Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpię, są lepsze, a to jest sklejka paru serwerów. ;p

ps, dobre macie zabezpieczenia? bo szykuję się na was parę serwerów. :)

Mój kot będzie pilnował maszyny więc myślę że każdy atak zostanie przez niego zjedzony,bo to taki biedny głodomorek :>

• Odpowiedzi 674
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój kot będzie pilnował maszyny więc myślę że każdy atak zostanie przez niego zjedzony,bo to taki biedny głodomorek :>

sadze ze twoj ,,kotek" moze sobie nie poradzic :) bo konkurencja nie spi a czuwa ;) postaraj sie o lepsze zabezpieczenia 

jestem ciekawy co bedzie z tymi zetonami i ile ich bedzie lecialo z metka ;)

heallerem ubije sam metka ? czy bede musial robic sobie dropka ?

Opublikowano

Tak jak na poprzednich KILKU serwerach sponsorowanych przez Ciebie, ktore padały zanim wstały? Conajmniej 2 w styczniu^^

Aha. Cudownie sie zapowiada. Tak jak pisalem True trzepie sobie przy liczniku Dreikona i ma nadzieje, ze zlapie drugi taki serwer. Szkdoa, ze wszystko mu wyPADA z rąk huehuehue

Mnie ciekawi fakt, ze szamanem smokiem da rade solo wyexpic max 130 przy spinaniu posladow gdy max jest 254, potem trzeba robic pt z 7 Wp i 1 Smoka czy jak? Ktorys z adminow pisal o tym 130.

zhda.png

Opublikowano

sadze ze twoj ,,kotek" moze sobie nie poradzic :) bo konkurencja nie spi a czuwa ;) postaraj sie o lepsze zabezpieczenia 

Każdą postacią ubijesz metina, tylko w różnych odstępach czasowych. Wiadomo, że Body czy WP ubiją go szybciej, poniewaz mają skille wspomagające. ;)

UP: Oczywiście! Masz rację true to taki idiota, że wyrzuca 1k + na serwer po to, aby zrobić reklamę Dreikonowi z której przybędzie 10/20 graczy!

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Poradził sobie na każdym serwerze,i na tym da rade! :>

Tak jak na poprzednich KILKU serwerach sponsorowanych przez Ciebie, ktore padały zanim wstały? Conajmniej 2 w styczniu^^

Aha. Cudownie sie zapowiada. Tak jak pisalem True trzepie sobie przy liczniku Dreikona i ma nadzieje, ze zlapie drugi taki serwer. Szkdoa, ze wszystko mu wyPADA z rąk huehuehue

Mnie ciekawi fakt, ze szamanem smokiem da rade solo wyexpic max 130 przy spinaniu posladow gdy max jest 254, potem trzeba robic pt z 7 Wp i 1 Smoka czy jak? Ktorys z adminow pisal o tym 130.

Padały zanim wstały o.O

Victoria i Edoria?Victoria nawet nie miała okazji tak na prawde wystartować bo technik jest pół mózgiem natomiast Edoria miała tak pięknego game który po prostu padał jak mucha przy byle jakiej komendzie wywalającej chanele-proste?proste ;)

Zabezpieczenia jakie oferuje nie mają nic stycznego z tym dlatego piszesz lekkie bzdury ale czasami każdy musi się doinformować :)

Pozdrawiam!

True!

Opublikowano

Wątpię, są lepsze, a to jest sklejka paru serwerów. ;p

ps, dobre macie zabezpieczenia? bo szykuję się na was parę serwerów. :)

ps. Zacznij używać mózgu. Któryś to już twój post sugerujący to samo "Serwer gówno sklejka paru serwerów"

Nie podoba ci się TO WYJDŹ W KOŃCU Z TEJ Prezentacji no life bo w każdej stronie tematu jest twój zbędny post.

Bonus BGC na łazarskim rejonie w złotej koronie będzie bronił maszyny . Damy sobie rade

To że szykuje się na nas parę serwerów świadczy tylko o tym że jesteśmy na tyle dobrym serwerem by zrobić im konkurencje i zabrać graczy.

Dziękuje dobranoc :)

bez gif

Opublikowano

Kolejna aktualizacja:

• włączono w pełni działający Event Walentynkowy,
  • poprawiono ikonki wybranych przedmiotów,
  • dodano drop owoców życia,
  • edytowano wymienianie u stajennego,
  • załatano game,
  • sprawdzono wszystkie questy na serwerze - działają pięknie,
  • dodano wspólny czat,
  • edytowano maksymalną ilość Yang w eq. teraz jest to 2,1kkk,
  • poprawiono grafikę clienta.

Jak widać wszystko jest dociągnięte na ostatni guzik, mi i zarówno wam zostaje czekać do startu serwera.

Opublikowano

Kolejna aktualizacja:

• włączono w pełni działający Event Walentynkowy,
  • poprawiono ikonki wybranych przedmiotów,
  • dodano drop owoców życia,
  • edytowano wymienianie u stajennego,
  • załatano game,
  • sprawdzono wszystkie questy na serwerze - działają pięknie,
  • dodano wspólny czat,
  • edytowano maksymalną ilość Yang w eq. teraz jest to 2,1kkk,
  • poprawiono grafikę clienta.

Jak widać wszystko jest dociągnięte na ostatni guzik, mi i zarówno wam zostaje czekać do startu serwera.

Czy na serwerze jest / zamierzacie zrobić takie coś jak Toogle Skill ?

Opublikowano

ps. Zacznij używać mózgu. Któryś to już twój post sugerujący to samo "Serwer gówno sklejka paru serwerów"

Nie podoba ci się TO WYJDŹ W KOŃCU Z TEJ Prezentacji no life bo w każdej stronie tematu jest twój zbędny post.

Bonus BGC na łazarskim rejonie w złotej koronie będzie bronił maszyny . Damy sobie rade

To że szykuje się na nas parę serwerów świadczy tylko o tym że jesteśmy na tyle dobrym serwerem by zrobić im konkurencje i zabrać graczy.

Nie przejmuj się nim ;) serwery na których był w teamie stały mniej niż zapowiedź na mpc xDD

Na każdy serwer szykują się ludzie by ddosować, lecz nie z każdym sobie poradzą

Opublikowano

Była beta bądź tez będzie?

Była już beta, teraz czekamy na start ;)

xD ProUser xD

Opublikowano

Była beta bądź tez będzie?

Była beta i po 15 minutach po becie na serwer leciały ddos'y :). Była beta i już się zakończyła z ww  powodów.

14 start tak wiec beta już zbedna :)

bez gif

Opublikowano

Czekam na start a i 

Jeżeli mam zamiar grać Daggerem Ninja to np z dobrym eq i bonami pod grote potrzebny mi buff ?

Zależy jak jak wyskilujesz postać ;) ale jakieś tam bufy by sie przydaly, moim zdaniem. :)

Opublikowano

Nie przejmuj się nim ;) serwery na których był w teamie stały mniej niż zapowiedź na mpc xDD

Na każdy serwer szykują się ludzie by ddosować, lecz nie z każdym sobie poradzą

hehe ostatnio przbil to!!! byl w teamie i serw padl przed startem :D mistrzostwo

a co do serwa zapowiada sie spoko

czekam na niego

Opublikowano

hehe ostatnio przbil to!!! byl w teamie i serw padl przed startem :D mistrzostwo

a co do serwa zapowiada sie spoko

czekam na niego

No cóż przywykliśmy do tego że 3/4 hejterów z tego tematu ma do nas problem bo ich serwery nie wypaliły bądź są zazdrośni o Bóg wie co i robią wszystko by was zniechęcić do gry na Aurionie.

Jednakże mimo to widzę że większość z was kuma bazę i wiecie czemu kto sieje ferment i nie dajecie się omamić jak dzieci ;)

Do zobaczenia na starcie

bez gif

Opublikowano

@UP: Tak ;)

xD ProUser xD

Opublikowano

Chyba wątpisz w to co potrafię, nie mówię tu o DDosowaniu serwera, radzę zabezpieczyć stronkę, bo będziecie stać mniej niż Victoria, i gówno Ci do tego co robię, innowacja w świecie metina się dawno skończyła, i smoczku nie przypisuj sobie praw bo źle skończysz.

Zagrałbym ale jak widać idiotów w teamie nie brakuje, powodzenia a raczej przeżycia na starcie.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Chyba wątpisz w to co potrafię, nie mówię tu o DDosowaniu serwera, radzę zabezpieczyć stronkę, bo będziecie stać mniej niż Victoria, i gówno Ci do tego co robię, innowacja w świecie metina się dawno skończyła, i smoczku nie przypisuj sobie praw bo źle skończysz.

Zagrałbym ale jak widać idiotów w teamie nie brakuje, powodzenia a raczej przeżycia na starcie.

Jesteś bezczelny, twoja wypowiedź jest prowokująca, podkreśla to twoją klasę.

Jakie prawa sobie przypisuję ?

Opublikowano

Masz rację, w teamie same neosy !

Przypominam Ci !

ez0fob.jpg

qv96az.jpg

peu6ja.jpg

xD ProUser xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...