Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS] [EP2] Shadow LC

Lezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko dlatego serwer upadł bo jeden taki podbiurkowy rękodzielnik ciągle się nudzi i wyładowuje swoje kompleksy . Jeśli przestaniecie z nim utrzymywać jakikolwiek kontakt to może wyjdzie na światło dzienne ze swojej jaskini . tak naprawde uratujecie człowieka . Przy okazji ten kto robił donate może mu podziekować za stracone pieniądze

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tylko dlatego serwer upadł bo jeden taki podbiurkowy rękodzielnik ciągle się nudzi i wyładowuje swoje kompleksy . Jeśli przestaniecie z nim utrzymywać jakikolwiek kontakt to może wyjdzie na światło dzienne ze swojej jaskini . tak naprawde uratujecie człowieka . Przy okazji ten kto robił donate może mu podziekować za stracone pieniądze

Gdyby w staffie nie było debili i imbecyli, którzy nie potrafią NIC, kompletnie NIC, sami ogarnąć to nie byłoby sytuacji, że biorą pierwszą lepszą osobę do ekipy i dają jej z wejścia full dostęp do wszystkiego. xD Normalnie na tym serwie jaja były. Wystarczyło zagrozić ddos'em, albo crashem i Andromeda padała Ci do stóp. Więc wybacz, ale taki serwer nie miał racji bytu w ogóle.

Opublikowano

Dokładnie. Nie ma to jak dostać developera z dostępem do bazy danych, ze wszystkimi wgl prawami admina za nie crashowanie serwera. Nie ma to jak płacić innym za nie crashowanie serwera.

Administracja tutaj nie potrafiła nic zrobić sama. Naprawić (jak słyszałam) prostego crasha :3

Nie potrafili zbalansować pvp, wszystko robili za nich. Śmieszne. 

Ale nie powiem, bynajmniej mieliśmy zabawę <3

Ten "pod biurkowy rękodzielnik" ma w przeciwieństwie do Ciebie życie, bo jeżeli przejmujesz się tak bardzo grą... O to sorry, powinieneś te słowa skierować do siebie, nie do niego. I jego można "uratować" a Ciebie już niestety nie xD

Ps. Kto robił donate, ten robił, nikt nikomu nie kazał. Ja też kilka razy ładowałam i co z tego? Ja nie płaczę tak jak ty.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

po prostu nie lubię co miesiąc zaczynać czegoś od nowa . Wydaje ci sie ten podbiurkowy rękodzielnik nie ma życia ... . Drażnią mnie poprostu ludzie którzy dla podniesienia z poziomu "0" swojej samooceny psują innym zabawę . To miałaś zabawę kosztem kilkuset osób nic tylko ci przyklasnąć . Jakież to Polskie ... 

Opublikowano

po prostu nie lubię co miesiąc zaczynać czegoś od nowa . Wydaje ci sie ten podbiurkowy rękodzielnik nie ma życia ... . Drażnią mnie poprostu ludzie którzy dla podniesienia z poziomu "0" swojej samooceny psują innym zabawę . To miałaś zabawę kosztem kilkuset osób nic tylko ci przyklasnąć . Jakież to Polskie ... 

A mnie denerwują ludzie, którzy płaczą, jak TY.

Nie chcesz grać co miesiąc od nowa? Graj na globalu, Destiny (chociaż nie wiem ile on jeszcze pochodzi) czy Generic. Te 2 privy stoją już długo i pewne jest, że szybko nie padną (bynajmniej Generic).

k1hvCVp.gif

Opublikowano

to stara prawda .... Nie dyskutuj z idiotąNajpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

Wnioskuję że też masz problemy z samooceną pewnie co rano spoglądasz w lustro i ma się to nijak do swoich wyobrażeń więc idziesz się wyładować . Więc jak tu się wyładować ... baterie już w bzyczku padły ... a niech tam zje.ę komuś fun'a

Opublikowano

to stara prawda .... Nie dyskutuj z idiotąNajpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

Wnioskuję że też masz problemy z samooceną pewnie co rano spoglądasz w lustro i ma się to nijak do swoich wyobrażeń więc idziesz się wyładować . Więc jak tu się wyładować ... baterie już w bzyczku padły ... a niech tam zje.ę komuś fun'a

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Uśmiałam się.

Next Bóg internetu :*

Nie bój się o moją samoocenę, jest na normalnym poziomie. 

I nie opowiadaj nam o swoich przeżyciach seksualnych ;*

@PS ma ktoś kontakt z Andro/Djagiem? Wie ktoś czy serwer ruszy ponownie? :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wiem.

@Btw cash będą zwracać jeżeli ruszy na nowo? :3 Szkoda mi 30zł xDD

Najpierw trzeba myśleć zanim się wkłada real kasę w privy

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Gdyby w staffie nie było debili i imbecyli, którzy nie potrafią NIC, kompletnie NIC, sami ogarnąć to nie byłoby sytuacji, że biorą pierwszą lepszą osobę do ekipy i dają jej z wejścia full dostęp do wszystkiego. xD Normalnie na tym serwie jaja były. Wystarczyło zagrozić ddos'em, albo crashem i Andromeda padała Ci do stóp. Więc wybacz, ale taki serwer nie miał racji bytu w ogóle.

mnie wyzywała    :c

#Neo ma 3 sutki :c

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Chodzi Ci o Marka, nie? xD

@ Słyszałam, że będzie EP3. Wbijamy i wykorzystujemy all dupe i bugi? Po to przecież jest "non fixable" jak crash z usuwaniem postaci. 

Opublikowano

I jak z tym serwerem bedzie wkoncu online czy nie? Jezeli brak info to proponuje zamknac temat :P

Podobno ma ruszyć, ale jako nowy serwer, więc nie wiem. ^^ Ale kto wie, może w ogóle nie ruszyć, pewnie za duże koszty to będą dla nich a i tak dużego zysku nie mieli. ^^' 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...