Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc proponuję zrobić żeby łuczniki podchodziły pod konia :)

Super by było, jakby łuczniki i mistyki podchodziły pod konia. Było by o wiele latwiej expic i tak powinno byc, bo to serwer easy. No ale cóż jak administracja zrobiła że biją one z odległości to widocznie tak mialo byc, bo moze jest tam latwy exp i nie spedza sie tam duzo czasu.;)

• Odpowiedzi 674
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super by było, jakby łuczniki i mistyki podchodziły pod konia. Było by o wiele latwiej expic i tak powinno byc, bo to serwer easy. No ale cóż jak administracja zrobiła że biją one z odległości to widocznie tak mialo byc, bo moze jest tam latwy exp i nie spedza sie tam duzo czasu. ;)

No właśnie spędza, bo mamy:

Atlantyda V1 - 75lv.

Atlantyda V2 - 105lv.

Atlantyda V3 - 135lv.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

nie chce mi sie szukac po stronach czy ktos juz pytal :) wiec sie nie obrazac jak bylo :D

1. jak ze skillami bo nie widze info?:) 

2. bronie sie robi z 65 czy 75?:)

3.bedzie zwoj do zmiany profesji?

i czytam to co jest wyzej i jestem za tym by zrobic zeby lucznicy podchodzili pod konia w AV ;) 

Gratuluje pomyslu na serwa naprawde pozytywnie bardzo mnie zaskoczyl :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

odpycha jakies smoki kur co to jest w ogole gowno nie metin jakis interfejs jakies ulepszacze nie wiadomo skad nie zagram za duzo tego zaczyna to odbiegac od metina

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

ulepszenia,zmiany okej rozumiem nowe bronie biz itd. fajnie pieknie 6/7 bony okiej nowe mapy nowe bossy ok jasne :D jeszcze pety ok ale tego wszystkiego jest za duzo to sie zaczyna robic jak cs wersja dla dzieci

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

odpycha jakies smoki kur co to jest w ogole gowno nie metin jakis interfejs jakies ulepszacze nie wiadomo skad nie zagram za duzo tego zaczyna to odbiegac od metina

To są urozmaicenia ziąą

Wolisz jakies syfiaste wierzchowce typu lew itp itd?

Tu są chociaz jakies "nowe" jest na czym oko zawiesić prócz tych jaszurów

BTW zapraszam all do gildii RestributioN siedzimy na offiicjalnym serwerze TS serwera na VIP1; )

55156122978248970490.png

Opublikowano

Może i tak :D ale oryginalny Metin2 to drewno nie oszukujmy się :D a tutaj trzeba docenić pracę ludzi. Wkład w nowe modeli i ogólny zarys. Sam tworzę tekstury i wiem ile jest z tym roboty. Także wielki szacun za pomysł :)

81565033.png

Opublikowano

Może i tak :D ale oryginalny Metin2 to drewno nie oszukujmy się :D a tutaj trzeba docenić pracę ludzi. Wkład w nowe modeli i ogólny zarys. Sam tworzę tekstury i wiem ile jest z tym roboty. Także wielki szacun za pomysł :)

Tyle że to nie ich autorskie ^^

:D

55156122978248970490.png

Opublikowano

Tyle że to nie ich autorskie ^^

:D

To co że nie ich autorskie ale potrafili wszystko wykorzystac i stworzyc taki piekny projekt jakim jest z pewnością serwer Aurion.pl :) miejmy nadzieję że nie będzie żadnych bugów, bo w ostatnim czasie same serwery na ktorych bug buga bugiem buguje.

Opublikowano

To co że nie ich autorskie ale potrafili wszystko wykorzystac i stworzyc taki piekny projekt jakim jest z pewnością serwer Aurion.pl :) miejmy nadzieję że nie będzie żadnych bugów, bo w ostatnim czasie same serwery na ktorych bug buga bugiem buguje.

Racja. Ostatnio przewertowałem wiele serwerów tych PL i Zagramanicznych. Każdy posiada mnóstwo bugów. Miejmy nadzieję że Aurion okaże się tak fajny jak się zapowiada :)

81565033.png

Opublikowano

kurde szkoda ze moby do konia nie podbiegaja bo tak to lipa jest ... a tak wgl jak skile :D ? Skile odrazu na P u handlarki.

Opublikowano

kurde szkoda ze moby do konia nie podbiegaja bo tak to lipa jest ... a tak wgl jak skile :D ?

Niema co sie o to bac.

Bony wchodzą max, o eq nie jest jakos trudno.

Robisz perf eq na grote i masz wy**bkę :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

ostatnio sporo serwow pada pare minut po starcie i sporo przed (rekordzisci)

mam nadzieje ze ten wystartuje bez problemu bo sie zapowida spoko i na farum kazdego serwa o nim pisza:)

pozdro

Opublikowano

Niestety, ale oryginalny Metin2 już nie istnieje.. Oryginalny to był jeszcze w 2008, potem szedł na dno cały czas.

I pytanie do administracji, bo chyba True pisał, że na 150 w av3 czy 4 0.51% za moba. Serio? Czy się pomylił? :P

tenor.gif

Opublikowano

Kostiumy są super, bedą dawac jakies bonusy czy tylko wyglad? 

Co do serwera Zagram ze znajomymi bo serwer ładnie sie prezentuja, mam nadzieje ze bedzie co robic i bedzie mozna pograc "dłuzej" a nie miesiac i koniec gry jak na innych serwerach, ponadto polecam poniewaz True wiem ze jest tylko sponsorem ale tez osobą ktora wie co robi i skoro inwestuje w ten projekt to mam nadzieje ze nie bedzie tak jak z Vict****mt2 na ktorej stracil, co do reszty administracji to przekonamy sie gdy serwer ruszy ! 

Edit: jeszcze jedno pytanie ? Czy ulepszacze do broni/zbroi bedą w IS ? (Oby nie -.-)

oraz czy bedzie mozliwosc zmienienia profesji w jakikolwiek sposob , w sensie np z wp na bm itp ( tez bylbym na nie zeby byla jakas rywalizacja na serwerze a nie ktos wbije wp max lv i zmieni na bm i w inna strone)

Czy dalibyscie np 2 clienty , jeden z tymi nowosciami wszystkimi (drzewa, nowe m1 itp) a drugiego bez tego wszystkiego poniewaz niektorzy maja potworne lagi przez to( testowalem na 3 roznych komputerach) i nie da sie wgl grac bo w m1 ekran staje.

Czekam na odpowiedz.

Opublikowano

Niestety, ale oryginalny Metin2 już nie istnieje.. Oryginalny to był jeszcze w 2008, potem szedł na dno cały czas.

I pytanie do administracji, bo chyba True pisał, że na 150 w av3 czy 4 0.51% za moba. Serio? Czy się pomylił? :P

Ja to pisałem, 150 poziom w av4 **** i 0,51 ze spota ***

Kostiumy są super, bedą dawac jakies bonusy czy tylko wyglad? 

Co do serwera Zagram ze znajomymi bo serwer ładnie sie prezentuja, mam nadzieje ze bedzie co robic i bedzie mozna pograc "dłuzej" a nie miesiac i koniec gry jak na innych serwerach, ponadto polecam poniewaz True wiem ze jest tylko sponsorem ale tez osobą ktora wie co robi i skoro inwestuje w ten projekt to mam nadzieje ze nie bedzie tak jak z Vict****mt2 na ktorej stracil, co do reszty administracji to przekonamy sie gdy serwer ruszy ! 

Edit: jeszcze jedno pytanie ? Czy ulepszacze do broni/zbroi bedą w IS ? (Oby nie -.-)

oraz czy bedzie mozliwosc zmienienia profesji w jakikolwiek sposob , w sensie np z wp na bm itp ( tez bylbym na nie zeby byla jakas rywalizacja na serwerze a nie ktos wbije wp max lv i zmieni na bm i w inna strone)

Czy dalibyscie np 2 clienty , jeden z tymi nowosciami wszystkimi (drzewa, nowe m1 itp) a drugiego bez tego wszystkiego poniewaz niektorzy maja potworne lagi przez to( testowalem na 3 roznych komputerach) i nie da sie wgl grac bo w m1 ekran staje.

Czekam na odpowiedz.

Jeśli zoptymalizujesz wymiary ekranu gry, "lagi" ustąpią, tekstury są w dobrej jakości, która nie przekracza bezpiecznej jakości, 

jeśli będą problemy z teksturami miast to je po prostu zmienimy na prostsze, to jest serwer dla was nie dla nas.

Ulepszaczy nie ma w is, nie ma możliwości zmiany profesji, kostiumy nie dają bonusów.

Opublikowano

Ja to pisałem, 150 poziom w av4 **** i 0,51 ze spota ***

Jeśli zoptymalizujesz wymiary ekranu gry, "lagi" ustąpią, tekstury są w dobrej jakości, która nie przekracza bezpiecznej jakości, 

jeśli będą problemy z teksturami miast to je po prostu zmienimy na prostsze, to jest serwer dla was nie dla nas.

Ulepszaczy nie ma w is, nie ma możliwości zmiany profesji, kostiumy nie dają bonusów.

Super , ja osobiscie na aktualnym komputerze nie mam lagow wgl bo posiadam dobry komputer lecz na tamtych pozostalych dwoch sprawdzalem i serwery z tak duza iloscia wgranych rzeczy byla masakryczna. Co do ulepszaczy w IS , profesji i bonusow w kostiumach , SWIETNIE :) na 100 % zagramy ze znajomymi ! Dziekuje za odpowiedz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...