Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 674
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beta już była, smok jeszcze poprawia wszystko, dodaje ;)

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

To powiedz mi jak zrobisz rangę która będzie miała czcionkę Comic Sans MS + gwiazdki (chodzi o to dopasowanie przy randze, które latają ;)). Kolor możesz sobie dopasować.

w ile max level? Powiedzmy że będę zbierał ulepszacze, mixował eq i expił mentalem?

@Medalowy dostanę odpowiedź?

Twoje wypowiedzi są bezczelne, obrażasz mój Team nie znając go naprawdę, zadajesz pytania, która padły lub jest na nie odpowiedź w zapowiedzi, żeby tylko nie dostać warna.

1.Będziesz sam expił ? - do 130 dasz tak radę.

2.Do 150 lv. łatwo je zdobyć.

3.Bonusy biżuterii są dopasowane.

4.Jak zauważyłeś ma on posadę TGM`a, jeśli się nie sprawdzi, zostanie wydalony.

5.Nie.

6.Każdy Administrator na okresie próbnym będzie inwigilowany.

7.65->80->100->120->140->160->180.

1.Tak.

2.Tak, jest to przecież najlepszy kamień serwera, ps. szansa na wejście kd to 100%, nie będzie ich w is`ie,

3.Tak, Aurioński Rycerz, najsilniejszy Boss serwera.

4.Już to zrobiliśmy :)

5.Tak.

6.Zobaczymy.

7.DMG dzwona i wachlarza zostało wyrównane, więc teraz wybór należy do Cb.

8.Nie będzie autopotów, przynajmniej na razie ( do aktualizacji ), serwer nie jest stworzony pod "IS"

9.Też jakaś nowość.

10.Beta już była.

11.Łucznicy jak i Magicy biją z odległości, nie jest tam ciężko.

12.Zobacz na nasz Team, każdy ma coś do zrobienia => tak.

13.Zadanie GM`ów , TGM`ów.

14.Popatrz na Dreikona.

15.Będzie reklama na YT.

16.Pets`ów nie da się expić.

17.Niebiosa, Zaginiona Kraina, Dolina Auriońskiego Rycerza.

Macie jeszcze jakieś pytania ?

Zapraszam na TS.

Nie wpadło Ci do głowy że może chcę zagrać?

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

zeby nie bylo tak jak z VicotriaMT2 xddd

Nie nie bedzie :) tutaj jest całkowicie inna administracja. ;)

Opublikowano

No dawac mi już ten serwer bo ja nie moge ! :D

To czekanie do piątku to za dlugo xD

Miejmy nadzieje ze start odbedzie sie bez przeszkod ;)

Opublikowano

to może jak wszystko będzie gotowe to przesunąć start na 1 lub 2 dni? xD wiem że to moze sie źle skończyć ale nie tylko mnie tu ciągnie do tego serwera

21025763467572689828.png

Opublikowano

o kurde to tak prezka najlepsza jaka w zyciu ogladalem z metka ;D serwer wgl mega adminstratorzy w ciul ogarnieci i co najwazniejsze profesjonalni ;D serwer oceniam w skali 10 100/10 ;D ja napewno bede gral :D

Opublikowano

Start będzie bez odwołania 14 lutego w piątek o godzinie 18:00.

Dopinamy wszystko na ostatni guzik by było okej :) .

Tym  czasem zapraszamy na ts'a jeśli macie jakieś pytania czy chcecie kanał dla gildii.

bez gif

Opublikowano

Chcecie wcześniej start, a potem będziecie płakali, że bugów dużo i nie gracie.

Fajnie prezentują się okolice startowe.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Wydaje mi sie się ze ludzie sa pzrekupywani zeby napisac pozytywnego posta-.- albo sa tak zaslepieni ze nie widza co to jest za badziew.

dlaczego tak sadzisz ? uzasadnij swoja wypowiedz ;) bo ja jak narazie nie mam im nic do zarzucenia sa kulturalni i interesuja sie serwerem (odpowiadaja na pytania etc.) nie tak jak na inne teamy ..

wiec prosze cie kolego uzasadnij swoja wypowiedz ;)  ja napewno zagram bo zapowiada sie swietnie ;) ale przekonamy sie w piatek ;)

Opublikowano

Wydaje mi sie się ze ludzie sa pzrekupywani zeby napisac pozytywnego posta-.- albo sa tak zaslepieni ze nie widza co to jest za badziew.

Ja zaś jestem przekonany że ty jesteś przekupiony by pisać takie idiotyczne posty - albo jesteś po prostu taki tępy. Pierwszy raz ktoś w tej prezentacji wyprowadził mnie aż tak z równowagi.

Wybacz ale rozbroiłeś mnie w tym momencie, to że Tobie się coś nie podoba nie znaczy że każdy ma taki gust, czas spojrzeć nieco dalej niż czubek własnego nosa

Nie podoba ci się serwer to po kiego wała udzielasz się w tej prezentacji? Dude, takie rzeczy tylko w Polsce.

Nie podoba wam się serwer to nie grajcie nie wchodźcie w prezke i o nim zapomnijcie -_- . Ale nie, wy wolicie wejść i liczyć że takimi postami dostaniecie respekt .

Masz racje, przekupujemy ich lizakami i lays'ami. Rozgryzłeś nas.

bez gif

Opublikowano

heh czlowieku pomysl. Nie mają na co hajsu wydawac tylko na osoby, zeby dodawali pozytywne posty pod prezentacją. Tutaj napewno tak nie jest. Zapraszamy na start!

Opublikowano

Jeżeli ktoś szuka gildii w Mijoshi ( Jinno ) bo nie ma shinoo to zapraszam na serwerowy TS VIP1 ! :)

Na TeamSpeaku siedzi juz teraz po 50 osób więc mysle ze w dniu stsartu będzie 150+
Kiedy będzie pierwsza aktualizacja tzn pety wierzchy tp ?

55156122978248970490.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś szuka gildii w Mijoshi ( Jinno ) bo nie ma shinoo to zapraszam na serwerowy TS VIP1 ! :)

Na TeamSpeaku siedzi juz teraz po 50 osób więc mysle ze w dniu stsartu będzie 150+

Kiedy będzie pierwsza aktualizacja tzn pety wierzchy tp ?

50 osób na VIP 1? :D Od kiedy?  Teraz u was siedzi 10 osób, no ale licze że zobaczę was aż 50 :D.

Na to pytanie odpowiedzi jeszcze nikt nie zna, wszystko będzie wprowadzane wtedy kiedy będzie potrzebne - wszystko zależy od tego jak szybko gracze rozwiną swoje postacie/eq/pety itd.

Lecz na pewno nie będziemy się ociągać z aktualizacjami, o to się nie martwcie.

EDIT:// Aktualnie jak widać konkurencja nie śpi, na nasz serwer Ts prowadzony jest atak ddos, przepraszamy za kłopot - z czasem atak powinien ustąpić i wszystko wróci do normy.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...