Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 674
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy start ? Link do clienta mozna prosic ?

Start 14.02.2014 o 18:00, clienta jeszcze nie ma.

Opublikowano

czy to nie bedzie kolejny niewypal jak victoria ? bo widze True w team ;/ victoria tez ladnie sie zapowiadala a wyszlo jak wyszlo ..
serwer moze byc swietny bo duuuuzoo roznych rzeczy i nie znudzi sie pewnie zbyt szybko natomiast zastanawia mnie po co atlantyda v2 i v3 skoro jest jakas mapka na 93 lvl a atla v2 od 105 
dla mnie to troche dziwne ;) co do expa w ile wbije max lvl ? nie chce mi sie szczerze mowiac grac na kolejnym ,,easy" ktory okaze sie byc mediumem i wbijac max lvl w 2 miesiace;)
czy Healler bedzie mial jakies szanse ? bo na wiekszosci serwerow nikt nie gra heallerem (jest za slaby i nie oplaca sie go robic przez mala ilosc leczenia ) 
czy na tym serwie rowniez bedzie BM najlepszy i niczym innym nie bedzie mozna wygrac pvp ? 
bedzie oplacalo sie robic dzwonki na szamana ? na wiekszosci serwerow nie oplaca sie ich robic 

Opublikowano

W ile dni max lvl tak na oko będzie się wbijać?

Dużo nowości moim zdaniem, mam nadzieje, ze się połapie.

Zawitam na starcie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

czy to nie bedzie kolejny niewypal jak victoria ? bo widze True w team ;/ victoria tez ladnie sie zapowiadala a wyszlo jak wyszlo ..

serwer moze byc swietny bo duuuuzoo roznych rzeczy i nie znudzi sie pewnie zbyt szybko natomiast zastanawia mnie po co atlantyda v2 i v3 skoro jest jakas mapka na 93 lvl a atla v2 od 105 

dla mnie to troche dziwne ;) co do expa w ile wbije max lvl ? nie chce mi sie szczerze mowiac grac na kolejnym ,,easy" ktory okaze sie byc mediumem i wbijac max lvl w 2 miesiace;)

czy Healler bedzie mial jakies szanse ? bo na wiekszosci serwerow nikt nie gra heallerem (jest za slaby i nie oplaca sie go robic przez mala ilosc leczenia ) 

czy na tym serwie rowniez bedzie BM najlepszy i niczym innym nie bedzie mozna wygrac pvp ? 

bedzie oplacalo sie robic dzwonki na szamana ? na wiekszosci serwerow nie oplaca sie ich robic 

dużo pytań zadajesz, na wszystkie znam odpowiedź,

zacznijmy od kwestii Victorii, upadła, bo była pobugowana i nie opłacało się reanimować,

Atlantydy są po to, że w każdej znajduję się Generał (inny), dropią z niego przepustki,

max level nie zajmie Ci 2 miesięcy zapewniam to,

jak już wspominałem Heller równie dobrze sprawdzi się w pvp jak dagger, smok czy body.

Opublikowano

Po 1.  To nie wina true, że Victoria padła, tylko administracji tego serwa. Było tyle bugów, że masakra.

Po 2. True wywiązał się z tego co miał zrobić: forum/strona/ts/maszyna/reklama.

Po 3. Zanim coś napiszesz pomyśl pierw trochę i poczytaj, a nie dajesz w ciemno. Nasz serwer jest dopracowany smok poświęcił masę czasu by stworzyć ten serwer.. wszystkie bugi z bety zostały wyłapane i naprawione, wprowadzone poprawki itp. U nas nie będzie tak jak z Victorią ! Zapraszamy !

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Macie zamiar zmienić tą syfną prezentacje?

hahahahhaha twój serv ci padł i teraz co ? Czyjś będziesz hejcił ? Po co dałeś fluorine dostęp do plikow ? mowilem ci ,ze to kradziej ...

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Zmieńcie te mapy na wyższy lvl, bo są okropne... Moim zdaniem już lepsze są te z PL'a na 90+. Poza tym to zapowiada się fajnie i wbiję, mam nadzieję, że się nie zawiodę ;)

Opublikowano

Hmm, jak dla ciebie jest syfna to zrób lepsza ta jest wystarczająca  i najważniejszy jest server nie prezentacja po drugie padl ci server i nie masz co robic tylko hejtowac?

Opublikowano

Skoro jest syfna  to po co tutaj wchodzisz? :D.

Jak ci się nie podoba to nie musisz jej oglądać, taka doskonale wystarczy :). Staramy się o to żeby serwer był dobry a nie będziemy na ostatnie dni przed startem dbac o prezentacje, proszę Cię;)

bez gif

Opublikowano

hahahahhaha twój serv ci padł i teraz co ? Czyjś będziesz hejcił ? Po co dałeś fluorine dostęp do plikow ? mowilem ci ,ze to kradziej ...

Y ja nie byłem twórcą tamtego serwera tylko grafikiem, i tak hejtuje bo mogę, Flou nie jest złodziejem tylko wymieniał pliki pół mózgu.

ps, dodajcie drop broni z metków to wbiję ja i parę innych osób bo nie wyobrażam sobie 5 trut na miesiąc dla serwera.

@up prezentacja też jest ważna, zrobić ramki w photoscape to ja też umiem.

Od flou : Po 1 nic nie ukradłem po naprawiałem te pliki le ,gdy zauważyłem jak client jest zjebany mi się odechcialo gorzej niż na tanirusie.I niby po co miałbym "kraść" swoje pliki? xD

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Po 1.  To nie wina true, że Victoria padła, tylko administracji tego serwa. Było tyle bugów, że masakra.

Po 2. True wywiązał się z tego co miał zrobić: forum/strona/ts/maszyna/reklama.

Po 3. Zanim coś napiszesz pomyśl pierw trochę i poczytaj, a nie dajesz w ciemno. Nasz serwer jest dopracowany smok poświęcił masę czasu by stworzyć ten serwer.. wszystkie bugi z bety zostały wyłapane i naprawione, wprowadzone poprawki itp. U nas nie będzie tak jak z Victorią ! Zapraszamy !

Nie wina calej administracji a Bemka ktory nie udostepnil nam clienta by przetestowac (Na becie tyle bugow nie bylo zanim Luzer nie oddal plikow Bemkowi. Ja dostalem clienta tak samo jak i wy (na serwer dopiero w sobote po 20 wbilem ;) zapytajcie ludzi z bety ze takich bugow jak tam nie bylo.

True zrobil to co mial zrobic i zrobil to dobrze 

@ Polecam serwer od Ddosow napewno nie padnie (True)

@ Imagus tylko ten wasz serwer "Asy****ria" mial gorsza prezke bo kradziona od Bardasa; )

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Rozumiem że prezentacja jest ważna ale zobacz, za tydzień w piątek ktoś na tą prezentacje zwróci uwagę? Nie, wystartuje serwer i 100% skupienia poleci na serwer a później ewentualnie na dyskusje na temat serwera :).

bez gif

Opublikowano

Y ja nie byłem twórcą tamtego serwera tylko grafikiem, i tak hejtuje bo mogę, Flou nie jest złodziejem tylko wymieniał pliki pół mózgu.

ps, dodajcie drop broni z metków to wbiję ja i parę innych osób bo nie wyobrażam sobie 5 trut na miesiąc dla serwera.

@up prezentacja też jest ważna, zrobić ramki w photoscape to ja też umiem.

Od flou : Po 1 nic nie ukradłem po naprawiałem te pliki le ,gdy zauważyłem jak client jest zjebany mi się odechcialo gorzej niż na tanirusie.I niby po co miałbym "kraść" swoje pliki? xD

To nie prezentacja twojego serwera, nikt nie chce tutaj o nim czytać, tu się wchodzi, żeby poczytać o Aurionie, nie o powodach upadku twojego serwera.

Co do kożuchów, wrzucę ss`y, dodatkowo dołączę wam nowy dungeon dla wyższych poziomów ( od 185 ), na którym spotkacie zupełną nowość,

Auriońskiego Rycerza ( elf ) .

Opublikowano

To nie prezentacja twojego serwera, nikt nie chce tutaj o nim czytać, tu się wchodzi, żeby poczytać o Aurionie, nie o powodach upadku twojego serwera.

Co do kożuchów, wrzucę ss`y, dodatkowo dołączę wam nowy dungeon dla wyższych poziomów ( od 185 ), na którym spotkacie zupełną nowość,

Auriońskiego Rycerza ( elf ) .

Czytaj dokładnie co piszę, bo jak na razie to słabo Ci wychodzi.

A Ty prmk cicho bądź, spinasz o to że Ci prezki nie zrobiłem i serwer 5 min działał  xD  xD  xD

Jak z dropem yang? Macie stronę? Jest chunjo? W ile max? Może zagram, lecz patrząc na administracje mi się odechciewa. 

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

A Ty prmk cicho bądź, spinasz o to że Ci prezki nie zrobiłem i serwer 5 min działał  xD  xD  xD

Jak z dropem yang? Macie stronę? Jest chunjo? W ile max? Może zagram, lecz patrząc na administracje mi się odechciewa. 

Na górze ekranu po prawej stronie max "Zamknij" podpowiem Ci, że to taki krzyżyk!

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Zapowiada się bardzo fajnie 

==============================

( Kiedy ten ts3 będzie i jakie ip )

nOfAmE

Opublikowano

Proszę Cię człowieku, wyjdź stąd.

Odpowiadając na pytanie, nie ma Chunjo, zostało zastąpione cesarstem Kakashi.

Jeśli serwer wypali napewno zagram  :)

Pytanko w ile wbiję max lvl grając 2/3 godz dziennie ?

Około 2-3 tygodni, 180 poziom, nie mówię o 254, na obecną chwilę nie jesteście w stanie go osiągnąć ( chyba, że będziecie żmudnie expili )

Należy czekać na aktualizację .

Zapowiada się bardzo fajnie 

==============================

( Kiedy ten ts3 będzie i jakie ip )

Do 24 

Opublikowano

Serwer jest zlepkiem wielu nowości, co patrząc ogólnie daje fajny efekt.

Zadbajcie o fajną oprawę graficzną, aby sama prezentacja przyciągała na serwer.

Powodzenia ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

W piątek 14.02.2014r, o 18:00

@Imaguś pisząc " patrząc na administrację odechciewa mi się grać" miałeś na myśli to ? ;)

ez0fob.jpg

qv96az.jpg

peu6ja.jpg

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...