Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 674
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kostiumy (te plażowe) są na virtualmt2 (taki szczegół) :D

1. Nie reklamuj syfu

2. Jeżeli są udostępnione to są na serwerze który wymieniłaś bo sami co najwyżej mogą zielony piksel w paincie zrobić.

Zastanawia mnie jak będzie z tymi "teksturami Super AMOLED" bo mnie to strasznie rozbawiło, dzięki smok za ubaw. :D 

0LsM05U.png

Opublikowano

50 osób na VIP 1? :D Od kiedy?  Teraz u was siedzi 10 osób, no ale licze że zobaczę was aż 50 :D.

Na to pytanie odpowiedzi jeszcze nikt nie zna, wszystko będzie wprowadzane wtedy kiedy będzie potrzebne - wszystko zależy od tego jak szybko gracze rozwiną swoje postacie/eq/pety itd.

Lecz na pewno nie będziemy się ociągać z aktualizacjami, o to się nie martwcie.

EDIT:// Aktualnie jak widać konkurencja nie śpi, na nasz serwer Ts prowadzony jest atak ddos, przepraszamy za kłopot - z czasem atak powinien ustąpić i wszystko wróci do normy.

Chodziło mi o to że na TS siedzi 50 osób ogólnie ..

55156122978248970490.png

Opublikowano

Polecam zrobic juro badz po jutrze prezentacje na publikacji serwerów i dodac ankiete czy ludzie zagraja na serwerze czy nie :) To taki pomysl :)

Opublikowano

Na naszym TeamSpeak'u odbywa się konkurs!

Polega on na znalezieniu jak najciekawszych monutów, które zostaną dodane na serwer!

Po więcej informacji zapraszamy na nasz TS.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Na naszym TeamSpeak'u odbywa się konkurs!

Polega on na znalezieniu jak najciekawszych monutów, które zostaną dodane na serwer!

Po więcej informacji zapraszamy na nasz TS.

można dać na pw ? 

Opublikowano

można dać na pw ? 

Tu chodzi bardziej o TS'a, ponieważ nagrody będą na TeamSpeak'u

Więc lepiej jakbyś dał tam, nick sobie bym zapisał itp.

xD ProUser xD

Opublikowano

1. Nie reklamuj syfu

2. Jeżeli są udostępnione to są na serwerze który wymieniłaś bo sami co najwyżej mogą zielony piksel w paincie zrobić.

Zastanawia mnie jak będzie z tymi "teksturami Super AMOLED" bo mnie to strasznie rozbawiło, dzięki smok za ubaw. :D

Syfu, o kurwa ale mnie rozbawiłeś ziomek. Do pięt nie dorastasz nawet prezentacją tego "serwera", (cudzysłowia powinienem dać czcionką 84)

sygnatura3k.png

Opublikowano

Zapytam bo nie przekopie sie przez spam a na prezentacji nie widziałem Kiedy start ?

To napewno nie kolejny FAKE ?

Start 14.02.2014r o 18;00. Nie nie jest. ;)

xD ProUser xD

Opublikowano

No no fajny serwer ;]

PS. Tylko mi się wydaje że szaman przypakował ( patrz nowe kostiumy ) :D

Opublikowano

Po zawiedzeniu się na Victori szukam trochę desperacko jakiegoś nowego serwera ale jak widzę ten to chyba jednak nie tak desperacko.

Ile tu w ogóle tych pierdół jest..te kd,max lv. Kasy to widzę będzie w uj.. nie no powodzenia, mimo to serwer nie dla mnie. 

; )

Opublikowano

Macie to forum?

@Medalowy dostanę odpowiedź na moje pytanie Techniku Forum?

Sam do mnie takie rzeczy wypisujesz i sie pytasz a teraz jego męczysz - daj spokój.

Fajne kostiumy nawet te plażowe, podobają mi się.  Będzie dodawać może jakieś jeszcze w przyszłości, albo może jakieś komplety fryzur do tego?

Opublikowano

Sam do mnie takie rzeczy wypisujesz i sie pytasz a teraz jego męczysz - daj spokój.

Fajne kostiumy nawet te plażowe, podobają mi się.  Będzie dodawać może jakieś jeszcze w przyszłości, albo może jakieś komplety fryzur do tego?

Mam już wyexportowane modele fryzur.

Ale to już znacznie po starcie, myślę, że dwa, trzy tygodnie.

Opublikowano

Zapraszam do gildii Republika w królestwie Chunjo kontakt na razie na PW oraz na TS . Kanał 4.

Zapraszamy !!! <3

2m7t3zm.jpg

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Kilka pytań :

Czy będe w stanie ubić bossa (Tych lepszych 150+) Solo Daggerem? Z perfect eq itp ?:D

Częste eventy?Bo jesteś z tego znany ^^

Co będzie w IS?

Czy jest jeszcze rekrutacja na TGM( Odpisz na pw xD)

Czy kostiumy będą dawały bonusy?

Ile sie spodziewasz ludzi na starcie?

Wystarczy .:D

Opublikowano

Zapraszam do gildii Republika w królestwie Chunjo kontakt na razie na PW oraz na TS . Kanał 4.

Zapraszamy !!! <3

2m7t3zm.jpg

Nie ma królestwa Chunjo teraz jest Kakashi.

Kilka pytań :

Czy będe w stanie ubić bossa (Tych lepszych 150+) Solo Daggerem? Z perfect eq itp ? :D

Częste eventy?Bo jesteś z tego znany ^^

Co będzie w IS?

Czy jest jeszcze rekrutacja na TGM( Odpisz na pw xD)

Czy kostiumy będą dawały bonusy?

Ile sie spodziewasz ludzi na starcie?

Wystarczy . :D

1.Nie, bossy są na dungeonach, czyli bez pomocy przyjaciół żadną klasą pierwszy raz na niebiosach z eq -160, nie dasz rady.

2.Sam sobie odpowiedziałeś.

3.Zapewne kostiumy, pd`ki, mounty... [każdą z wymienionych rzeczy można dropnąć, oprócz kostiumów, nie dają one bowiem bonusów].

4.Na obecną chwilę nie zapowiada się.

5.Up, nie

6.500 ~ 700

Opublikowano

Mam już wyexportowane modele fryzur.

Ale to już znacznie po starcie, myślę, że dwa, trzy tygodnie.

Kostiumy buchnąłeś z vrtuala, ale widać że iloraz inteligencji nie pozwala na wyciągnięcie fryzurek D:D:D

Wstyd, tym bardziej że to chyba 4 serwer o nazwie WIELKA PORAŻKA tego pseudo admina

sygnatura3k.png

Opublikowano

Kostiumy buchnąłeś z vrtuala, ale widać że iloraz inteligencji nie pozwala na wyciągnięcie fryzurek D:D:D

Wstyd, tym bardziej że to chyba 4 serwer o nazwie WIELKA PORAŻKA tego pseudo admina

Twoja wypowiedź nic nie wnosi, kostiumy pochodzą z hiszpańskiego jak domniemam serwera, ponieważ w nazwach modeli są kolory po hiszpańsku ( blanco itd.)

Virtuala można wypakowac nexusem w 1 sekundkę, więc nie wyjeżdżaj mi tu z takimi tekstami, że nie dałem rady wypakować.

Pseudo administracja ? - oceniasz, nie widząc nas w pracy.

Twoja wypowiedź jest amoralna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...