up wklej link do  obrazka a mod poprawi

Messpe - RL - PL - ANTICA - :) + 180

I pamiętaj jedno. Na tym świecie zawsze była,
jest i będzie w cenie tandeta,
Więc czym my się mamy przejmować...

O.S.T.R. & Marco Polo "Żywy lub martwy" feat. DJ Haem

Opublikowano

Nowy mount złapany. Potrzebowałem tylko 2 melting horn. 

Kolega ze screena okazał się jeszcze większym farciarzem i złapał za pierwszym razem. :-)

oJ0WGAX.jpg

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...