Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba wątpisz w to co potrafię, nie mówię tu o DDosowaniu serwera, radzę zabezpieczyć stronkę, bo będziecie stać mniej niż Victoria, i gówno Ci do tego co robię, innowacja w świecie metina się dawno skończyła, i smoczku nie przypisuj sobie praw bo źle skończysz.

Zagrałbym ale jak widać idiotów w teamie nie brakuje, powodzenia a raczej przeżycia na starcie.

Idiotą to można raczej ciebie nie masz co robic tylko hejtowac czyjeś servery? twój nie działał nawet 1h i dodatkowo twoje zachowanie bardziej mozna nazwac idiotyzmem nawet gorzej wiec jak ci sie nie podoba to masz u gory krzyżyk.

• Odpowiedzi 674
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesteś bezczelny, twoja wypowiedź jest prowokująca, podkreśla to twoją klasę.

Jakie prawa sobie przypisuję ?

Kostiumy nie są twoje tylko podjebane z virtuala czy jak mu tam - podpisujesz się pod siebie.

Woda tak samo - twoja nie jest tylko ..ukradziona z xenoxa - wykonałeś sam.

Beka z Ciebie chłopczyku, amoled rullez, cya i powo na starcie, serwera nie polecam.

@up asyria nie była moja tylko byłem grafikiem, nie moja wina że miałem dostęp do wszystkiego lol

@Medalowy Ty to w ogóle, jak chcę się pośmiać to wchodzę w twoje tematy, elo.

@edit2 działał od 18 do 22:)))))

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Kostiumy nie są twoje tylko podjebane z virtuala czy jak mu tam - podpisujesz się pod siebie.

Beka z Ciebie chłopczyku, amoled rullez, cya i powo na starcie, serwera nie polecam.

@up asyria nie była moja tylko byłem grafikiem, nie moja wina że miałem dostęp do wszystkiego lol

Do wszystkich którzy starają się jakoś zrozumieć jego wypowiedzi.

Za nim spróbujecie stracić czas na tego człowieka spójrzcie na to :

ez0fob.jpg

I teraz zastanówcie się czy jest jakikolwiek sens wchodzenia w dyskusje z tym "jakże dojrzałym człowiekiem" a tym bardziej wytłumaczenie mu że jest w błędzie.

Co do xenoxa, masz racje. Wodę kradliśmy zbiorowo. Pierw ze Smokiem lataliśmy z wiadrami i baniakiami a potem przyjechał True z Nukeyem z pompą wodną i w niecałe 3 godziny oczyściliśmy im wszystkie rzeki z serwera. Po raz kolejny odkryłeś prawdę o nas, stary szacun - serio.

Nie wiem co ty sobie myślisz tak naprawdę, nie wiem - liczysz że tymi postami gdzie 3/4 zdań są wymysłem twojej ubogiej wyobraźni odstraszysz graczy? Wejdź na Ts'a i posłuchaj co gracze sądzą o twoich wypowiedziach i czy ktoś w ogóle się Tobą przejmuje.

Żenua ;). Weź stary daj jakiś konkretny dowód że serwer jest syfem że nie wypali że to że tamto bo póki co jedyne co pokazujesz to twoje wymysły podparte brakiem jakiejkolwiek tezy :).

bez gif

Opublikowano

Chyba wątpisz w to co potrafię, nie mówię tu o DDosowaniu serwera, radzę zabezpieczyć stronkę, bo będziecie stać mniej niż Victoria, i gówno Ci do tego co robię, innowacja w świecie metina się dawno skończyła, i smoczku nie przypisuj sobie praw bo źle skończysz.

Zagrałbym ale jak widać idiotów w teamie nie brakuje, powodzenia a raczej przeżycia na starcie.

Jakbys wiedzial to Victoria nie miala problemow z ddosami czy dziurawa strona ;) True zrobil to co do niego nalezalo perfekcyjnie lecz Bemek zostawil serwer w takim stanie (Ja dopiero dostalem dostep na serwer tak jak wy) 

Polecam serwer jezeli bugow i dziur nie bedzie od strony plikow to postoja dlugo (Kot True odeprze kazdy atak) 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

imagus wyjdz z tego tematu, sam "robisz" tak denne servery ze az zal na nie patrzeć..

stoją po ,hmm 2 dni? Moze nawet nie xD

Hejtowanie ci nic nie da ,każdy twój server jest dnem ,a takim czymś sie nie dowartościujesz .

A propo prezentacji..

Zmień ostatnie zbroje na szamana bo są denne..

Skad bronie 75?

w ile max lvl?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

imagus wyjdz z tego tematu, sam "robisz" tak denne servery ze az zal na nie patrzeć..

stoją po ,hmm 2 dni? Moze nawet nie xD

Hejtowanie ci nic nie da ,każdy twój server jest dnem ,a takim czymś sie nie dowartościujesz .

A propo prezentacji..

Zmień ostatnie zbroje na szamana bo są denne..

Skad bronie 75?

w ile max lvl?

Bronie 75 - Szkatułka Generała Atlantydy

Max lvl - zalezy ile bedziesz expil

Opublikowano

@up asyria nie była moja tylko byłem grafikiem, nie moja wina że miałem dostęp do wszystkiego lol  a w twoim temacie pisałeś, że wymagasz " dostępu do ACP ", a niby to nie twoja wina ;), czyli już masz 1/2 wszystkiego, z czego to nie twoja wina bo ty tego nie wymagałeś :D

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

@up asyria nie była moja tylko byłem grafikiem, nie moja wina że miałem dostęp do wszystkiego lol  a w twoim temacie pisałeś, że wymagasz " dostępu do ACP ", a niby to nie twoja wina ;), czyli już masz 1/2 wszystkiego, z czego to nie twoja wina bo ty tego nie wymagałeś :D

Rozwaliłem serwer? Nie, tylko forum lekko ponieważ gdy mnie "wywalili" a raczej sam odeszłem z teamu nie zabrali mi rangi, problem? I miałem ją przez 24/48H potem lekko bawiłem się z Marratem w banowanie mnie (miałem nadal ACP), forum chciałem wywalić później ale jedyny ogarnięty Adrian mi zabrał ACP, gz. Coś jeszcze?

Jakie są parametry maszyny? Ovh, exone czy hosteam? ;)

ps, miałem dostęp do navi, acp (i tak forum było z zbugowaną licką) i ftp. W navi coś zrobiłem? Nie, tylko dałem TGM Macao który i tak miał dostać i sprawdzałem item_proto, w ftp coś zrobiłem? Nie, chciałem zmienić logo forum ale i tak mi nie działało. Więc ja>>>>>>>ty.

ps2, czekam na dalsze śmieszne hejty, jak do mnie piszecie to przynajmniej z poprawną polszczyzną i interpunkcją plox.

ps3, skoro pisaliście że TGM będą przez miesiąc i mają sprawdzać mapy a mają tylko /inv, aha, czyli rozumiem że grają normalnie itp? A na wojnach będzie /inv i w pvp? Tak samo na mapach, przez 2 tygodnie będą musieli no lajfić żeby mapy sprawdzać? Beka trochę.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Kiedy start.. w prezentacji tego nie widze nigdzie...

Strona główna jest? bo również nie widzę ..

Piątek 18:00. 

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Rozwaliłem serwer? Nie, tylko forum lekko ponieważ gdy mnie "wywalili" a raczej sam odeszłem z teamu nie zabrali mi rangi, problem? I miałem ją przez 24/48H potem lekko bawiłem się z Marratem w banowanie mnie (miałem nadal ACP), forum chciałem wywalić później ale jedyny ogarnięty Adrian mi zabrał ACP, gz. Coś jeszcze?

ps, miałem dostęp do navi, acp (i tak forum było z zbugowaną licką) i ftp. W navi coś zrobiłem? Nie, tylko dałem TGM Macao który i tak miał dostać i sprawdzałem item_proto, w ftp coś zrobiłem? Nie, chciałem zmienić logo forum ale i tak mi nie działało. Więc ja>>>>>>>ty.

ps2, czekam na dalsze śmieszne hejty, jak do mnie piszecie to przynajmniej z poprawną polszczyzną i interpunkcją plox.

ps3, skoro pisaliście że TGM będą przez miesiąc i mają sprawdzać mapy a mają tylko /inv, aha, czyli rozumiem że grają normalnie itp? A na wojnach będzie /inv i w pvp? Tak samo na mapach, przez 2 tygodnie będą musieli no lajfić żeby mapy sprawdzać? Beka trochę.

Ku**a wchodzisz w tematy serwerów i hejtujesz mimo tego, że serwery na których byłeś GM'em były zwykłą kpiną i gotowcami z MPC i nawet nie pisz, że nie bo Cię wyśmieje ;]

Sam nic nie potrafisz a hejtujesz inne serwery :) to co jest na tym serwerze Ty byś nie zrobił w połowie tego więc na ch*j drążyć temat?

Pozdro

Opublikowano

Kiedy start.. w prezentacji tego nie widze nigdzie...

Strona główna jest? bo również nie widzę ..

14.02.2014r o godzinie 18:00.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Ku**a wchodzisz w tematy serwerów i hejtujesz mimo tego, że serwery na których byłeś GM'em były zwykłą kpiną i gotowcami z MPC i nawet nie pisz, że nie bo Cię wyśmieje ;]

Sam nic nie potrafisz a hejtujesz inne serwery :) to co jest na tym serwerze Ty byś nie zrobił w połowie tego więc na ch*j drążyć temat?

Pozdro

kropka na końcu zdania*

potrafię*

chill*

co do gotowców to masz rację, teraz nie będę robił prezki dla gotowców.

system kostiumów #mpc

woda #xenox

nowe kostiumy #metin2zone

bronie #mpc #epvp

zbroje #epvp

czcionka #aline

wierzchowce #m2m

interface #mpc

nazwa królestw i wygląd #mpc

ulepki #imetin

icerun #mpc

>małe pytanie do tych miast, jak one wyglądają po ustawieniu 800x400? ciekawi mnie to..

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

kropka na końcu zdania*

potrafię*

chill*

system kostiumów #mpc

woda #xenox

bronie #mpc #epvp

zbroje #epvp

czcionka #aline

wierzchowce #m2m

interface #mpc

ulepki #imetin

icerun #mpc

>małe pytanie do tych miast, jak one wyglądają po ustawieniu 800x400? ciekawi mnie to..

Ty wgl nie rób prezentacji skoro wymagasz ACP tylko po to, by rozwalić komuś forum...

@

Wprowadzicie jakieś własne innowacje na serwer? Coś, czego jeszcze nie było, czy opieracie się na gotowcach i troche przerobionych modelach?

Opublikowano

kropka na końcu zdania*

potrafię*

chill*

system kostiumów #mpc

woda #xenox

bronie #mpc #epvp

zbroje #epvp

czcionka #aline

wierzchowce #m2m

interface #mpc

ulepki #imetin

icerun #mpc

Daj se już siana xD

Może i zajebali ale skleili to tak ze jest Git

55156122978248970490.png

Opublikowano

kropka na końcu zdania*

potrafię*

chill*

system kostiumów #mpc

woda #xenox

bronie #mpc #epvp

zbroje #epvp

czcionka #aline

wierzchowce #m2m

interface #mpc

ulepki #imetin

icerun #mpc

Imaguś, zatkaj się w końcu. Co patrzę temat to jesteś ty i walisz "hejty" na każdego serwer, z tego co patrzę, sam żeś gówno zrobił z serwerem. Radzę Ci się zamknąć i robić to co do ciebie należy, a nie latać i szukać zaczepki. 

Twoja postawa jest bynajmniej żałosna i dziecinna. Widzisz, że komuś coś dobrze wyszło, to musisz spamować, że wszystko skradzione. Nawet jeśli skradzione, to liczy się to co jest na serwerze a nie skąd. Pozdróweczki kolego :)

Opublikowano

Wow. #haker

Długo się uczyłeś logowania do ACP albo wchodzenia do bazy przez klienta jakim jest navicat? B)

@topic - powodzenia z serwerem.

Opublikowano

kropka na końcu zdania*

potrafię*

chill*

system kostiumów #mpc

woda #xenox

bronie #mpc #epvp

zbroje #epvp

czcionka #aline

wierzchowce #m2m

interface #mpc

ulepki #imetin

icerun #mpc

wiesz niezbyt lubie to robic no ale musze jestes takim idiota ze az zal dupe sciska ... jak mozna byc takim idiota jak ty ? wytlumacz mi to ? 

i jeszcze jedno pytanie po co wypisujesz te wszystkie bzdury ? nie podoba cie sie to spadaj ;) w gornym prawym rogu ekranu masz taki ,,X" wdus go i rozkoszuj sie uzyskaniem nowej umiejetnosci jaka jest zamykanie stron :) twoje hejty nie wnosza nic do tematu a tylko zasmiecasz forum ... osoby takie jak ty powinny juz byc dawno wynagrodzone przez administratorow warnami a na koncu banem .. no ale zapomnialem zawsze zadajesz jakies bezsensowne pytanie odnosnie tego serwa zeby nie dostac warna a i tak nie masz zamiaru tu grac wiec wykorzystaj nowa wiedze i wdus ten ,,X"

a i takie moje spostrzezenie odnosnie serwera i jego nowosci ;) ktos wrzuca na Epvp i mpc tuty i download roznych ,,nowosci" po to aby inni mogli z nich korzystac i wg mnie jesli ktos potrafi je wykorzystac to czemu mialby nie dodawac ich na swoj serwer ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...