Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 674
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurcze Pisałem GG mi Nie Zapisuje Archiwum Jak bym miał to Bym tu Dał tutaj Ale Napewno Spytałem się czy Dostane Gm Napisał Dobra Napewno

Posadę byś dostał, gdyby nie twoje skandaliczne zachowanie i szantażowanie mnie.

Powtórzę, nie mieszaj w to mojego projektu.

@Co do stworzenia dwóch tesktur miast w dwóch różnych clientach pomysł jest nienajgorszy, gdyby nie to, że niektóre obiekty nadane są zapisane w fabule gry :/

Opublikowano

Posadę byś dostał, gdyby nie twoje skandaliczne zachowanie i szantażowanie mnie.

Powtórzę, nie mieszaj w to mojego projektu.

@Co do stworzenia dwóch tesktur miast w dwóch różnych clientach pomysł jest nienajgorszy, gdyby nie to, że niektóre obiekty nadane są zapisane w fabule gry :/

Tak jak już ci Pisałem zachowuje się Tak Było nie oszukiwać Mnie Się nie oszukuje

Sami Oszuści są Tu Oprócz True np Smok chciał Sponsora pisał do Mnie Pytałem sie czy za Polecenie Dobrego Dostane GM Powiedział Dobra i Tera Nie ma Miejsca  W Team i Dlatego Nie Polecam Zresztą Moim Zdaniem Serwer Pociągnie Max Miech Ponieważ ma w M1 za dużo Pierdol itp i Administracja nie Ogar Tyle Z Mojej Stron  Nie Polecam

Nie wbijać
Opublikowano

@up

Oszołomie wyjdź już z tego tematu. Ty nawet pisać nie potrafisz, tak trudno złożyć prawidłowo zdanie ? 

Jakieś pojęcie o pisowni powinieneś w podstawówce nabyć. Dobrze, że Cię dzieciaku odrzucili, bo taki ktoś w teamie zniszczył by po prostu serwer, więc 

daruj sobie a przede wszystkim nam i nie spamuj już w tym temacie.

Kiedy jakiś filmik z serwera ???

Opublikowano

True- najlepszy sponsor dotychczasowy, oczywiście zagram tylko Ci TGM... np Medalowy ;|.

Sami Oszuści są Tu Oprócz True np Smok chciał Sponsora pisał do Mnie Pytałem sie czy za Polecenie Dobrego Dostane GM Powiedział Dobra i Tera Nie ma Miejsca  W Team i Dlatego Nie Polecam Zresztą Moim Zdaniem Serwer Pociągnie Max Miech Ponieważ ma w M1 za dużo Pierdol itp i Administracja nie Ogar Tyle Z Mojej Stron  Nie Polecam

Chłopie, Ty chciałeś GMa? dobrze, że smok Ci nie dał. Zobacz jak Ty piszesz raz z dużej raz z małej... Totalne 0 ;/

W ile wbije 100?

25910293734825001774.jpg

Opublikowano

Nie wbijać

Opublikowano

Nie wbijać

Myślisz, że jak napiszesz żeby nie wbijać to ludzie nie wbiją ? jeżeli tak to sie grubo mylisz.

--- To byl moj ostatni post w tej sprawie.

Opublikowano

100 poziom osiągniesz w zależności od czasu poświęconego na grę oraz od tego jaką klasę wybierzesz.

Wiadomo jeśli wybierasz Daggera to będzie potrzebny jakiś buff.

Jeśli do 100 poziomu dołożysz czas poświęcony na wytwarzanie ekwipunku elitarnego (epiki) to myślę, że dwa dni.

Jeśli tylko expienie bez przystanków na epiki to około 6 godzin.

Opublikowano

No serwer zapowiada się fajnie. Grałem już na dużej ilości serwerów, gdzie true był sponsorem więc żadnych przekrętów nie będzie polecam każdemu i sam zawitam. Pozdro GsE :D

Opublikowano

Nie wbijać

Opublikowano

Nie wbijać

heh kur.wa i ten sam post ciągle w kółko. Dobra serwer będzie miał się dobrze i takie pisanie twoje nic nie zmieni. Ja liczę na to, że będzie się zaje.biscie grało, bo projekt jest ciekawy. Nic tylko czekac na start a tym wyżej się nie przejmowac. Polecam i Zapraszam.

Opublikowano

Za pewne nawet nie przeczytałeś prezentacji a oceniasz, "Zlepki z MPC" i tu się zdziwisz :). Myślałeś że na sam start jak inne serwery wprowadzimy wszystko na raz? Wszystkie nowości stopniowo z czasem będziemy wprowadzać - oceniać książce po okładce . Typowy "Hejter" Nie znasz ludzi, z nikim z nas nie pisałeś/rozmawiałeś nawet przez 5 minut a już zbeształeś 3/4 Administracji. Nie rozumiem skąd tyle nienawiści w jednym poście.

Nie pozdrawiam. Daj nam szanse się wykazać - za długo nad tym projektem pracowaliśmy żeby zrobić zlepe z MPC i dobrać Administracje dzieci :)

No wiadomo że jestem Hejterem , ale kim ty jesteś żeby oceniać nie umiecie nawet zrobić porządnej prezentacji jeden napis + ta sama ramka i ELO. Będzie wprowadzać nowości ? Każdy tak zawsze pisał a to że nie macie nic nowego na serwer świadczy tylko o tym że nie umiecie nic zrobić.. Sam to potwierdziłeś tymi słowami "za długo nad tym projektem pracowaliśmy". Jak wy długo nad tym czymś pracowaliście to beka w oooj , jak to jest max 3-5 dni roboty...

@topic Skąd wezmę Długi miecz + 0 ? , a i kiedy strona ?

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

No wiadomo że jestem Hejterem , ale kim ty jesteś żeby oceniać nie umiecie nawet zrobić porządnej prezentacji jeden napis + ta sama ramka i ELO. Będzie wprowadzać nowości ? Każdy tak zawsze pisał a to że nie macie nic nowego na serwer świadczy tylko o tym że nie umiecie nic zrobić.. Sam to potwierdziłeś tymi słowami "za długo nad tym projektem pracowaliśmy". Jak wy długo nad tym czymś pracowaliście to beka w oooj , jak to jest max 3-5 dni roboty...

Takim osobom nie chętnie odpisuje.

Długi Miecz - Psy

Strona 2 dni przed startem

Opublikowano

W dwa dni wbije 100lv razem z robieniem eq? To jest Easy? Już chyba wszyscy zapomnieli jak wyglądał naprawdę dobry Easy.. 6 godzin expa bez przystanków, żeby wstukać 100lv, komedia.

@edit

Miałem zagrać, ale czytając cały ten temat jednak sobie odpuszcze. Powodzenia ;)

Opublikowano

Kiedy dokładnie start?

Była faza beta testów?

Skąd bronie 75lvl?

Pytam się na szybko, ponieważ nie mam czasu i wychodzę z domu.

Czekam na odp...

Start za tydzien w piątek o 18

Była Beta

Bronie z szkatułki generała atlantydy

Opublikowano

Kiedy start?

W piątek o 18 .

14.02.2014

No tak, my nic nie umiemy jesteśmy dziećmi serwer na miesiąc full pod Isa serwer robiliśmy 4 dni Nic nie potrafimy sami zrobić dlatego na serwerze jest nowa fabuła nowe ulepki nowe dg nowy biolog nowe questy - masz racje stary, jesteśmy dziećmi które nic nie potrafią zrobić a ty jesteś pracownikiem GF i doskonale wiesz jak to jest robić serwer bo to ty przecież wymyśliłeś każdą broń zbroje i pozjadałeś wszystkie rozumy na świecie :)..

A co w prezentacji ma być więcej? Chodzi o to co jest na serwerze czy jak bogata jest prezentacja? Mamy dodać gołe panny byś stwierdził że prezentacja jest okej?

Serwer nawet nie wystartował nic nie wiesz o tym co chcemy wprowadzać ale mimo tego utrwalasz się w twojej tezie że znasz już przyszłość serwera, wiesz jaka jest Administracja - dosłownie czytając prezentacje ty już wiesz kiedy serwer padnie ile go robiliśmy i kim jesteśmy, nie wiem jak to zrobiłeś ale zazdroszczę takiej umiejętności oceniania ludzi i rzeczy.

Jeszcze  żeby twoje wypowiedzi były podparte jakąkolwiek tezą czy wyjaśnieniem sensownym, to jeszcze bym z tobą na poziomie porozmawiał, no ale jak ty wchodzisz i z góry do dołu wszystko skreślasz bo jest tak a nie inaczej to o czym my tu mówimy..

Skąd miecz? Ja na twoim miejscu bym się spytał skąd kultura osobista, maść na ból dupy i najlepiej spytaj kto się liczy z twoim zdaniem :).

Żegnam ozięble a ty dalej spamuj jakimi nieudacznikami nie jesteśmy.

Zapraszam wszystkich na start a takich ludzi nie słuchajcie bo to widać z jakim typem człowieka mamy do czynienia, sam nic nie zrobi ale cudzą pracę zmiesza z błotem nawet gdyby to było cudo nie z tej ziemi.

bez gif

Opublikowano

Zapytam jest o:

- System kostiumów będzie? Jeśli tak to kostiumy dla YouTuber'a też? Jeśli nie będzie kostiumów to wielka szkoda ;)

- Jaki macie pomysł na reklamę? Jeżeli u YouTuber'a to jakiego, ile widzów itp...?

- Czy za nagrywanie na serwerze będę jakieś nagrody w postaci SM itp... i innych? (Osobiście mi na tym nie zależy)

- Strona 2- dni przed startem, a forum kiedy i jaki silnik forum? POLECAM IPB!

- Podstawowe pytanie serwer na tydzień/ może 2, a może miesiąc??

Może jednak wpadniemy z ekipą ;**

Pozdrawiam, Nelux ;D

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Ja osobiście mam nadzieję że dla youtuberów nie będzie żadnych sm. Po co płacić komuś kto ma 200-300 wyświetleń, a połowę nabijają mu znajomi ?!

Bezsens.

Jeśli serwer dobry to spokojnie na starcie będzie 700 ludzi, bez pomocy "wielkich gwiazd youtube", tylko potem tą tendencję utrzymać.

Za serwer trzymam kciuki :)

Opublikowano

Ja osobiście mam nadzieję że dla youtuberów nie będzie żadnych sm. Po co płacić komuś kto ma 200-300 wyświetleń, a połowę nabijają mu znajomi ?!

Bezsens.

Jeśli serwer dobry to spokojnie na starcie będzie 700 ludzi, bez pomocy "wielkich gwiazd youtube", tylko potem tą tendencję utrzymać.

Za serwer trzymam kciuki :)

Wielkie gwiazdy YT dostają małe ilosci SM które nigdy nie wykraczają powyżej smsa o wartości 11zł ...

Więc o to akurat bym sie nie martwił a rynku nie psują bo i tak dostają mało jak na standardy :)

Dlatego o to każdy może spać spokojne.Reklamę już organizuje tzw.youtuberów wiec myślę że jakaś przyzwoita liczba graczy chętnie wejdzie i zagra na serwerze czego dopilnuje :)

Pozdrawiam!

True!

Opublikowano

Co do SM dla Youtuberów będzie to jeszcze ustalane, wiadomo nie będzie to działało na zasadzie że Youtuber będzie dostawał SM o wartości 100 złoty, jeśli w ogóle coś takiego będzie to po 11 zł góra - symboliczna kwota tak zwana.

Zapytam jest o:

- System kostiumów będzie? Jeśli tak to kostiumy dla YouTuber'a też? Jeśli nie będzie kostiumów to wielka szkoda ;)

- Jaki macie pomysł na reklamę? Jeżeli u YouTuber'a to jakiego, ile widzów itp...?

- Czy za nagrywanie na serwerze będę jakieś nagrody w postaci SM itp... i innych? (Osobiście mi na tym nie zależy)

- Strona 2- dni przed startem, a forum kiedy i jaki silnik forum? POLECAM IPB!

- Podstawowe pytanie serwer na tydzień/ może 2, a może miesiąc??

Może jednak wpadniemy z ekipą ;**

Pozdrawiam, Nelux ;D

- System kostiumów będzie, stopniowo wraz z aktualizacjami będą wprowadzane kostiumy. Wiadomo - nie rzucimy wszystkiego na start

- Co do nagród, jeśli ktoś będzie systematycznie nagrywał tak że zasłuży to podejrzewam że będą przydzielane sm'y o wartości 11 zł (symbolicznie)

- O silniki etc się nie martw :). Forum itd. będą tak jak strona 2 dni przed startem

-  Myśląc już w wakacje nad nazwą serwera z góry postawiliśmy sobie prosty cel - jak najdłużej. Nie odpowiem ci czy na miesiąc czy na dwa czy na 10 lat, co będzie to będzie - co nie zmienia faktu że cała ekipa chce żeby serwer funkcjonował  jak najdłużej, posiadamy dobrą maszynę i dodamy wszelkich starań by serwer przetrwał długo.

Jak macie jakieś sensowne i ważne pytania walcie śmiało - po to tu jesteśmy by rozwiać wszelkie wątpliwości.

bez gif

Opublikowano

Ja też mam kilka pytań:

- czy body bez buffa da rade w av2 jak i na nowych mapkach?

- czy będzie zwój powrotu statusu u npc, czy w IS?

- ile osob przewidujecie na starcie?

- czy klasy w miare wyrównane pod PvP?

- czy w pierscieniu teleportacji bądź księdze będzie można kupic potki i czy będzie w pt magazyn?

- czy na 30lvl'u będę w stanie kupic fmsa+ dodania i zmianki, żeby na start wbonowac to pż do 1-5 bonu.

To tyle;)

Opublikowano

Ja też mam kilka pytań:

- czy body bez buffa da rade w av2 jak i na nowych mapkach?

- czy będzie zwój powrotu statusu u npc, czy w IS?

- ile osob przewidujecie na starcie?

- czy klasy w miare wyrównane pod PvP?

- czy w pierscieniu teleportacji bądź księdze będzie można kupic potki i czy będzie w pt magazyn?

- czy na 30lvl'u będę w stanie kupic fmsa+ dodania i zmianki, żeby na start wbonowac to pż do 1-5 bonu.

To tyle;)

-zależy jak dopasujesz bony,

-nie będzie owe zwoje wg. (do dyskusji),

-na to pytanie nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć, to wszystko zależy od Was - graczy, jesteśmy przygotowaniu na bardzo dużą ilość graczy,

-są wyrównane jesteśmy świeżo po testach dmg, przykładowo smok vs body (obie postacie mają 200 lv. oraz niewybonowany ekwipunek), biją sobie dokładnie tyle samo :)

-jest sklepiek, czytaj uważnie, depozyt otwierasz plecakiem,

-zmianki i dodania (200 sztuk) kosztują 200 Yang, FMS 1 yang

Odnośnie systemu kostiumów, jest owy na serwerze, ale trochę na innych zasadach.

Posiadamy modele kostiumów, które obecnie nie panują na żadnym polskim serwerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...