Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS] [EP2] Shadow LC

Lezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@@ Kiedy ADM ogarnie serwer i będzie można normalnie grać? 1) Nigdy. 2) Nigdy (wybierz jedną odpowiedź)

Wybieram trzecią - NIGDY. xD

Wgl. jak to jest, że GSi posiadają prawa w grze? Dla mnie jest to niedorzeczne. Poza tym... ten licznik na stronie jest prawdziwy? Rzeczywiście 60 osób naraz jest, czy jest dodawane ileś?

Kolejna rzecz...

04203-b76ee7bb-8ba1-4064-b1bf-8c683ea205

Hahah

zSCFQrN.png

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wybieram trzecią - NIGDY. xD

Wgl. jak to jest, że GSi posiadają prawa w grze? Dla mnie jest to niedorzeczne. Poza tym... ten licznik na stronie jest prawdziwy? Rzeczywiście 60 osób naraz jest, czy jest dodawane ileś?

Kolejna rzecz...

04203-b76ee7bb-8ba1-4064-b1bf-8c683ea205

Hahah

Właśnie też tego nie rozumiem, dostałam propozycję bycia GSem ale z tym lvlem 5 admina, ja napisałam że co najwyżej lvl 1 bo chcę grać jak normalny gracz a ona mi odpisała jedynie "dobrze, zobaczymy" i czekam co tam wykombinują. Nie wiem czemu nie potrafią tego zmienić i nadać odpowiednie prawa... Pomijając fakt że faktycznie widzę GSów grających normalnie, bijących w Ramslo itd. xD'

Opublikowano

Właśnie też tego nie rozumiem, dostałam propozycję bycia GSem ale z tym lvlem 5 admina, ja napisałam że co najwyżej lvl 1 bo chcę grać jak normalny gracz a ona mi odpisała jedynie "dobrze, zobaczymy" i czekam co tam wykombinują. Nie wiem czemu nie potrafią tego zmienić i nadać odpowiednie prawa... Pomijając fakt że faktycznie widzę GSów grających normalnie, bijących w Ramslo itd. xD'

A co ci biedni GS-i mają nie grać, bo administracja jest tępa i nadała im jakieś prawa z dupy? o.O Oczywiście pomijając już kwestie pvp, czy bitew, gdzie GS-i nie mogą brać udziału, bo widzą szelmy w niewidkach, heh. 

Opublikowano

A co ci biedni GS-i mają nie grać, bo administracja jest tępa i nadała im jakieś prawa z dupy? o.O Oczywiście pomijając już kwestie pvp, czy bitew, gdzie GS-i nie mogą brać udziału, bo widzą szelmy w niewidkach, heh. 

Ja nie widzę problemu... zabrać im prawa na czas trwania bitew / dać im duplikaty obecnych postaci bez praw... No chyba, że nie potrafią...

Co do komend... to w GameServerze potrzeba odpowiednich offsetów, by zmienić poziomy praw (o ile dobrze kojarzę), a oni mogą tego nie mieć...

zSCFQrN.png

Opublikowano

Oprócz tego mogę sobie dodać x statów, x prędkości biegania, telepać się w wybrane miejsca i mogę używać sto innych komend które normalnie może używać GM.

Ja nie widzę problemu... zabrać im prawa na czas trwania bitew / dać im duplikaty obecnych postaci bez praw... No chyba, że nie potrafią...

Co do komend... to w GameServerze potrzeba odpowiednich offsetów, by zmienić poziomy praw (o ile dobrze kojarzę), a oni mogą tego nie mieć...

Właśnie wiesz co... Nie rozumiem, ponieważ Admin miał problem ze zmienieniem mi praw na lvl 1, a jak wywalić mnie to od razu... Bronił się tym, że serwer przez to będzie down kiedy będzie mi prawa zmieniał... 

Andromeda (jeden z Adminów) wysłała mi ss na którym widać że echo all, godbless jest na lvlu 1, czyli tak jak być powinno (a mi zależy tylko na tym, żebym mogła swobodnie chodzić na grody itd i ogólnie, żeby serwer nie miał złej sławy że tutaj GSi jak GMi są :'D). Więc wydaje mi się, że mają takie cudo jak Ty wyżej napisałeś. 

Opublikowano

pytanko!

Ogarnia ktoś może gdzie fajnie można poexpic na 165 lvl ?

Na 165 masz questy u NPC (koło areny) i robisz je do 175. Od 175 bijesz w ramslo lab na tych dużych Ramslo z pbi, expb, limitem oraz bałwanem i tą potką z expa (wszystko do kupienia w cash shopie). 

Opublikowano

Słyszałam pogłoski o nowym updacie z nowym lvl cap, z nowym lepszym systemem pvp. Mam nadzieję, że wszystko będzie ładnie i sprawnie działało i nie wprowadzą EP3... Coraz więcej ludzi na Shadow (jak ten temat był zakładany to graczy było ok. 30, teraz jest po 80) więc myślę, że można śmiało pobierać i grać, na razie serwer jest stabilny więc polecam. Ostatnio dawali 7k cashu dla każdego (zamiast 3k) i sobie zrobiłam kolejną postać. xD' 

Zapraszam ch3, szeptać do Astaroath lub Catastrofiya lub CataYeZayebista (te dwie ostatnie postacie są moje, nie wiem na której będę online więc podam dwa nicki). ^^ 

Opublikowano

Słyszałam pogłoski o nowym updacie z nowym lvl cap, z nowym lepszym systemem pvp. Mam nadzieję, że wszystko będzie ładnie i sprawnie działało i nie wprowadzą EP3... Coraz więcej ludzi na Shadow (jak ten temat był zakładany to graczy było ok. 30, teraz jest po 80) więc myślę, że można śmiało pobierać i grać, na razie serwer jest stabilny więc polecam. Ostatnio dawali 7k cashu dla każdego (zamiast 3k) i sobie zrobiłam kolejną postać. xD' 

Zapraszam ch3, szeptać do Astaroath lub Catastrofiya lub CataYeZayebista (te dwie ostatnie postacie są moje, nie wiem na której będę online więc podam dwa nicki). ^^ 

A o mnie zapomniałaś, też mam oficera ;c

Faktycznie, na serwerze coraz więcej osób. Codzienne eventy typu H&S, quiz i music quiz nawet wczoraj był. Aktywna administracja, Adromeda nigdy nikogo nie olewa, zawsze odpisuje (bynajmniej mi). Oby tak dalej :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Oj tak bedzie nowy system pvp dodany, maly balans klas, nad capem jeszcze nie wiadomo ale prawdopodobnie moze sie pojawic wraz z nowa mapa.

Faktycznie, na serwerze coraz więcej osób. Codzienne eventy typu H&S, quiz i music quiz nawet wczoraj był. Aktywna administracja, Adromeda nigdy nikogo nie olewa, zawsze odpisuje (bynajmniej mi). Oby tak dalej :3

Do tego jeszcze jest Tournament event na forum, warto sie zapisac kazdy ma szanse nie liczy tam sie eq lecz wlasny skill, a do wygrania beda ekskluzywne nagrody.

Opublikowano

reported : x

@ O co chodzi w MCS? o.O 

Opublikowano

Ile muszę czekać aż admin mi zrobi konto :D ?

Zależy, kiedy sprawdzą skrzynkę na forum. Napisz mi jaki masz nick to napiszę Adminom żeby Tobie konto zrobili, dobrze? Napisz mi na PW. 

Opublikowano

Dzięki. :'(

@ Skąd wziąć skrzydła? 

No to tak.. xD Idziesz do npc, u którego masz questy 165-175 i tam masz takiego Q na gitarę. To jest Q na skrzydła. xD Bierzesz i lamisz 250 special tokenów i masz. xD

Opublikowano

No to tak.. xD Idziesz do npc, u którego masz questy 165-175 i tam masz takiego Q na gitarę. To jest Q na skrzydła. xD Bierzesz i lamisz 250 special tokenów i masz. xD

A skąd te tokeny? o.O 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...