Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS] [EP2] Shadow LC

Lezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za "czyjes" crashe cash daja .. no juz sie nie oplaca kurde tu crashowac normalnie ;_;

To "była" grafika dla moich oczu ;3

.... zobaczymy ;>

Patryk napisz na gg ;d

Nie psuj innym gry,skoro Cię nie interesuje normalna gra tutaj - odejdź.

@Medycynki 100% są w IS ??

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie psuj innym gry,skoro Cię nie interesuje normalna gra tutaj - odejdź.

@Medycynki 100% są w IS ??

ostatnie 6 crashów zostauo ;c (nigdy wiecej andro mi banem nie zagrozi lol)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Zapraszam na eventy na forum:

Kartka urodzinowa dla Admina, możesz wygrać 10k cashu, reszta uczestników po 1k cashu:

http://shadowlc.com/Forum/index.php?/topic/57-b-day-card-for-me-3/

Zaproś przyjaciela, a dostaniesz fajne nagrody (możesz maksymalnie 4 osoby zaprosić za które dostaniesz rewardy, z każdą osobą dostaniesz lepsze wynagrodzenie):

http://shadowlc.com/Forum/index.php?/topic/36-event-bring-a-friend/
Opublikowano

To jest event "happy hours", nie wiem czy dadzą jeszcze coś, pewnie tak, ale to raczej w poniedziałek razem z tym podstawowym cashem 3k.

To tutaj dostaje się cash co tydzień?:O

Crashują znowu? -,-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

mały event adminka dała

@Andromeda | : | (30 January 2014 - 09:33 PM)IF someone gets me her IP i will reward him

moje IP jutro na moim profillu xddddd

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Też mi się nie podoba ta prezentacja. : P

@ Ktoś idzie na MCS?

Tak to jest, gdy prezentacje są na odpierdol :3

@Jak zdobędę set to chętnie pójdę xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Tak to jest, gdy prezentacje są na odpierdol :3

@Jak zdobędę set to chętnie pójdę xD

To musisz nolifić, musisz być na tip top i pójdziemy i gród nasz. :3

@ A o której jest mcs?

Opublikowano

wie ktoś czemu reg nie działa czy tylko ja mam problem ?

Nie działa dopóki serwer nie zostanie naprawiony, w sensie crashe. Zrobione jest to po to, żeby crasher nie tworzył nowych kont. ^^'

Od teraz za czas online dostaje się cash - 4 cash przez każde 5 minut.

Opublikowano

Opłaca się zaczynać grać ?:]

Musisz na początku na forum się zarejestrować (napisz mi na forum tutaj swój nick na forum ^^') i napisać, żeby Admini Ci konto zrobili, bo na razie jest to wyłączone. :)

Opublikowano

Jeżeli się nie ogarną, serwer długo nie postoi. Ten idiota - DjaG - włączył stronę gry bo mu się nie chciało już tworzyć kont ręcznie, mimo tego że WIEDZIAŁ, że crasher właśnie potrzebuje nowych kont żeby wyłączać serwer. Po za tym - Game Sage mam tutaj lvl 5 admin, dostałam pozwolenie na pójście na DCS z lvlem piątym, co z tego że mogę sobie jebnąć ile chce speeda, widzę szelmy pod niewidką itd. Proszę od wczoraj o zmianę tego, a DjaG napisał mi tylko tyle że tego teraz nie zrobi bo nie chce żeby serwer był offline na 30 minut. o.O A Andro nie mogła bo nie zna jakiegoś hasła do czegoś, no ludzie. xD

Ponadto, wzięli do staffu DEV'a który nic zrobić nie umiał, on tworzył jakieś "custom" textury dla kostiumów. A potem okazało się, że bierze to ze strony Linoskoczka i podaje, że to są jego. xD

Mało tego, nie ogarniają w ogóle jak działa gra, nie umieją praktycznie nic zrobić... Jak Andromeda mi dawała GS to wysłała mi zdjęcie że godbless i echo all jest na lvlu 1, i napisała, że MI DAŁA lvl 1, a tu proszę... Forum też mają spieprzone, bo nie mogą IP sprawdzić, wyświetla się tylkoe 0.0.0.0 i nie wiedzą jak to naprawić, ze stroną tak samo - podczas głosowania czasami nie ma tego obrazka na który trzeba kliknąć, i za chuja nikomu nie chce się (?) tego naprawić.

Serwer wkrótce będzie DDoSowany, więc myślę, że niedługo padnie. Pozdrowienia. ^^

Opublikowano

Ogólnie w staffie są debile, bo wszyscy cisnęli na hackach na DCS-ie, a nikt tego nie zauważył nawet. xD

Jakie hacki? Kto? o.O (xDDDD)

@A kiedy jest MCS? Ktoś idzie?

edit: Btw, zostałam kicknęta ze staffu, a mam nadal prefix GS, no ale chociaż prawa mi zabrali. xD

Opublikowano

Jakie hacki? Kto? o.O (xDDDD)

@A kiedy jest MCS? Ktoś idzie?

edit: Btw, zostałam kicknęta ze staffu, a mam nadal prefix GS, no ale chociaż prawa mi zabrali. xD

Nie no.. nie było żadnych hacków, a Marek calkiem przypadkiem fruwał w te i z powrotem nad kryształem (xDDDDDD). Czysty przypadek.

MCS jest chyba dzisiaj o 20? Chociaż może przesuną na 24? xD

Opublikowano

Nie no.. nie było żadnych hacków, a Marek calkiem przypadkiem fruwał w te i z powrotem nad kryształem (xDDDDDD). Czysty przypadek.

MCS jest chyba dzisiaj o 20? Chociaż może przesuną na 24? xD

Tak, po prostu miał za dużego speeda i nie mógł wskoczyć na górę więc przeskakiwał. :(

@Fajnie by było o 3:00, wtedy dzieci na pewno śpią.

@@ Kiedy ADM ogarnie serwer i będzie można normalnie grać? 1) Nigdy. 2) Nigdy (wybierz jedną odpowiedź)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...