Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS] [EP2] Shadow LC

Lezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Monika...spokojnie,relaaax :D włacz pulpit swój i podziwiaj Lambo ^^

@Ja mam nadzieje że znajdą kopie ! ;x bo nie będe zmieniał serwerów jak rękawiczki :D

Ja też mam nadzieję, szkoda serwera bo naprawdę fajny.

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Monika...spokojnie,relaaax :D włacz pulpit swój i podziwiaj Lambo ^^

@Ja mam nadzieje że znajdą kopie ! ;x bo nie będe zmieniał serwerów jak rękawiczki :D

Taa, widzisz ile ja mam tego. Dzisiaj ściągnęłam Hula LC, ale tam samej nudno. Kurde, jak mam być spokojna, jak WSZYSTKIE fajne serwery zostają rozpieprzone, a zostają tylko te najgorsze.

Opublikowano

Taa, widzisz ile ja mam tego. Dzisiaj ściągnęłam Hula LC, ale tam samej nudno. Kurde, jak mam być spokojna, jak WSZYSTKIE fajne serwery zostają rozpieprzone, a zostają tylko te najgorsze.

Dokładnie :/

Opublikowano

Trzymajmy kciuki ;3 może coś jeszcze wyciągną z tego serwera ;x ja to w sumie zawsze prawie grałem sam w LC :D na każdym serwerze w sumie się ludzi poznaje ;D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Napisała, że jak będzie miała jakieś newsy to mnie poinformuje. Bądźmy dobrej myśli. ^^

Co ja bym bez Ciebie zrobił ^^:D

@Ciekaw jestem,czy myślą nad rozwinięciem serwera do EP3,ex rogue etc... ;x

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Cooooo! Oni na razie powinni myśleć, jak zrobić, żeby serwer stał dłużej niż 5 minut. -.- EP3 sucks.

Opublikowano

Nie, kiedyś z nią rozmawiałam i mówiła, że nie lubi EP3 i nie chce.

Opublikowano

Cooooo! Oni na razie powinni myśleć, jak zrobić, żeby serwer stał dłużej niż 5 minut. -.- EP3 sucks.

Ejj :x nie chcę dostać moich ostatnich % bo to będzie dla mnie GAME OVER tutaj :c :D więc musiałem coś napisać :P

@Andro jest spoko osóbką :P lubie ją,mam nadzieje że mnie nie zawiedzie z tym serwerem !!!!! :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

ep3 by rozwiązał kilka problemów (nie wszystkie, lecz kilka tak)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Z czego się dowiedziałem serwer off, tak więc zamykam.

Dostałem informację, że serwer ma działać, tak więc otwieram temat.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Serwer będzie wznowiony, Andromeda czeka za drugim Adminem który posiada wszystkie kopie (aktualnie nie ma go w domu). Jest PEWNE, że mają kopię która była robiona 7 dni temu (tak, mnie też to zabolało), ale też Andro mówiła, że robiona była kopia wczoraj więc powinno być wszystko ok. Gracze dostaną 15k cashu rekompensaty (więc ze startem serwera warto się zaopatrzyć w multikonta żeby móc sobie potem wypełnić secik i weplik).

Na razie tyle wiem.

Opublikowano

Tak wiec jezeli wgraja kopie ta z przef tygodnia, to mojej postaci ani mojego konta nie bedzie, a z tym cashu dla mnie. Wiec mam nadzieje ze wgraja ta wczorajsza -,-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Tak wiec jezeli wgraja kopie ta z przef tygodnia, to mojej postaci ani mojego konta nie bedzie, a z tym cashu dla mnie. Wiec mam nadzieje ze wgraja ta wczorajsza -,-

Będzie prawdopodobnie czas na stworzenie kont dla graczy, którzy stworzyli konto w tym tygodniu (ale prawdopodobnie, ale też nie obiecuję, że będzie wczorajsza kopia...)

Opublikowano

Me too... ja tu grałem tylko 2 dni,i to przez to że ktoś napisał tutaj,że cash będzie free :D więc mam nadzieje że bd mógł się zaopatrzeć MC,znów w kilka h wbije max + lepiej się wykoksam niż teraz muahahaha ! :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

No to zrobie z 50- 100 kont i jazda :D

Ci co maja stale IP to uzywajcie jakiegos proxy lub TunnelBear ( polceam )

Jest limit chyba na 5 kont na 1 IP

W sumie w tym tyg zaczalem grac :/ No ale jak bedzie po 15k cash'u to bede mial co sprzedawac i kupywac materialy :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Me too... ja tu grałem tylko 2 dni,i to przez to że ktoś napisał tutaj,że cash będzie free :D więc mam nadzieje że bd mógł się zaopatrzeć MC,znów w kilka h wbije max + lepiej się wykoksam niż teraz muahahaha ! :D

Nawet jeżeli będzie baza 7 dniowa to jest ok, da cash i da się wykoksać... Stworzy się z 10 kont i jest ok, jesteś ustawiony do końca gry : P MS'y wtedy to nie będzie problem, bo ms +28 kosztuje 10k, a ona chce dać po 15k.

edit: Drop materiałów to koszt poświęcenia dwóch godzin, maksymalnie. ^^

Tak, 5 kont to max na jedno IP. Nie próbowałam tego TunnelBear, ale jak serwer wystartuje to spróbuję. Na razie Adminika jest off, może dlatego że ludzie jej spamują, kto wie, pisała że będą pracować nad serwerem.

edit2:

3xgy01.png

yea

Opublikowano

Nawet jeżeli będzie baza 7 dniowa to jest ok, da cash i da się wykoksać... Stworzy się z 10 kont i jest ok, jesteś ustawiony do końca gry : P MS'y wtedy to nie będzie problem, bo ms +28 kosztuje 10k, a ona chce dać po 15k.

edit: Drop materiałów to koszt poświęcenia dwóch godzin, maksymalnie. ^^

Tak, 5 kont to max na jedno IP. Nie próbowałam tego TunnelBear, ale jak serwer wystartuje to spróbuję. Na razie Adminika jest off, może dlatego że ludzie jej spamują, kto wie, pisała że będą pracować nad serwerem.

edit2:

3xgy01.png

yea

No to ja zrobiłem 3 konta na tym kompie,wróce do siebie do domu to zrobie 5 kolejnych + pokminie coś z proxy :D dzięki za info,teraz będe oczekiwał niczym Ninja :ninja:

-_-_-Shadow LC-_-_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...