Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS] [EP2] Shadow LC

Lezz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale na chwilę czy dopiero rano będzie online ?

Napisała, że naprawiają ten crash, a to trochę zajmie i sama nie wie do końca kiedy to skończy, więc najlepiej teraz się położyć i zajrzeć rano ^^'

edit: W każdym bądź razie zapraszam wszystkich na ch3, Catastrofiya rekrutuje do polskiej gildii AllStars ^^

Opublikowano

Jeeeeezu, zaraz dostanę szału. Czytam, że działa, strona działa, a tu dupa serwer nie działa. xD

Niech naprawiają tak długo jak chcą, byle by wszystko działało :p A moja postać jest<3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Niech naprawiają tak długo jak chcą, byle by wszystko działało :P A moja postać jest<3

No to moja też chyba musi być, bo ja konto założyłam dawno temu w sumie. xD A w razie cofki te nagrody za przyjaciela zostaną przyznane jeszcze raz? :D

Opublikowano

No to moja też chyba musi być, bo ja konto założyłam dawno temu w sumie. xD A w razie cofki te nagrody za przyjaciela zostaną przyznane jeszcze raz? :D

Powinna być :P Ja sprawdziłam na website, czy moja postać jest. Chyba jeśli tam jest to będzie na grze, mam nadzieję.

Jeżeli włączą forum, to zobaczysz czy jesteś tam, jak nie to złożysz jeszcze raz xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Powinna być :P Ja sprawdziłam na website, czy moja postać jest. Chyba jeśli tam jest to będzie na grze, mam nadzieję.

Jeżeli włączą forum, to zobaczysz czy jesteś tam, jak nie to złożysz jeszcze raz xD

No najwyżej. ^^ No mam nadzieję, że szybko powrócą. :D

Opublikowano

No najwyżej. ^^ No mam nadzieję, że szybko powrócą. :D

No no, wczoraj się logowałam i wszystko miałam tak jak przed "wyłączeniem serwera", więc myślę, że jest ok.

A teraz widzę coś robią (robili) bo na stronę mogę się zalogować, a na grę już nie bo "złe hasło" o.O

Opublikowano

No no, wczoraj się logowałam i wszystko miałam tak jak przed "wyłączeniem serwera", więc myślę, że jest ok.

A teraz widzę coś robią (robili) bo na stronę mogę się zalogować, a na grę już nie bo "złe hasło" o.O

Ja mogłam się zalogować, ale kanały były off. Gdybym wszystko miała tak, jak przed wyłączeniem to byłoby supcio. xD

Opublikowano

Ja mogłam się zalogować, ale kanały były off. Gdybym wszystko miała tak, jak przed wyłączeniem to byłoby supcio. xD

Raczej będziesz miała też, chyba Tobie nie usuną nic specjalnie. xD

Opublikowano

Raczej będziesz miała też, chyba Tobie nie usuną nic specjalnie. xD

No ja nie wiem. ;c Na mnie się wszystkie nieszczęścia skupiają! :< Aguś, wiesz może jak tam postępy?

Opublikowano

No ja nie wiem. ;c Na mnie się wszystkie nieszczęścia skupiają! :< Aguś, wiesz może jak tam postępy?

Hm, piszę do niej a ona nie odpisuje, to wygląda na to że pracują... Sama mi wcześniej napisała, że jakby nie odpisywała to jest zajęta. Też bym chciała pograć >.<

Opublikowano

Hm, piszę do niej a ona nie odpisuje, to wygląda na to że pracują... Sama mi wcześniej napisała, że jakby nie odpisywała to jest zajęta. Też bym chciała pograć >.<

Mam nadzieję, że dzisiaj włączą serwer. :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...