Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 674
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ciekawie się zapowiada i chętnie wbije, bo z tego co widze to się napracowaliście.

Mam 2 pytania :

1. Strona i forum bedą 2 dni przed startem. A ile przed startem będzie można pobierać clienta ?
2. Czy jest już moze Oficjalny Ts3 Aurion ? Jak jest to prosze o IP.

Pozdrawiam Jarexs.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwer ciekawie się zapowiada i chętnie wbije, bo z tego co widze to się napracowaliście.

Mam 2 pytania :

1. Strona i forum bedą 2 dni przed startem. A ile przed startem będzie można pobierać clienta ?

2. Czy jest już moze Oficjalny Ts3 Aurion ? Jak jest to prosze o IP.

Pozdrawiam Jarexs.

1.Również w taki samym czasie,

2.Ts pojawi się znacznie wcześniej niż cała reszta ( myślę, że jutro otrzymacie pewną informację )

Opublikowano

W piątek o 18 .

14.02.2014

No tak, my nic nie umiemy jesteśmy dziećmi serwer na miesiąc full pod Isa serwer robiliśmy 4 dni Nic nie potrafimy sami zrobić dlatego na serwerze jest nowa fabuła nowe ulepki nowe dg nowy biolog nowe questy - masz racje stary, jesteśmy dziećmi które nic nie potrafią zrobić a ty jesteś pracownikiem GF i doskonale wiesz jak to jest robić serwer bo to ty przecież wymyśliłeś każdą broń zbroje i pozjadałeś wszystkie rozumy na świecie :)..

A co w prezentacji ma być więcej? Chodzi o to co jest na serwerze czy jak bogata jest prezentacja? Mamy dodać gołe panny byś stwierdził że prezentacja jest okej?

Serwer nawet nie wystartował nic nie wiesz o tym co chcemy wprowadzać ale mimo tego utrwalasz się w twojej tezie że znasz już przyszłość serwera, wiesz jaka jest Administracja - dosłownie czytając prezentacje ty już wiesz kiedy serwer padnie ile go robiliśmy i kim jesteśmy, nie wiem jak to zrobiłeś ale zazdroszczę takiej umiejętności oceniania ludzi i rzeczy.

Jeszcze  żeby twoje wypowiedzi były podparte jakąkolwiek tezą czy wyjaśnieniem sensownym, to jeszcze bym z tobą na poziomie porozmawiał, no ale jak ty wchodzisz i z góry do dołu wszystko skreślasz bo jest tak a nie inaczej to o czym my tu mówimy..

Skąd miecz? Ja na twoim miejscu bym się spytał skąd kultura osobista, maść na ból dupy i najlepiej spytaj kto się liczy z twoim zdaniem :).

Żegnam ozięble a ty dalej spamuj jakimi nieudacznikami nie jesteśmy.

Zapraszam wszystkich na start a takich ludzi nie słuchajcie bo to widać z jakim typem człowieka mamy do czynienia, sam nic nie zrobi ale cudzą pracę zmiesza z błotem nawet gdyby to było cudo nie z tej ziemi.

Nie muszę nic robić wole poczekać na takie pro serwery jak wasze zdumpic pliki i ELO i potem sprzedać za 20 mln bo takie zajebiste są ( Pozdro dla Avesti których zjebanych plików nawet za 10 zł nikt nie chcę kupić : < ) ....

Żeś się stary popisał jesteście tacy pro że dodaliście nowe ulepki na serwer i nowego biologa ?  No to gratki..

PS. Ostatni post w tym żałosnym temacie nie będę reklamy tutaj robił swoim fejmem , czekam na stronkę : (

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Prezentacja nie powala, dziwnie napisana.

Może prezka nie najpiekniejsza, ale liczy sie server :) u kogos moze byc piekna, cudowna prezentacja a server pobugowany wbij na server i będziesz wtedy oceniał. :)

Opublikowano

Ja bym wam proponował dodać misje.

Tera gimby myślo... "LOL WTF xD MISJE NA EASY HAHA BEKA"

Wlasnie takie misje za które na przykład dostawałoby się jakieś ulepszacze itp.

Gra to nie tylko expienie i pvp wiec warto to przemyslec ;p

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Mi również się prezentacja nie podoba..

Macie forum? IP.B?..

Tak będzie forum IPBOARD

Opublikowano

@imgauś, wszystko jest praktycznie dopięte na ostatni guzik, więc niestety, ale raczej nie.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Mi się nie podobają expowiska. Max lv to 254 a antlantyda v3 jest na 135lv a równina szlam na 130. Nie mogli byście dodać całkiem nowych map do 254 bo to troszkę bez sensu.

ddz8gi.png

Opublikowano

Um bo moze mapy bd dodawać wraz jak ktoś wbije np. 140 lvl. :D

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Mi się nie podobają expowiska. Max lv to 254 a antlantyda v3 jest na 135lv a równina szlam na 130. Nie mogli byście dodać całkiem nowych map do 254 bo to troszkę bez sensu.

Wszystko jest dobrze, było testowane exp jest doskonały.

@takiboteq: Mozliwe, że przy jakmiś update smok coś doda ;-)

xD ProUser xD

Opublikowano

Wbije, na kiedy przewidywany start?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Start serwer 14.02.2014r. (Piątek) Godzina: 18;00

xD ProUser xD

Opublikowano

Nie będzie trzeba, jak już mówiłem, exp jest dopasowany idealnie ;)

xD ProUser xD

Opublikowano

Odświeżam moją prośbę!
Można dostać bronie które są dla szamana pokolei i na który lvl?!

SSy, na których szaman trzyma broń wachlarz! Od 65+

25910293734825001774.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...