Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aurion.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 674
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak usuną jinno to dużo ludzi nie będzie grało ;p

W takim razie niech usuną chunjo, ale znowu tam też ktoś gra.. Więc może najlepiej zostawić wszystkie? Albo zrobić ankietę które usunąć.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

W takim razie niech usuną chunjo, ale znowu tam też ktoś gra.. Więc może najlepiej zostawić wszystkie? Albo zrobić ankietę które usunąć.

Niema sensu zostawiac wszystkich.

Powinny byc 2 królestwa, ja osobiscie wybieram sie do chunjo raczej wiec wyje**ne na to troche.

Ale moim zdaniem lepiej usunac Jinno niz to Shinsoo :D

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Opłaca się tu robić buffa? Będzie potrzebny na dungeonach itp? I czy archerem da się w miarę łatwo expić?

Dobrze się składa, że start 14, bo ferie mi się zaczynają <3

I nie kłóćcie się o królestwo, bo co wam to daje? W m1 i m2 to jedynie 10min expa, a kółko w m1 jest tak ważne czy co?

tenor.gif

Opublikowano

Serio nie ma najbardziej popularnego królestwa? 

Powinniście Jinno wywalić bo tam zawsze noobki grają ;c

jak graja w jinno noobki to pojda do innego krolestwa hah :D 

Z tymi elitarnymi kd również się z Tb zgadzam, trochę będzie roboty przy rudach, a i nie wiadomo czy 100% szans na wejście, jak będzie 100% to jestem na tak, a jak będzie 99% to na nie :D

all kd 100 % na wejscie dlatego jestem na tak aby byly te kd :D

Opublikowano

Jest juz klient?

Kiedy start i co z imagus?

Imagus zbanowany, ma chłop za swoje

Client jutro będzie - jak zawsze dzień przed startem :)

bez gif

Opublikowano

Jak usuną jinno to dużo ludzi nie będzie grało ;p

Po usunięciu Jinno powstaną dwa w miarę równe królestwa pod względem ilości graczy zamiast wszyscy w Jinno.

Jeżeli ktoś decyduje się nie grać na serwerze bo nie ma mapy Jinno to jest śmieszny.

0LsM05U.png

Pomocnik
Opublikowano

1 Pytanie czy przykladowo taki kostium w is, umieszczony wyzej bedzie przekraczal cene 20 zl ?

Zapewne tak, dlatego zmiencie, albo tez zrobcie tak taniego isa jak na Dreiko*.

Wystarczy sie zalogowac i zobaczyc ile osob kupilo bao-bao, bo jest tanie.

Dodajcie jakies naprawde unikatowe fryzury do isa w przyzwoitej cenie, juz nie moge sie doczekac, oby nie bylo zadnych problemow.

POWODZENIA!

Opublikowano

1 Pytanie czy przykladowo taki kostium w is, umieszczony wyzej bedzie przekraczal cene 20 zl ?

Zapewne tak, dlatego zmiencie, albo tez zrobcie tak taniego isa jak na Dreiko*.

Wystarczy sie zalogowac i zobaczyc ile osob kupilo bao-bao, bo jest tanie.

Dodajcie jakies naprawde unikatowe fryzury do isa w przyzwoitej cenie, juz nie moge sie doczekac, oby nie bylo zadnych problemow.

POWODZENIA!

Zapewne kostiumy będą jak na dreikonie bao bao

10 zł czy tam 12 .

To nie dużo a każdy może to miec :)

55156122978248970490.png

Opublikowano

Czekamy, czuje, że będzie to najlepszy serwer 2014 :D 

w jakich godzinach ujrzymy clienta do pobrania?

jak myślicie ile osób zawita na serwerze?

<3

Opublikowano

Czekamy, czuje, że będzie to najlepszy serwer 2014 :D

w jakich godzinach ujrzymy clienta do pobrania?

jak myślicie ile osób zawita na serwerze?

Na samym starcie spodziewamy się ok 600/650 osób - choć miło by zobaczyć cztery cyferki :) .

Client/strona itd. będą dziś późnym wieczorem bądź jutro .

bez gif

Opublikowano

@up

Może i by pękł tysiak, gdyby w ten sam dzień jak i sobotę nie startowało tyle serwerów :rolleyes:  Ale zobaczyć 1000 osób na starcie i spam na szepcie w pierwszych minutach to fajna sprawa  :D Ogólnie stawiam na około 700 luda, potem tylko i wyłącznie od WAS zależy czy ją utrzymacie, zmniejszycie czy może powiększycie ;)

Opublikowano

@up

Może i by pękł tysiak, gdyby w ten sam dzień jak i sobotę nie startowało tyle serwerów :rolleyes:  Ale zobaczyć 1000 osób na starcie i spam na szepcie w pierwszych minutach to fajna sprawa  :D Ogólnie stawiam na około 700 luda, potem tylko i wyłącznie od WAS zależy czy ją utrzymacie, zmniejszycie czy może powiększycie ;)

Stanowczo się powiększy, co do cen w is, mam mieszane uczucia do petsów za 10zł, w grze, żeby owego mieć trzeba włożyć troszkę zaangażowania.

Opublikowano

Chętnie zagram i wszyscy mamy nadzieje, że to nie jest kolejna reklama Dre**ona...

Nie wiem co rozumiesz za " reklama Dreikona " ?

Gram na Dreikon i jest to wspaniały serwer, jest co robić na nim i gram tam 1,5 miesiąca i nie znudził mi sie, a jeśli mi się nie znudził to jest to bardzo ciekawy serwer. Teraz zrobiłem sobie przerwę bo koszenie mentalem tych trepów " Fatum " trochę mi się znudziło, czekam na update :)

Osobiście chciałbym by ten serwer był na poziomie Dreikona, wtedy będzie się zajeb*** grało :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie, aczkolwiek oprawa graficzna prezentacji pozostawia wiele do życzenia. Skład administracji jest fenomenalny. Gram już trochę lat na prywatnych serwerach i stwierdzam, że serwer skradnie nam długie noce. Serwer został już opublikowany w grupie znajomych na Fb, dzięki czemu myślę, że ode mnie zawita +/- 15 osób. Pozdrawiam i życzę wspaniałego oraz bezproblemowego startu  :)

owd7.png

Opublikowano

Nie.

Ponawiam pytanie: Czy będzie potrzebny buff na dungeony itp?

Jeśli zrobisz perfecty eq to nie, ale jak stawiasz na słabsze eq to buff wymagany

bez gif

Opublikowano

Jeszcze mam kilka pytan odnosnie serwera:

1. Ile mniej wiecej bedzie wazyl klient? powyżej  1gb czy trochę mniej?

2. Ceny w is mam nadzieję że będą nie drogie? Najlepiej zeby byly tak jak ktos wyżej wspomniał podobnie jak na dreik**, a nie tak jak np. na virtua*u gdzie to są już kosmiczne ceny.

3. Macie jakis event przygotowany z okazji walentynek? jakis drop prezentow czy cos?

4. Dużo będziecie spędzac czasu jako administracja w grze na pomaganiu graczom, banowaniu ich bądz wysluchiwaniu od nich propozycji odnosnie serwera?

5. Często będą organizowane konkursy na serwerze typu: Ox, Zuo, turnieje PvP, wojny krolestw itd.. ?

6. Czy stopniowo będą dodawane różne nowosci do gry, gdy serwer juz będzie bardzo płynnie funkcjonował?

To by było na tyle:) Dzieki i czekamy na start.

Opublikowano

1. Ile mniej wiecej bedzie wazyl klient? powyżej  1gb czy trochę mniej? Nie znam odpowiedzi, dowiesz się niebawem.

2. Ceny w is mam nadzieję że będą nie drogie? Najlepiej zeby byly tak jak ktos wyżej wspomniał podobnie jak na dreik**, a nie tak jak np. na virtua*u gdzie to są już kosmiczne ceny. Myśle, że ceny będą normalne, tak jak pisał wyżej smok.

3. Macie jakis event przygotowany z okazji walentynek? jakis drop prezentow czy cos? Zobaczysz w grze ;-)

4. Dużo będziecie spędzac czasu jako administracja w grze na pomaganiu graczom, banowaniu ich bądz wysluchiwaniu od nich propozycji odnosnie serwera? - Tak jest nas 6, każdy spędza ponad 2h w grze/forum ;)

5. Często będą organizowane konkursy na serwerze typu: Ox, Zuo, turnieje PvP, wojny krolestw itd.. ? Będą.

6. Czy stopniowo będą dodawane różne nowosci do gry, gdy serwer juz będzie bardzo płynnie funkcjonował? Zależy od smoka, lecz pewnie tak.

To by było na tyle:) Dzieki i czekamy na start.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Właśnie ważne pytanie 

Nie będzie ciągle wywalało tych 2 błędów co na aline C++ I jakiś 2 chiński ?

Prosze o cytowanie bo niewiem czy ktoś mi odpisał :)

@ 2 Nie róbcie wielkich spotów z masą mobów tylko małe z kilkoma, bo po 1 lagi a po 2 wszyscy będą sobie ksuć na spotach i wyzywać 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Właśnie ważne pytanie 

Nie będzie ciągle wywalało tych 2 błędów co na aline C++ I jakiś 2 chiński ?

Prosze o cytowanie bo niewiem czy ktoś mi odpisał :)

Nie powinno tego być. Aline, to był strasznie pobugowany serwer i między innymi przez to nikt tam nie grał..

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...