Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy i ostatni raz przywołuje do porządku.

To nie jest piaskownica tutaj też obowiązują zasady.

Ludzie szanujcie się nawzajem

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 674
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie szanujcie się nawzajem!

Podłączam się, to Forum a nie chlew.

Wypowiadajcie się na temat serwera.

Swoją drogą, super się zapowiada.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ludzie szanujcie się nawzajem!

Podłączam się, to Forum a nie chlew.

Wypowiadajcie się na temat serwera.

Swoją drogą, super się zapowiada.

Naprawdę, szkoda mi tego forum, stale raportuję na jakże szczodrych w krytykę i "hejty" userów forum w tym temacie od

samego początku, miło, że po 5 dniach pojawili się Moderatorzy.

Teraz mogę was poinformować o tym, że serwer przeszedł obszerne badania zadawanych obrażeń zarówno z hitów jak i skili,

co do wypowiedzi typu, sklejanka, złodzieje ;

Tu wam wytłumaczę na czym polegają [DL] oraz [TuT]`ki - czytamy -> podoba nam się -> dodajemy na serwera.

Po raz tysięczny powtórzę, że woda w Xenoxie jest w innej jakości i leciutko innym kolorze, wzór ten sam to się zgadza, ale bynajmniej nie jest on zaczerpnięty z serwera @Pawemol13 tylko z clienta Rykoxa.

Kostiumy, które są na Virtualu są od hiszpańskich kolegów, którzy je UDOSTĘPNILI DO UŻYTKU PUBLICZNEGO.

Kolejne zmiany w cliencie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1147128-ssaurion-wyrazista-woda-100-autorstwa/
Opublikowano

Pozdro 600 NA ŁAZARSKIM REJONIE NIE JEST KOLOROWO CZASEM ZAPIJA SIE SMUTKI I BYWA CHILLOUTOWO !

Jaka będzie cena zmianki skilli w IS ?

Planujecie jakies raty na starT?

Jakis event w sobote ?

55156122978248970490.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo dobrze. tylko jedno ale:Nie dawajcie zmiany skilli ani  do zdobycia  w grze, ani w IS :). To jest priorytet:).  

Opublikowano

Hahahaha  ! :D

True który to już serwer 30?

VictoriaMt2 nawet nie wystartowala :(

Do tematu skad truta ;)))

A cóż ja mogę zmienić?

Że trafiam na tępych ludzi nic nie potrafiących,i wychowanych tylko na 5 poradnikach z MPC to nic nie poradze,sponsoruje większość ofert wydających się ciekawymi,lecz w większości wszystko wychodzi w praniu...

Przypominam Tobie kolego ja jestem tylko sponsorem gwarantuje zabezpieczenia,maszyny na ts3/gre i reklamę,all dopełniałem a nawet wychodziłem poza swój zakres obowiązków a co dostawałem w zamian?8 faktur do opłaty,a serwer już upadł :)

Prosta sprawa,teraz podchodzę ogółem do wiekszości rygorystycznie,lecz co i jak sie potoczy zalezy tylko i wylacznie od techników serwera,ja wszystko wypełniam z dokładnością.

Pozdrawiam

True..

Opublikowano

Hahahaha  ! :D

True który to już serwer 30?

VictoriaMt2 nawet nie wystartowala :(

Do tematu skad truta ;)))

Victoria wystartowala (5minut postala) przez technika Creativa aka Bemka ktory nie udostepnil nam clienta (Nam- reszcie TEAMU) po swojej jakze pieknej edycji w ktorej zmienil tylko przerabianie broni z 75 i usunal snieg zostawil questy z bety,drop ustalal w sobote bo zapomnial. Ja z Luzerem dostalem clienta w sobote tak jak gracze chociaz bylem w Team'ie tak jak i Luzer (Ja z Luzerem stworzylismy te pliki lecz oddalismy spowodu braku czasu na edycje. On mial jeden swoj serwer wiec myslelismy  ze cos potrafi okazalo sie ze pobugowal nam tak te pliki ze...

Napisze to jeszcze raz.. True to uczciwy chlop mozna mu zaufac w 100%-centach. Strone zrobil ts'a zrobil maszyna dobra byla lecz Bemek (Oklamywal nas (Team i graczy) i pobugowal serwer. Jak wkoncu wbilem na dedyka to oczywiscie z Luzerem praw nie dostalismy stalem jak glupi i odpisywalem szeptajac na pw

Nawet nie usunal questa na 10lvl zagadke za ktora dostawalo sie brylke. 

Clienta niechcial upnac pod pretekstem zatrzymywania mu sie w 15%-centach 

@ Topic Czy macie zamiar wprowadzic kostium hwang ? tak jak na drugim serwerze True ?

@ True radze tobie teraz sprawdzac dokladnie oferty (Wbic na serwer i zobaczyc co i jak)

40117680099074104760.gif                                                 

Pomocnik
Opublikowano

Juz mozecie robic wh, tak sie napalilem jak pies na suczke.

Kostiumy sa z gry C9 Online btw, ale jebie mnie to.

Na 120983109% zagram, bo niektore kurewski* nieuki nie potrafia zrobic serwera, czyli ?

Ten jest zajebisty, ELO.

Opublikowano

Nie bylo tego nawet w planach,

W sobote osobiscie spodziewam sie juz 120 lvl wiec moze oxik

120 ?

W piątek start i gram do soboty do 10;00 no life kat 24./7 xD

wbije 150 +

55156122978248970490.png

Opublikowano

Która postać u was jest najsłabszym ogniwem ?

Na każdym serwerze jest tak, że któraś postać albo będzie słabsza od którejś albo mocniejsza, u was jak jest ?

Skąd bronie na 75 poziom ?

Jak z expem, trzeba poświęcić kupe czasu na wbicie maxa ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Na każdym serwerze jest tak, że któraś postać albo będzie słabsza od którejś albo mocniejsza, u was jak jest ?

Nie ma najsłabszego ogniwa Heller dorównuje Daggerowi, Smokwi, Mentalowi.

Do 150 idzie dobrze, jednak potem będziesz musiał się poświęcić i kupić kilka butelek z expem, żeby dobić.

Które miasto odpowiada za Jinno i Shinso? Oby server nie znudził sie tak szybko jak dreikon a był równie dobry  ;)

Mamy znacznie więcej autorskich pomysłów, kalibru ,żetonów, symboli zwierzaków, nie znudzi Ci się szybko :)

Opublikowano

Nie ma najsłabszego ogniwa Heller dorównuje Daggerowi, Smokwi, Mentalowi.

Do 150 idzie dobrze, jednak potem będziesz musiał się poświęcić i kupić kilka butelek z expem, żeby dobić.

Mamy znacznie więcej autorskich pomysłów, kalibru ,żetonów, symboli zwierzaków, nie znudzi Ci się szybko :)

No właśnie, o co chodzi z tymi butelkami expa ?

Chodzi oto, że dany gracz np. zapełni jedną butelkę swoim doświadczeniem np. 50% mając 145 poziom, a ja mogę użyć tej butelki np. na 150 poziomie i dostanę 50% doś ?

No a przecież serwer dopiero startuje, a Ty napisałeś żeby wbić większy niż 150 poziom to będę musiał kupić kilka butelek, a przecież gracze dopiero zaczynają i nie będą mieć takich butelek :P

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

No właśnie, o co chodzi z tymi butelkami expa ?

Chodzi oto, że dany gracz np. zapełni jedną butelkę swoim doświadczeniem np. 50% mając 145 poziom, a ja mogę użyć tej butelki np. na 150 poziomie i dostanę 50% doś ?

No a przecież serwer dopiero startuje, a Ty napisałeś żeby wbić większy niż 150 poziom to będę musiał kupić kilka butelek, a przecież gracze dopiero zaczynają i nie będą mieć takich butelek :P

Źle to rozumiesz,

przykładowo poziom 95 wkłada do butelki swoje 50% (tj. chyba 15kk/kkk expa) ty ją otwierasz i dostajesz (15kk/15kkk expa) i masz tyle % na ile wystarczy.

Butelki dropią również z metinów na wybranych mapach.

Ale myślę, że na 150 0,51 z moba w av4 nie jest złym wynikiem :)

Opublikowano

Źle to rozumiesz,

przykładowo poziom 95 wkłada do butelki swoje 50% (tj. chyba 15kk/kkk expa) ty ją otwierasz i dostajesz (15kk/15kkk expa) i masz tyle % na ile wystarczy.

Butelki dropią również z metinów na wybranych mapach.

Ale myślę, że na 150 0,51 z moba w av4 nie jest złym wynikiem :)

Osobiście był bym zadowolony, gdyby z spota leciało 1,5% ( PD IS + PD z gry ).

Tak się przyzwyczaiłem i jak dla mnie jest to zadowalający wynik :)

Tak przy okazji :)

Skąd nowe kostiumy/wierzchowce ?

Co będzie w IS ?

Osobiście myślę, że fajnie się zapowiada :)

Jeśli True jest sponsorem to raczej nie wypału nie będzie :P

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Osobiście był bym zadowolony, gdyby z spota leciało 1,5% ( PD IS + PD z gry ).

Tak się przyzwyczaiłem i jak dla mnie jest to zadowalający wynik :)

Tak przy okazji :)

Skąd nowe kostiumy/wierzchowce ?

Co będzie w IS ?

Osobiście myślę, że fajnie się zapowiada :)

Jeśli True jest sponsorem to raczej nie wypału nie będzie :P

Mogę Cię zapewnić, że nie ma żadnych bugów sam o to zadbałem.

Bronie na 75 pochodzą z : Szkat. Generała Atlantydy V1, mobki z av4, mobki z av5

Kostiumy z is/oxa, wierzchowce są w is oraz u stajennego, zbieraj symbole zwierzaków i wymień na swojego wymarzonego wierzchowca!

Jeszcze nie mamy pełnej listy przedmiotów.

Opublikowano

Mogę Cię zapewnić, że nie ma żadnych bugów sam o to zadbałem.

Bronie na 75 pochodzą z : Szkat. Generała Atlantydy V1, mobki z av4, mobki z av5

Kostiumy z is/oxa, wierzchowce są w is oraz u stajennego, zbieraj symbole zwierzaków i wymień na swojego wymarzonego wierzchowca!

Jeszcze nie mamy pełnej listy przedmiotów.

Chociaż tyle, że stalki są w sklepie.

Jak dla mnie z tymi broniami na 75 to trochę do d*py.

Na początku jedynie dropią z szkatułek, więc na początku można pomarzyć o zatrutym :)

Jedno jest pewne, na początku ceny będą kosmiczne.

Co do wierzchowców to gracz nie korzystając z is ma dostęp do tych smętnych, starych, paskudnych wierzchowców ?

A te nowe są tylko w IS, i pewnie dają jakieś premium bony ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Chociaż tyle, że stalki są w sklepie.

Jak dla mnie z tymi broniami na 75 to trochę do d*py.

Na początku jedynie dropią z szkatułek, więc na początku można pomarzyć o zatrutym :)

Jedno jest pewne, na początku ceny będą kosmiczne.

Co do wierzchowców to gracz nie korzystając z is ma dostęp do tych smętnych, starych, paskudnych wierzchowców ?

A te nowe są tylko w IS, i pewnie dają jakieś premium bony ?

wierzchowce jak i zarówno kostiumy nie dają bonusów, 

stare, smętne wierzchowce zostały zastąpione wyżej wymienionymi wierzchowcami,

powtórzę, nienawidzę serwerów pod is, dlatego wszystko co jest w is jest do zdobycia w grze

Opublikowano

Smok, a jak tam idą prace nad stroną główną i nad innymi sprawami?

Kiedy możemy się spodziewac strony glownej, klienta, forum i włączonej już rejestracji?

Opublikowano

wierzchowce jak i zarówno kostiumy nie dają bonusów, 

stare, smętne wierzchowce zostały zastąpione wyżej wymienionymi wierzchowcami,

powtórzę, nienawidzę serwerów pod is, dlatego wszystko co jest w is jest do zdobycia w grze

Mi bardziej chodziło o te stare, nudne wilki/dziki/lwy/tygrysy.

Jeśli te nowe wierzchowce można zdobyć zarówno w grze jak i w IS to jest git.

@ Teraz doczytałem, już rozumiem. Nie będzie wilków/dzików etc....

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

No to jak serwer nie ma zbytnio pod IS to mi się podoba chyba zagram na tym serwerze :).

ddz8gi.png

Opublikowano

Kiedy strona główna i klient ?

UP, ja również zawitam na serwerze, jeśli serwer nie jest pod is a przedmioty z is'u można zdobyć w grze to będzie gites.

2e7beb469d579.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...